Джансу Дере и Мехмет А.Алакурт в и след "Завръщане"

• 90 887
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
  • Пловдив
Чики, Коте, вие нали ми се доверявате? Силистра нещо се умълча, но аз ще се погрижа както трябва за Бате! Вярвайте ми! Колкото до заканата на Котето, нали си наясно, мила моя, че когато котката не си е на мястото, мишките се разлудуват?!

# 61
Хорти,  какво означава котката да не си е на място,  newsm78 newsm78 newsm78, на Бате котенцето да не е избягало  newsm78 newsm78

# 62
  • София
Здравейте мили момичета!
Много време не съм писала, но ви четях когато можех. Чаках да се върна у дома и утре пътувам, но не можах да се сдържа да не се възхитя от всичко което прочетох. Хорти, ти си незаменима, смях се с глас на остроумните ти писания, както и на достойните ти опонентки Чики и Котето. Силистра, с теб съм за желанието ти вече някой продуцент да звънне на Бате и да го приземи. На последната снимка, която Хорти е сложила се надявам, че слиза от този мечтан за него висок връх, а не да се катери с кучето още по високо и по-далече от нас. Много му съм ядосана за последните изцепки, но дано му дойде ума в къфалницата, защото наистина остарява, колкото да не ни се иска на всички. Лека нощ и до скоро.

# 63
  • Пловдив
Коте, под котката имах предвид твоето присъствие на умиротворител, когато ние се разлудуваме!
Нинче, благодаря за хубавите думи! Чакаме те да се прибереш в България!

# 64
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
 Joy Joy Joy Хорти разбрах те аз  Wink, разбраааах  hahaha май се появявам все да ви приземявам  Heart Eyes днес на рими ми върви  Laughing

# 65
# 66
  • Пловдив
Здравей, Силистра! Hug Hug Hug Hug
Благодаря за кафето! Прекрасна си! Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 67
Бати разхожда кучу Joy Joy Joy не можах да сваля видеото bouquet

https://www.facebook.com/Alakurtt79?hc_ref=SEARCH&fref=nf

# 68
  • Пловдив
Това е стар клип, Силистра! От сегашния му живот е, но вече сме го гледали в ранната есен!

# 69
Това е стар клип, Силистра! От сегашния му живот е, но вече сме го гледали в ранната есен!

Аха, сложила съм старо инфо, ами то се обърках вече  newsm78 newsm78 newsm78 в последните дни само стари снимки виждам  newsm78 newsm78 newsm78
Хорти, благодаря ти, че поне ти си в крак с информацията.

# 70
  • Пловдив
Не се притеснявай, ти не си сгрешила! Бате ти Акиф се гъбарка с нас и ни пуска стари  снимки и клипове, но този поне не е от преди 3-4 години! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 71
# 72
Привет Силистра  Hug Hug
благодаря за кафето  bouquet
на тази снимка обаче Джансу много оттегчена изглежда  Thinking Thinking

# 73
  • Пловдив
Здравейте, дами!  Hug Hug Hug Hug
Според мен Съла е и уморена, защото Боран ага се е "престарал" в любовните ласки! smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 Изглежда е пострадало и мъжкото му достойнство, защото го е покрил с ръчички много смирено и благочестиво! Joy Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: ср, 05 апр 2017, 19:13 от Hortensia1

# 74
Здравейте, дами!  Hug Hug Hug Hug
Според мен Съла е и уморена, защото Боран ага се е "престарал" в любовните ласки! smile3521 smile3521 smile3521 smile3521 Изглежда е пострадало и мъжкото му достойнство, защото го е покрил с ръчички много смирено и благочестиво! Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт