Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"

• 90 938
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте момичета, прекрасен ден ви желая  newsm51
Хорти, благодаря, че и днес ме отмени, домакинствам . Кафето е страхотно и ще повторя, че чашката ми изглежда малка.
Марго, ти от къде ме гледаш  newsm78 newsm78 newsm78, точно чаршафи пера  Joy Joy bouquet
Хвърлям аз страстни погледи, ама няма кой да ме види, той нали е в гори тилилейски, мечки опитомява  Joy Joy Joy
Хайде оплакнете око с едни голи кълки  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 181
  • Пловдив
Марги, здравей!  Hug Hug Hug Hug
Радвам се, че ти харесва кафето! Утре ще се постарая повече, че Силистра е мнооого "заета", но каква е тази нейна срамежливост? Много ме е страх от "срамежливи" жени! Обикновено изненадите идват от тях! smile3521 smile3521 smile3521 smile3521

Силистра, много си го разголила, бе душа! Още е хладно и там! Laughing Laughing Laughing Laughing

# 182
Здравейте,сладурки! Хорти,страхотно ти е кафето,но и на мен чашката ми е малка. Сипвай в по-големи де! LaughingЩе глътна още едно като за следобед. Хубав ден на всички!

# 183
  • София
Здравей, Нина! Този дружески шарж на брат му покзава, че нещата са в здрави ръце! Яхнал мечката е знак за надмощие и сила! Така мисля аз! Thinking Thinking Thinking
За Лолита - поредната и глупост! Това не е тя, защото моделът няма татуси по ръцете, каквито има тя. Поредното й копиране на клипове и снимки от чужди профили и сайтове. Побърза да изтрие коментарите, защото една сръбкиня - Любица я скастри, че роклята е много лъскава и циганска! Имаше и други "лъскави" коментари, присъщи за дежурните ласкателки! Нищо особено! Когато няма какво да предложи, малката предпочита да влиза в ролята на ментор и да "съветва" какво да обличаме, каква козметика да ползваме, изобщо игра на учителка и ние учениците й! всички сме играли на тази игра като деца! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Нейните намеци са все еднозначни и глуповати! Копира маниерите на Каролина - манипулативност, както и тези на Тууче - показване на лични снимки в "чужди" профили и после ни лук яла, ни лук мирисала! Евтини трикове, които водят до разочарование и отвращение! Какво да се прави - въпрос на интелект, какъвто тя явно няма! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
Хорти, благодаря ти за отговора. Доволна съм! Ясно роклята е нещо като сватбена, но от Сливенския регион. Права е сръбкинята, много е лъскава. Аз до сега не съм видяла нищо стилно и елегантно да показва дизайнерката.
Скарлет, не са красиви намеците ти. Ако визираш мен искам да ти кажа, че за всеки влак има пътници и Лолита  не е за МАА - това е моето мнение. Май единствено кучетата им прилягат. Не зная защо засягаш на огледала. Както е тръгнал МАА да остарява в най-скоро време ще бъде подходящ за някоя ханъма на моя възраст.

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 15:25 от Nina NN

# 184
Нина,не знам,защо се припозна в "намеците"ми?!(ти си знаеш най-добре)
Аз също изказвам мнение (красиво или не,но мое),а не повтарям нечии чужди внушения и затова,избирам да харесвам хора и вещи,по собствено усмотрение и убеждение,а не защото така казала Любица от сръбското Долно Нанагорнище,която седи пред компа и тролва ,щото е незабележима и нещастна.
По въпроса за огледалата...Ми не ми е приемливо някак си, най-малкото от естетична гледна точка,да пишеш на младо и хубаво момиче,че е грозно,а ти да си като една Баба Яга.
За влаковете приказката е вярна,но в момента, девойката е пътника във влака на Алакурт и не ние можем да я свалим оттам...и слава богу. Joy
Спокоен ден.

# 185
  • София
Нина,не знам,защо се припозна в "намеците"ми?!(ти си знаеш най-добре)
Аз също изказвам мнение (красиво или не,но мое),а не повтарям нечии чужди внушения и затова,избирам да харесвам хора и вещи,по собствено усмотрение и убеждение,а не защото така казала Любица от сръбското Долно Нанагорнище,която седи пред компа и тролва ,щото е незабележима и нещастна.
По въпроса за огледалата...Ми не ми е приемливо някак си, най-малкото от естетична гледна точка,да пишеш на младо и хубаво момиче,че е грозно,а ти да си като една Баба Яга.
За влаковете приказката е вярна,но в момента, девойката е пътника във влака на Алакурт и не ние можем да я свалим оттам...и слава богу. Joy
Спокоен ден.
Скарлет, много си ''мила''.
Мисля, че с нищо не съм те провокирала за твоите излияния, кой е красив и кой не. Споделяла съм тук, че приятелката на МАА не ми харесва, не е за него и толкова. Не искам да се повтарям и не се припознавам в никой. Не съм обидила никой,  който има противно на моето мнение, докато ти го правиш. Не искам да коментирам на какво се дължи това, ти ще се досетиш.

