Искам да кажа ... (114)_20.03-26.03

• 59 840
  • 856
  •   1
Отговори
# 675
Добро утро и от мен.

През седмицата, аз ставам в 6.20ч, децата спят до 9-10ч.
Тази сутрин, Борис се събуди в 7ч. и в 7.30ч искаше да го обличам.
Кашля много сериозно, хрема има...яд ме е, че вчера не се сетих да го заведа на лекар да го чуят. Макар да ми е ясно, че нищо нямаше да чуе докторицата.
Давам си му сироп, чай, капя капки...

Сега въртя една пералня, след малко е готова и ще излезем. Тук духа отвратителен вятър, но хич не ми се стои вътре. Дано само не настине още повече.

# 676
  • София
След летните температури тази седмица, официално закривам ски сезона. Извадих екипите за пране, вътрешностите на каските разглобих - край! Ако някой още иска да кара, ще кара по анцуг Simple Smile
Искам да питам нещо някой разбирач. Екипчето на малкия е перфектно и здраво, само че вече му е малко. Има ли смисъл да го вакумирам в плик и да го пазя евентуално за Козуначко или е тъпо да го вардя 7-8 години newsm78 Хем ми се ще да го пазя, че са по 100-200 лева тия пусти ски-джаджи, хем се чудя на какво ли ще приличат мембраните и пр. след толкова време. Опитът ми показва, че повечето дрехи не издържат продължително пазене. На кантар съм дали да го прибирам или да го подаря на приятелка с момченце, на което тамън ще става догодина. Някой опитен с мнение? Янтра?

Кой каза тутманик? Благодаря за идеята! Тъкмо мислех с какво да омилостивя домашните любимци за поредната зелена манджа Laughing

# 677
Добро утро.
Станах с такова настроение, и ми се развали... Тия мъже, значи, бива ли толкова да не могат да спретнат една конспирация и да пазят тайна  Tired Пак си разбрах предварително подаръка за рождения ден  Tired Ми не обичам така, искам си изненадата, пък  Crossing Arms Смятам да им кажа, че за този съм разбрала, и съответно да ми измислят И друг, така де - колкото повече, толкова повече  Grinning

Днес имам две културни мероприятия, но ми е толкова удобно по пижама, че ако беше възможно, щях да пропусна поне едното (или и двете...).

Някой ходил ли е в Музея на минното дело в Перник? Гледах снимки в сайта им, но искам отзиви от първо лице; при това ниво на фотографията, не смея да се доверя на никаква снимка вече - око да види, ръка да пипне  Simple Smile

Лек ден на всички.

# 678
Завъртях се на работа за час. Отивам до аптеката, че голямата се разболя.
Толкова отдавна никой не е боледувал в къщи, че нямам нищо температуро понижаващо.
Ще му направя на детето пилешка супичка, дано бързо и леко ѝ мине  Praynig

# 679
Добро утро. Кафе и чай едновременно пия аз, още по-перверзно.  Simple Smile
Днес лежерно както винаги сме, късно ставане, сега ще излизаме за ролери навън.
Значии да ви кажа,  мъжа ми има един приятел (силно казано, но се чуват от дъжд на вятър)  който не мога да понасям.Страшен комплексар на тема жени. Аз мъже комплексари не невиждам повече от бедни или глупави такива.
Та тоя wanna be, само се бута из разни манекенски среди, белким излъже някое  наивно девойче и се запознае с някоя "звезда"  от плачевния ни шоубизнес.  Whistling
После се радва като малко дете, че бил на една маса с Ники Кънчев и изпраща по сто  снимки на мъжа ми, залива ни мрежите.  Crazy
Вчера тоя същия глупак, изпраща  снимка на някаква звезда от  клониг Нило- тип,  толкова фотошопирана, че и сигурно и майка и няма да я познае, лице - порцелан и стъкло Laughing  ooooh!
Любовница му била,  показва я колко била красива,  да се чудим и маем,  манекенка  Laughing
То смешно чак с тея обработки толкова плоско, всички живеем в 2017, дори три годишните  могат да видят, че няма такова животно, тоя очаква  ръкопляскане едва ли не. Tired
Оф... Laughing

# 680
То смешно чак с тея обработки толкова плоско, всички живеем в 2017, дори три годишните  могат да видят, че няма такова животно, тоя очаква  ръкопляскане едва ли не. Tired
Оф... Laughing

Tи пък, мила моя, все едно във форума не сме редовни свидетели как разни съфорумки ахкат и охкат в екстаз пред неумело фотошопнатите снимки на други съфорумки и се възхищават на рядката им красота  Simple Smile Особено странно беше, когато цъкаха групово пред гладката шия на майката на една, която беше не очевидно, а очеизбождащо, че е прекалила с мазането върху сбръчканата кожа. Има и такива с много хубав и дискретен фотошоп, които не си изменят физиономиите и на всички снимки имат едно и също лице, това го одобрявам и ми харесва. Ама мярка трябва да има и да се знае каква трябва да бъде.

# 681
  • Sofia
'ич не отбирам от филтри и фотошоп. Даже не съм търсила такива програми.Чудни са ми такива хора,жени,основно,сякаш...кого заблуждават? Себе си, огледалото и околните-едва ли  Mr. Green
давиз, много тъпо с разболялата се рожденичка  Tired.Дано не й се провали празникът!  Praynig
Уговорих се с приятелка за разходка и кафепитие, пък как се начумроти навън  Crossing Arms. Дано устиска  Praynig!

# 682
О, наскоро имаше в Покажи се едно момиче с  ужасна снимка на себе си гледаща втренчено,  изобщо не ми харесва, не само снимката,  но не бих го казала,  не ми е работа.  Wink

# 683
  • Euskal Herria
При нас е мрачно и дъждовно, време само за лежане.
Обичам да снимам и снимам много. Но  не харесвам обработени снимки, дори да са само пейзажи. Ако е нещо минимално, го приемам. Но има снимки с толкова пресилени цветове, че са чак нереални. А за фотошопнатите портрети съм съгласна с мнението на Янечек.

# 684
Сещам се за снимката май Mr. Green Но не мисля, че точно тя си ги обработва. То пък и не бива съвсем натурални да се пускат - с порите по кожата, сенките под очите и пукнатите капиляри. Образно казано, не визирам конкретно нечия снимка.

# 685
Мен ме кефи Джо, изплясква си се каквато си е, от работното си място, от всякъде Simple Smile  Хвала Peace

# 686
И мен ме кефи, но понякога доста наставнически звучи и това дразни Peace

# 687
На мен Джо ми е една от най-приятните за четене съфорумки, жалко че напоследък рядко я засичам.

# 688
Ша, за момата с ВеЖдите говориш, нали?

# 689
  • Някъде там
Не сме избрали да се родим грозни или красиви но е дразнещо това с фотошопа и опита да прикрием даденото ни. Аз не харесвам много неща в себе си,но предпочитам да се показвам такава каквато съм,отколкото с тонове грим или фотошоп.И понеже скоро не съм,ето ви вчерашна.
Скрит текст:
Фотошоп не харесвам, но колажи и игрички с снимки да. Приемам и критики,все пак няма как всички да са перфектни.
Има много красиви съфорумки определено.
Моето дете продължава да е отпаднало и с лека температура но ще отиде за час поне,казах и ако и стане много зле да ми звъни да я прибера.
Трябва да пера костюми, а как не ми се започва.Последния път като ги дадох на химическо единия го върнаха жълтеещ Rolling Eyes,оправи се с няколко пранета.И за това не рискувам пера ги на ръка.В понеделник ще ги връщат и се налага. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт