Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"

• 90 916
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Здравей Силистра!
 Много си права. Жалко за МАА как е попаднал на това същество. Много я величаят латиносите, но явно той не е щастлив с нея. Ако я е натирил както казва Хорти, а аз й вярвам, ще е най-добрия изход за него. Надявам се в най-скоро време да имаме хубави новини.

Здравей Нина  bouquet
Чул те Господ , моли се да е в най скоро време и да са хубави. 

# 151
Добър ден момичета  bouquet
Едно обедно кафе и разходка с Агата от днес, направил си е видео, нали е безработен  #Crazy #Crazy newsm78

https://www.instagram.com/p/BTGLpRmADQa/

# 152
  • София
Здравей Силистра!
Благодаря за страхотното кафе. МАА пътува с Мерцедеса, дано не е към Истанбул да търси Лолита. Тя вероятно е там, както казва Хорти, защото в Снапчата е сложила снимки на кройки, линеали и други такъми за да твори модели. Подвизава се вече и една рижава котка, вероятно разгонена, защото и е сложила памперс, няма кучета, което е успокоително. Явно е сменила и червилото - от ярко червено в светло розово. Има още загадки и дано Хорти ги разчете. Най-важното е МАА само да се разхожда из вилаета си, а не да запраши да търси Лола. Лек ден желая на теб и всички, които може да надзърнат в темата.

# 153
Няма никакви загадки...Той вече и изпрати послание с последният си клип,защото това не е просто шофиране,а се набляга на песента от плейъра.
А тя разбра посланието и му отговори,като му хареса снимката,която също беше предназначена за нея.
Очакваме продължение... Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
Забравих да допълня,че девойката си изключи коментарите,заради тези,които сутрин я лайкват,а вечер я плюят. Mr. Green
Лек ден!

Последна редакция: чт, 20 апр 2017, 12:23 от scarlet.kamii

# 154
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет  Hug Hug Hug

ето ви песента от клипа на Мехмет  newsm44

https://www.youtube.com/watch?v=N_YcD_yESk8

Скарлет здравей  Hug аз вече наистина се обърках  newsm78 newsm78 newsm78 сега развръзката с Лолита  smile3506 до къде стигна  Thinking тъй и не ми стана ясно  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 155
Здравей коте,
Ами,предполагам,че в момента се..."сдобряват". Mr. Green
То беше предизвестено това..Нурсели,може да не се харесва на някои,но той я обича и не за пръв път си изпращат послания с песни,когато са скарани.
Тя започна първа,с една песен на gnash:i hate u,i love u тогава се разбра,че има "гръмотевици в рая"
ThinkingМахна го и от фейса.
Последва смяната на цвета на косата,така демонстрира непукизъм,но после се издаде с репликата от Сексът и града.
То всъщност,всичко беше послания,послания..А той,в началото мълчеше,но не издържа и започна с кучетата​,после "усмивката"(виж ме, тъжен съм) и днес вече директно и конкретно:не мога да си тръгна,не мога да спя през нощта,преглъщам гордостта си,не мога да те пусна....
Е това ако не е обяснение в любов...не знам какво може да е друго?!

И девойката го разбра посланието и отговори.Това е... за сега!!!  Simple Smile

# 156
  • София
Здравейте момичета!
Възможно е всичко това, което Скарлет казва да е вярно. Вероятно е или тя да го е напуснала или той да и е казал баста. Ще видим! Аз смятам обаче, че тази Лолитка не е за него. Вече доста време вместо да му създава импулс за  работа аз смятам, че тя го дърпа на долу - колко пъти бяха дай ми куклите на ти парцалите. Той има нужда от умна жена, която да му помогне да стъпи на крака, а не да е само една кукличка за забава, ( не ми се споменава за снимката с кръста, която за мен говори много лошо за нея). Аз все още вярвам, че МАА ще се вземе в ръце, ще сложи край на тази авантюра и най-вече ще се върне към професията си и ролите с които да ни зарадва.

# 157
Здравей коте,
Ами,предполагам,че в момента се..."сдобряват". Mr. Green
То беше предизвестено това..Нурсели,може да не се харесва на някои,но той я обича и не за пръв път си изпращат послания с песни,когато са скарани.
Тя започна първа,с една песен на gnash:i hate u,i love u тогава се разбра,че има "гръмотевици в рая"
ThinkingМахна го и от фейса.
Последва смяната на цвета на косата,така демонстрира непукизъм,но после се издаде с репликата от Сексът и града.
То всъщност,всичко беше послания,послания..А той,в началото мълчеше,но не издържа и започна с кучетата​,после "усмивката"(виж ме, тъжен съм) и днес вече директно и конкретно:не мога да си тръгна,не мога да спя през нощта,преглъщам гордостта си,не мога да те пусна....
Е това ако не е обяснение в любов...не знам какво може да е друго?!

И девойката го разбра посланието и отговори.Това е... за сега!!!  Simple Smile

Много изчерпателно си ми отговорила  Flutter Wink благодаря ти  bouquet

# 158
Добро утро  bouquet

Кафе за теб, кафе за мен, да ви е хубав деня момичета. Тук слънцето се показа.

# 159
Привет Силистра  Hug Hug Hug
пфююю кога ли ще видим пак МехметЯ така  Crazy Crazy

и дали въобще повече ще го видим така  Thinking Thinking Thinking

# 160
Привет Силистра  Hug Hug Hug
пфююю кога ли ще видим пак МехметЯ така  Crazy Crazy

и дали въобще повече ще го видим така  Thinking Thinking Thinking

Не знам Коте, вчера Скарлет ме хвърли в отчаяние и мисли с нейните разсъждения  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 161
  • София
Здравей Силистра!
 Благодаря за кафето, но най-вече за твоята постоянност и всеотдайност. Аз също съм много разочарована от изцепките на МАА. Вероятно Скарлет е права и той е хукнал да я връща в горите и при кучетата. За мен това е жалко, защото не вещае промяна към добро за него. Все се надявам и се моля да му дойде ума в главата и да предприеме връщане към обществото, но нали знаеш който каквото сам си направи никой друг не е в състояние да му го стори. Вече толкова време чакаме, преглътнахме  Каролина, а след това той я изостави. Нищо чудно и сега да се получи така, защото МАА е неуправляем. Ще чакаме само и само  МАА да е щастлив. Хубав ден и до скоро.

# 162
Момичета, някой да гледа

Скрит текст:
сериала МОЯТ ЖИВОТ, че да разкаже какво се случва, майка ми го гледа и няма търпение. А това е линк за новия филм на Йозджан и Нургюл с бг суб. Днес попаднах на филма, не съм гледала, ако някой прояви интерес  newsm78 newsm78 newsm78

https://www.nu6i-bg-net.com/%D0%92%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%A … 6i_07831a441.html

# 163
Момичета, някой да гледа

Скрит текст:
сериала МОЯТ ЖИВОТ, че да разкаже какво се случва, майка ми го гледа и няма търпение. А това е линк за новия филм на Йозджан и Нургюл с бг суб. Днес попаднах на филма, не съм гледала, ако някой прояви интерес  newsm78 newsm78 newsm78

https://www.nu6i-bg-net.com/%D0%92%D1%82%D0%BE%D1%80%D0%B8-%D0%A … 6i_07831a441.html

Силистра мерси за линка на Втори шанс  bouquet. Не съм го гледала, но четох хубави отзиви за него  Peace

# 164
  • Пловдив

Aferin avcı!

Общи условия

Активация на акаунт