# 186
Нина...нямам идея,защо се виждаш в моите "излияния",но в безсмислени словоблудства не ми се участва.
А за последното...паметта ми е много дълга,но това е друга тема.

# 187
  • София
Силистра, днес ми беше ден на боба и кристалната топка. Само за вас говореха. Не можах да намеря почти никакъв адрес от сериалите, които ровичкам  ooooh! ooooh! ooooh!
Хорти, то свенливата жена отвътре гориииииииии smile3514 smile3514 smile3514. То страст, то похот, то любов в душата бушуват, но таз' срамежливост шепне:"Да посегне първо той, пък после ще види дека зимуват раците."  Wink

# 188
Добро утро, прекрасен ден ви желая  newsm51
Марго, прибери и боба и кристалната топка, много са ценни. Вярно са показали за вътрешния огън и страстта. Само те моля да питаш кристалното ти топче как точно Агата ще ме намери в Силистра, или да ти даде точната му локация аз да го намеря Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Едно кафенце, за да ви е хубав деня  Hug Hug Hug Heart Eyes bouquet

# 189
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Привет Силистра  Hug Hug

Добро утро, прекрасен ден ви желая  newsm51
Марго, прибери и боба и кристалната топка, много са ценни. Вярно са показали за вътрешния огън и страстта. Само те моля да питаш кристалното ти топче как точно Агата ще ме намери в Силистра, или да ти даде точната му локация аз да го намеря Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Едно кафенце, за да ви е хубав деня  Hug Hug Hug Heart Eyes bouquet

Joy Joy Joy по интуиция джанъм, по интуиция  Naughty Mr. Green
пък и има една мъдра приказка - който търси, намира така че няма от какво да се тревожиш  Naughty Joy

# 190
  • София
Добра ви среща  Hug Heart Eyes Hug
Аромат на кафе и Ага... Ох, бе!
Силистра, прибирам ги, джанъм Wink Sunglasses Тургам на Силистра едно кабърче в кармъзъ да мига SOS и Патронът ща намери  Flutter Неговата точка е известна. Нарамваш бохчата и айде у гората. По чукари и баири яваш, яваш в колибката на Мечо  Blush Embarassed
Хорти, ти само не вади  #2gunfire #Sniper За благината на всички да се облажим след дълги наши пости и наближаващи негови  Praynig Peace
Коте, много си права, ама требе и да ти е писано да го откриеш. То  hahaha hahaha hahaha тУй нащУ само се вижда, но трудно се намира  Joy Joy Joy

# 191
  • Пловдив
Ей, чакайте бе, къде така - пиете кафе без мен?!
ДобрЮтрУ по обедно време!  Hug Hug Hug Hug Hug
Марги, много си права за срамежливата жена! smile3521 smile3521 smile3521 smile3503
Все пак аз харесвам и принципа - "Докато умните се наумуват, лудите се налудуват!" Много чакане и умуване не е нужно, защото "Времето лети" ! Thinking Thinking Thinking Thinking
Нека пийна сега едно кафенце, пък ще умувам пак!
Силистра, ранобуднице, обувай калеврите и бегом при Бате! За него Великите пости настанаха! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy   Събори го, докато е "гладен"!  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 192
  • София
Привет, дами!
Чета ви с интерес, пия кафе с вас, благодарение най-вече на Силистра и на всички, които успешно я замествате, но днес имам специален въпрос към Хорти и Марги. Доколкото зная турците постят само  през деня, а през нощта се хранят.  Какви са тези пости, които  предричате, за Алакурт - дневни, нощни или целодневни и т.н. ? Лек и хубав ден.

# 193
  • Пловдив
Привет, дами!
Чета ви с интерес, пия кафе с вас, благодарение най-вече на Силистра и на всички, които успешно я замествате, но днес имам специален въпрос към Хорти и Марги. Доколкото зная турците постят само  през деня, а през нощта се хранят.  Какви са тези пости, които  предричате, за Алакурт - дневни, нощни или целодневни и т.н. ? Лек и хубав ден.
Здравей, Нина!  Неговите пости сега са целодневни, защото "девойката" е свободен атом! Бате е обявил кастинг за "девойки/девици" и е зает  целодневно! Иначе постите им са преди Байрама и както ти казваш - не се хранят в светлата част на деня, а само от вечерта до преди изгрев сънце!

# 194
  • София
Благодаря ти Хорти за изчерпателния отговор!
Целодневни или не, дано постите при МАА завършат с " ВОСКРЪСНЕ" за НОВО НАЧАЛО. Желая му го от сърце!!!

Общи условия

Активация на акаунт