Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"

• 90 952
  • 731
  •   1
Отговори
# 225
Добър вечер, дами-поспалани!
ЕТО ГО! ТОЙ Е ПРЕСЕН И ЧУДЕСЕН, та чак ме избива на песен!

Тези дни нещо се е разголил физически! Дали ще се разголи и психически?

#Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Хортииииии,  страхотен,  прекрасно изглежда,  сега ми кажи,  че е актуалния му вид,  към днешна дата. Браво на теб,  невероятна си.

# 226
  • Пловдив
Да, Силистра, от тези дни е снимката, ако не и от днес! Селфи, защото "фотографката" не е при него и това вече е сигурно, кой каквото ще да си приказва! Тя отдавна вече не е при него и той се измъкна от нейните детски капризи и фантасмагории, от "Сексът и града" и маниакалните й манекенско-моделски напъни, от суши майсторството й, от шивашките й "произведения" и напъни за пробив къде ли не! Жалка работа! Момчето ни е щастливо усмихнато и доволно на неговия си плаж, а не в Истанбул! Скоро ще видим и новата изгора може би!  smile3521 smile3521 smile3521 smile3521
Хайде сега спи спокойно!

# 227
Здравейте дами  bouquet
Патрона изглежда доволен, весел, усмихва се. А дано ни зарадва, че и ние да се усмихнем  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Едно след обедно кафе от мен.

# 228
  • Пловдив
Добро утро, Силистра, аз като те "приспах" снощи, не значи да спиш до късен следобед! Hug Hug Hug
Хубав е Бате, свежарка и щастливо усмихнат, което е радостно и за нас, но малко като че ли е понаедрял и плочките му са се "поизтрили", та затова е тръгнал пак на фитнес, което не е лошо! Там се създават и контакти с мадами, каквито той харесва - стегнати, стройни, спортни типове, ако може и силно изрусени ала Мерелин Монро! Joy Joy Joy Joy Joy
 Иначе кафето ти е много вкусно и ароматно! Тортата сигурно си я забъркала току-що! Благодаря! bouquet bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: вт, 02 май 2017, 15:48 от Hortensia1

# 229
Хорти, вземам  си забележка, утре кафето ще е сервирано сутринта  bouquet
Сезони, ти пак се скри  newsm78 newsm78 newsm78 bouquet

# 230
  • Пловдив
Сезони му преброи косъмчетата и загуби интерес към нас! Сега плитка ли ще плете с тези косъмчета, какво ще прави? Тя чака сигурно нова снимка вече без бермуди/боксерки, за да се появи пак! Joy Joy Joy Joy Joy

# 231
Привет...прекрасни  wavey Hug

Добър вечер, дами-поспалани!
ЕТО ГО! ТОЙ Е ПРЕСЕН И ЧУДЕСЕН, та чак ме избива на песен!

Тези дни нещо се е разголил физически! Дали ще се разголи и психически?

newsm09 newsm09 newsm09 Брех да му се не види....появи се най сетне... newsm53 newsm47
Че и на фитнес тръгнал Naughty...алилуяяяя... Praynig Тарзан е изчезнал в гори телилейски... bowuu Joy Joy Joy
А къде е маникенчето??????

Хорти ... Heart EyesСлънце... Heart EyesНина ... Heart EyesМаги... Heart Eyes

# 232
  • Пловдив
Здравей, Свет! Добре си дошла и надникнала! "МанИкенчето" мама си го гледа, докато намери пак някой заможен чичо да я доизгледа!  Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking
Той си е изтрил всички лайкове от снимките в нейния ИГ! Бате е решил този път твърдо да я отлюспи и май успя! Тя виеше по нощите тъжни турски песни, но той остана твърд! дано удържи! Латиноамериканките я разбиха великата "манекенка" в коментарите на последната й снимка с рекламата на YSL. Тя най-накрая изтри всички коментари. Сега би трябвало и да си затвори този профил и да се покрие, защото стана за смях с наглостта и самочувствието си на голяма красавица и умница! Беше достойна ученичка на Каролина, но накрая я надмина и чашата преля! newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 233
Добро утро, прекрасен ден ви желая на всички  newsm51
Обещаното сутрешно кафе  bouquet
Слънцеееее  Heart Eyes, видя голичко и се появи  Heart Eyes Hug
Котето и тя се загуби  newsm78 newsm78 newsm78

# 234
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте  Hug Hug Hug
Силистра  Hug Heart Eyes тук съм джанъм  Peace
чаках кафето и бързо грабвам  едно  Crazy
Благодаря за което  bouquet охххоооо то и бонус имало към него за позсладяване  newsm53.
Само за протокола  Peace Агата нещо много е поопънал плочките  Whistling да влиза във форма вече  Naughty

# 235
  • Пловдив
Силистра, Коте, здравейте и хубав ден с много слънце и приятни изненади от Патрона!
Кафенцето беше чудно, сладките много пресни и чудесни, но розата, ах, розата - Силистра от Бате ли е тази роза?!  smile3505 smile3505 smile3505 Просто питам, бе джанъм! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 236
Силистра, Коте, здравейте и хубав ден с много слънце и приятни изненади от Патрона!
Кафенцето беше чудно, сладките много пресни и чудесни, но розата, ах, розата - Силистра от Бате ли е тази роза?!  smile3505 smile3505 smile3505 Просто питам, бе джанъм! Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Лично от него  newsm78 newsm78 newsm78, ох, де късмет да беше   Joy Joy Joy Joy Joy

# 237
  • Пловдив
Силистра, това ти е наградата за "откровението"!

# 238
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
един от любимите ми колажи  Crazy Crazy Crazy

# 239
Силистра, това ти е наградата за "откровението"!

Хортиииии  love001 love001 newsm51, благодаря ти за наградата, вземам я  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Коте, изглежда страхотно  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт