Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"

• 90 942
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
  • Пловдив
Добра събота и почивка на всички! Hug Hug Hug Hug Hug
Аз да заместя Силистра, че тя отпраши към Фетийе при Бате, за да не е самотен, а и защото тази нощ той беше много палав в 1 от ИГ-мите си. Трябва да го обуздае, защото той има опасност сбоводата си да я превърне в свободия!

[/img]

Последна редакция: сб, 22 апр 2017, 12:40 от Hortensia1

# 166
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
 wavey wavey wavey Здрасти Хорти  Hug
 Shocked ти да видиш  Flutter пуснала си Силистра сама, без да я придружаваш  Rolling Eyes
интересно каква ви е договорката тогава  Thinking Mr. Green

# 167
  • Пловдив
Аз съм по петите й, бе! Даже вече съм на път! Ще й трябва подкрепление! Виж Бате как е яхнал мечката!

# 168
Здравейте момичета, Хорти, Коте  love001 love001 newsm51
Хорти, благодаря ти, че си ме отменила сутринта  bouquet
На път съм аз, ама ти си ме изпреварила, само каква снимка ни носиш. Това да не е Говорещия с мечки  newsm78 newsm78 newsm78 Joy, с неговата изолация току виж е станал приятел на мечките  newsm62 newsm62 smile3503
Коте, направо ти да видиш, чудо невиждано сама да отида  Joy Joy Joy де тоз късмет де  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 169
  • Пловдив
Този шарж на Алакурт е направен от брат му Гьокмен!

# 170
Браво на братлето, той какво работи  newsm78 newsm78 newsm78
А за третия брат знаеш ли нещо Хорти  newsm78 newsm78 newsm78

# 171
Аз съм по петите й, бе! Даже вече съм на път! Ще й трябва подкрепление! Виж Бате как е яхнал мечката!

сигурна бях просто  newsm62 newsm62 newsm62

Скрит текст:
Здравейте момичета, Хорти, Коте  love001 love001 newsm51
Хорти, благодаря ти, че си ме отменила сутринта  bouquet
На път съм аз, ама ти си ме изпреварила, само каква снимка ни носиш. Това да не е Говорещия с мечки  newsm78 newsm78 newsm78 Joy, с неговата изолация току виж е станал приятел на мечките  newsm62 newsm62 smile3503
Коте, направо ти да видиш, чудо невиждано сама да отида  Joy Joy Joy де тоз късмет де  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

newsm62 newsm62 да Силистра къде ти тоз късмет, нали  smile3503

# 172
  • Пловдив
Не съм сигурна в информацията си, поради което я пиша в спойлер!
Скрит текст:
Не знам с какво се занимава Гьокмен, но има дарба! За третия брат не се говори нищо, сякаш не съществува! Бях чела, че бил обвинен в убийството или участие в убийството на дядо им, но доколко е вярно, не мога да твърдя! Явно има нещо, за което те не искат да се знае и са го отписали, отрекли са се от него! Тъжна работа! 
newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 173
Скрит текст:
Не знам с какво се занимава Гьокмен, но има дарба! За третия брат не се говори нищо, сякаш не съществува! Бях чела, че бил обвинен в убийството или участие в убийството на дядо им, но доколко е вярно, не мога да твърдя! Явно има нещо, за което те не искат да се знае и са го отписали, отрекли са се от него! Тъжна работа! 

наистина тъжна история  Tired Tired

# 174
Скрит текст:

Хорти благодаря ти за отговора  newsm51

# 175
  • Пловдив
Добро утро и хубав ден! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78
 Хайде, заповядайте на лека закуска и кафе, че Силистра, колкото и да отрича, се крие някъде в нечии постели! Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked

# 176
  • София
Здравейте!
Хорти, мила благодаря за кафето и закуската.  За закуска ми е малко късно, сега се върнах от църква и кафето ще ми дойде добре. МАА голям ловец се извъди и то яхнал мечка - коя ли е тя. Имаш ли новини за него? Лолита е сложила в ИГ манекенка или е тя, в рокля, която ми прилича на булченска, но дано да е бална. Влюбена ли е, или роклята излъчва любов и дали всичко е препратка към Алакурт. Хубав ден  желая на теб и на всички, които ще наминат по-късно.

Последна редакция: нд, 23 апр 2017, 11:48 от Nina NN

# 177
  • София
Привет  Hug Heart Eyes Hug
Хорти, вземам си от всичко, че в неделя трудно се излиза от постеля  Wink Тя, Силистра, цяла вечер чаршафите с Агата мачка, ся й е ред да пере и да глади, че ханъма нова към постелята му поглед страстен хвърля  Embarassed Flutter Blush
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 178
  • Пловдив
Здравей, Нина! Този дружески шарж на брат му покзава, че нещата са в здрави ръце! Яхнал мечката е знак за надмощие и сила! Така мисля аз! Thinking Thinking Thinking
За Лолита - поредната и глупост! Това не е тя, защото моделът няма татуси по ръцете, каквито има тя. Поредното й копиране на клипове и снимки от чужди профили и сайтове. Побърза да изтрие коментарите, защото една сръбкиня - Любица я скастри, че роклята е много лъскава и циганска! Имаше и други "лъскави" коментари, присъщи за дежурните ласкателки! Нищо особено! Когато няма какво да предложи, малката предпочита да влиза в ролята на ментор и да "съветва" какво да обличаме, каква козметика да ползваме, изобщо игра на учителка и ние учениците й! всички сме играли на тази игра като деца! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Нейните намеци са все еднозначни и глуповати! Копира маниерите на Каролина - манипулативност, както и тези на Тууче - показване на лични снимки в "чужди" профили и после ни лук яла, ни лук мирисала! Евтини трикове, които водят до разочарование и отвращение! Какво да се прави - въпрос на интелект, какъвто тя явно няма! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 179
Шаржът беше качен на ИГ  страница на фенове на Алакурт от Бразилия,а след това,той като толеранс към тях си я копира на собствения акаунт.
Снимката с роклята в ИГ на Нурсели е от модният блог на TCI и девойката е написала в хаштаг,че я харесва.
Пък на който не му харесва,не мога да разбера защо я следва ,а като гледам злобните коментари от кого идват...много се забавлявам,защото това ми доказва,че тези женици нямат вкъщи огледало,за да се видят. Joy

Общи условия

Активация на акаунт