Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"

• 90 954
  • 731
  •   1
Отговори
# 240
Тук съм, чета ви. Simple Smile
Алакурт много изпълнил корема. Бирено ли шкембе или просто от годините  Rolling Eyes

# 241
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Алакурт много изпълнил корема. Бирено ли шкембе или просто от годините  Rolling Eyes
Сезонче  Hug може би е от мъка по теб  Wink

# 242
Алакурт много изпълнил корема. Бирено ли шкембе или просто от годините  Rolling Eyes

Дип си е харен yes...аз и така го зимам... bowuu Joy Joy Joy

Сезони...привет ,джанъм  wavey Hug...Коте и на теб ,мила. wavey Hug
Малко се позабравихме ,но нищо чудно пак някой слънчев ден да си хортуваме...а и иде лятоо sun...и Агата ни се появи... bowuu Peace

Момичета... Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 243
Светленце  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Вярно позабравихме се  Whistling ама със Славенчето си хортуваме ежедневно  Crazy

# 244
# 245
  • Пловдив
Добро утро, СилистраHug Hug Hug Hug Hug

Благодаря за кафето! Добре, че си ми оставила специално за мен, защото днес се класирах късно във форума!
Вкусно е всичко, но Бате ми е най-вкусен! Joy Joy Joy Joy Joy newsm51 newsm51 newsm47

# 246
Добро утро, СилистраHug Hug Hug Hug Hug

Благодаря за кафето! Добре, че си ми оставила специално за мен, защото днес се класирах късно във форума!
Вкусно е всичко, но Бате ми е най-вкусен! Joy Joy Joy Joy Joy newsm51 newsm51 newsm47

Хорти, не е грешно да прекаляваш с вкусните неща, ето още нещо вкусно #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 247
  • Пловдив
Благодаря за жеста! Връщам ти го с едни хубави устенца!

Това го качи преди малко във фейса си.

# 248
Мераба и от мен  Hug Hug Hug

Crazy Crazy да не са му  залипсвали дните от снимането на Съла  Praynig Flutter Heart Eyes

# 249
  • Пловдив
Как няма да му липсват, та този сериал го направи велик и известен! Явно душата му страда по тези отминали дни, но... Такъв е животът, особено, ако сам си го разбъркаш повече, отколкото е необходимо!  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 250
Благодаря за жеста! Връщам ти го с едни хубави устенца!

Благодаря много за жеста, много го харесвам с бяла риза, направо е умопомрачителен  #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 251
  • Пловдив
Ама той си е пич отвсякъде, но от време на време много ме ядосва с детинщините си, които явно говорят за неизживяно детство!  smile3511 smile3511 smile3511 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

# 252
 Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyesbouquet
Едно следобедно кафе с тортичка, аз вече си пия кафето, само тортичка нямам.

# 253
  • София
Добра ви среща  Hug Heart Eyes Hug
Закусихме и гледахме хеликоптерите и миговете на прибиране от балкончето ни  Party

Хубав Гергьовден!
Поверието разказва, че ако днес вали, то дъждът на Гергьовден е особено плодоносен – всяка капка носи жълтица. Ха, тогава, нека попревали и днес и да ви върви по вода.
Днес дано и слънцето щедро се усмихне от небосклона,
чака момците да накършат върбови клони,
та да закичат вратите, кошарите, иконите
и на любимите жени с венец да украсят косите...
Гергьовден е най-хубавият, зелен, слънчев и магичен празник в календара...
Пожелавам ви красив празничен ден и всичко, до което се докосвате ви носи радост, любов и вълшебни мигове, които да го направят още по-красив, щастлив и вълнуващ...
Честит, светъл и благословен празник за всички вас!
Скрит текст:

https://www.youtube.com/watch?v=YMAAsV1gsQE
Сега е време за приготвянето на късния обяд  Wink Тук ви наготвих нещо виртуално. Да ви е сладко  Heart Eyes Hug Heart Eyes
Скрит текст:
А Патронът си е Патрон

# 254
  • Пловдив
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
ДА Е ЧЕСТИТ И НА ВСИЧКИ, КОИТО НОСЯТ ТОВА ХУБАВО БЪЛГАРСКО ИМЕ! ДА Е ЧЕСТИТ И НА НОСЕЩИТЕ ПРОИЗВОДНИТЕ НЕМУ ИМЕНА!

Марги го е казала много хубаво и аз не намирам по-хубави думи за празника! Трапезата й е много красива, а храната вкусна!
ПРАЗНУВАЙТЕ И СЕ ВЕСЕЛЕТЕ, СКЪПИ ДАМИ!

Общи условия

Активация на акаунт