Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"

• 90 947
  • 731
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро, прекрасен ден ви желая  bouquet
Ставайте, Патрона и той стана.

Като се разхождам из фейса се загледах в една страница за турски сериали ама на южноамериканки. Не са бразилки, защото пишеше на испански. Та там казват за Мехмет че е цитирам " Най елегантния джентълмен на Турция". Явно не са му виждали снимките от последните две години  newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: пт, 28 апр 2017, 13:35 от Silistra_SS

# 211
  • Пловдив
Здравейте, но на кого ли? Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
А Бате е на фитнес и никой от вас не е в залата, за да го види! Аз ви го представям великодушно!

Пътечката, гърдичките и ръчичките, всичко съм заснела! smile3521 smile3521 smile3521 smile3521
Във фейса е написал за снимката "Salona tekrardan dönüş! = Отново завръщане в залата!", което ще рече, че снимката е нова!

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 13:55 от Hortensia1

# 212
А въй пътечката е същата..  newsm53 newsm62
Ха здравейте сега

# 213
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Мераба  Hug Hug
Вай бе  Shocked Хорти ни донесе пътечката Wink на агата  Blush потна от умотата в залата  Crazy.
Гол и потен се показа и Сезончето на мига пристига  Joy Joy. Слабост ти е Мехметя и това е  Naughty Laughing

# 214
  • Пловдив
Радвам се, че ви събудих!  Hug Hug Hug smile3508 smile3508 smile3508  Акиф аби е страхотен тук нали, особено без лицето! Joy Joy Joy Joy

# 215
  • София
Привет!
Хорти, наистина разбуди момичетата от след обедната дрямка. Аз обаче се замислям защо Бате тренира във фитнеса. Дали иска да си възвърне мъжествената  форма и да впечатлява някоя мацка или се стяга за нова роля и снимки. Много ми се ще да е второто, но ако е и нова мацка пак бива. Селфито му е без лицето, но поне ги няма кучетата, а и пътечката впечатлява. Дано има по вече новини и нови снимки. До скоро.
ПП. Виждате ли брада? На мен ми се привижда доста малка.

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 16:27 от Nina NN

# 216
  • Пловдив
Привет!
Хорти, наистина разбуди момичетата от след обедната дрямка. Аз обаче се замислям защо Бате тренира във фитнеса. Дали иска да си възвърне мъжествената  форма и да впечатлява някоя мацка или се стяга за нова роля и снимки. Много ми се ще да е второто, но ако е и нова мацка пак бива. Селфито му е без лицето, но поне ги няма кучетата, а и пътечката впечатлява. Дано има по вече новини и нови снимки. До скоро.
Здравей, НинаHug Hug Hug
Не знам за какво се подготвя, но и това ще разберем скоро! Моят боб ми показва, че се готви за нова мацка, но на Маргото бобецът не знам какво показва! Thinking Thinking Thinking

# 217
Здравейте момичета  newsm51
Сезонче, добре дошла отново, разлюби ни ти нас.
Хорти, страхотна снимка, а и новина. Питам се само къде се намира тази фитнес зала  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 Големия град или там къде е, вижда се  не е домашни условия. За две години и половина не  е напълнял, явно му е ген. След толкова време да влиза в залата явно има причина, и аз като Нина ми се ще да вярвам, че е нова роля. Дано се е уморил да мързелува.
А иначе снимката е почти идеална за броени на косми, гърдите се виждат, пътечката и тя се вижда  newsm78 newsm78 newsm78. Хорти пиши му, че искаме следващата снимка да е цветна, че да ни улесни при броенето  Joy Joy Joy Joy Joy

# 218
  • Пловдив
Ще му пиша аз, та ще му запращят ушите!
Здравей, Силистра!  Hug Hug Hug Hug Hug
Салонът може да е в Каш, който е много близо до имението горско и като курортен град, не е изключено да има фитнес! Вижда ми се по-беден този салон от тези в Истанбул, които са много барнати и лустросани, но кой ти казва къде е?! Вчера нали ни качи стара снимка от колата, което може да се тълкува, че е тръгнал за някъде, но за къде? За Пловдив, може би, защото имахме уговорка, но нещо се е объркал по пътя и не дойде! Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking

# 219
  • София
Добра вечер момичета!
Аз пак се загледах в снимката от фитнеса,  а и в надписа, който МАА е сложил. Преведено от гугала  е следното: '' Салон за обратно връщане" , във ФБ пише към живота. Не зная как ще го изтълкувате, но на мен ми говори нещо хубаво. Хорти, ти по си наясно с неговите действия, а и с турския език и има ли  надежда за радост? Може и някой от момичетата да имат също някакъв хабер. Дано не разчитаме само на хвърления боб. Лека вечер.

# 220
  • София
Добра ви среща  Hug Heart Eyes Hug
 newsm78 По късна доба ли да пиша  newsm78 или на ранина  Wink
Вай, вай, вай... видехте едни ръчици, пътечки и  Shocked  #Crazy Shocked #Crazy Shocked  #Crazy заброихте пръсти, косми  ooooh! ooooh! ooooh! Патронът е у фитнеса хем за стягане за новата роля, хем да подкрепи абла, че е взела тапийка за инструктор  Wink

# 221
Добър вечер на всички които влязат  bouquet
Честит ден на труда, да сте живи и здрави още много години да се трудите.
 Наздраве!

# 222
  • София
НАЗДРВЕ, Силистра!
На теб и всички, които пишат и четат тук, хубав празник на труда! Преди казваха, че труда е песен - нека бъде такъв, а също и ползотворен за всички трудещи се.
Видях, че Марги е предвидила добри прогнози за нова роля и ще се радвам да се сбъднат. Аз го чакам с нетърпение. Лека вечер.

# 223
  • Пловдив
Добър вечер, дами-поспалани!
ЕТО ГО! ТОЙ Е ПРЕСЕН И ЧУДЕСЕН, та чак ме избива на песен!

Тези дни нещо се е разголил физически! Дали ще се разголи и психически?

# 224
  • София
Хорти, привет!
Знаех си, че първа ще го видиш и ни го представиш. Да напоследък е разголен, което е хубаво, но още по-хубаво е, че се усмихва. Дано е радостен и нас да ни зарадва.

Общи условия

Активация на акаунт