Искам да кажа ... (114)_20.03-26.03

• 59 882
  • 856
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Аз и без това ще си купувам нови лещи скоро, да взема да мина профилактично един преглед.

# 316
Трябва да се стегна и да си почна диетата сериозно. Всеки ден уж почвам и около обяд приключвам. 😊
Заради упойките усещам главата си замръзнала, а вместо уста все едно съм със зурла. Утре ще е по-зле.

Ах как добре те разбирам с диетите  Mr. Green
В къщи никога не ми се дояжда сладко, никога не отварям шкафа дори, тук на работа човек мога да убия  newsm78 Що така не мога да си обясня  Confused

Сбъдваща, какво лекуваш, сигурно си писала, но съм пропуснала? Успех, каквото и да е  Heart Eyes

Аз съм обратното- вкъщи често се изкушавам, на работа или някъде навън, повечето пъти удържам фронта.
Много обичам телешко варено. Мама го прави чудно. А за по-късно смятам да взема кутия сладолед. Хем ще се разхладим, хем ще хапнем нещо сладко. И без това друг десерт няма.

Писах в другата тема, че днес денят ми започна много каръшки. Обаче доброто настроение се върна, съобщиха ми и добри новини и сега ми е весело. Не се понасям намусена, рядко ми се случва, но има и такива дни. Обикновено съм ведра, усмихната и щастлива.  Simple Smile

# 317
  • София
Oх, много съм тежка вече Sad Водя дечко на училище пеша и направо не мога да се върна обратно, без да съм направила почивка на пейка в училищния двор ooooh! На всичкото отгоре на връщане слънцето ми свети в лицето, а е и баир и направо изплезих език до земята! Шапка ли да си взема, не знам, но много лошо ми стана от това слънце, дето ми напече тиквата. Не знам вече къде ми свършва корема, така се блъснах в едно дете...Абе, слон 261uu

# 318
Докато гледах Мастършеф не ми се дояде торта, ама тук сте се развихрили...и се присетих за една селска торта ( баба ми я правеше) с много орехи и целувки. Правеше я за всеки рожден ден. Лятото ще наснимам тефтера и.
За ремонт и обзавеждане нне искам и да чуя. От 12 години сме все в ремонт някъде по света. Казала съм, в следващия си живот, ще го вкл като клауза в предбрачния договор - не на ремонтите.
Иначе като го водя жилището и в мечтите ми знам как ще изглежда, и т.к. сме отремонтирали/обзавели близо 10. За мен най-голяма тръпка има в началото. Предстои ми след 3 години огромен ремонт. 400 кв.м. трябва да ги направя да ни паснат като ръкавица, но за сега се занимавам с "ергенския" си апартамент.

# 319
  • Mediterraneo
Любимата ми торта е тортата на баба- с 3 дебели блата( ванилия, шоколад и орехи) и с яйчен крем. Това е вкусът от моето детство, който винаги свързвам с вкусна торта! Пухкав крем, който е направил блатовете нежни и топящи се в устата.
Не обичам шоколадови торти изобщо. Виж, торта "Три шоколада" ям  Laughing Правих я веднъж, едва ли ще повторя, но е една от любимите ми. Както и френска селска. Както и еклерова. И най- вече Гараш!!
 Mr. Green Mr. Green

# 320
Рая, венци лекувам.
Успях да обядвам - паста със сметана и сьомга от вчера, добре че имаше останала. Мекичка, но пак ме озори, не мога да дъвча. Почват да ме отпускат упойките- идва главоболието, а следобедът ми едва започва с безбройни важности.

# 321
МарияТ, колко сметана се слага в крема за торта, който си дала? И сгъстява ли се?

# 322
Сбъдваща, по съвет на зъболекар....след упойка, много вода. Изпробвано е, помага.

Имам едно парче сьомга, до сега я правех с паста от маслини и билки ( омазвам я цялата и пека), но сега ми се иска нещо различно да е.

# 323
Ох, тези торти... Хапнах ягоди, за да залъжа организма, че е ял сладко  Mr. Green Взех половинка за детето, взех няколко да знам да му ги нося ли изобщо. Вкусни са.

# 324
Сбъдваща, по съвет на зъболекар....след упойка, много вода. Изпробвано е, помага.

Имам едно парче сьомга, до сега я правех с паста от маслини и билки ( омазвам я цялата и пека), но сега ми се иска нещо различно да е.

След масаж и упойка и на мен ми дават вода.

Титина, аз правя една на оребрен тиган, само със сол и лимон, но за гарнитура правя талиатели със синьо сирене, броколи и сметана. (писала съм я вече Лале Simple Smile). Много си подхождат вкусовете.

# 325
  • До морето
Титина, сьомгата я мажа с мед, горчица и майонеза. Много вкусна става.

Аз още не съм решила какво ще правя с месото. Легнах да си почина малко  Laughing , после ще му мисля.

# 326
Марипоса, ако искаш манджа имам предложение, а ако не, става сач със зеленчуци. Или шишчета пак със зеленчуци.

# 327
Като заприказвахте пак за диети и режими,зълва ми спомена,че е ходила на Вега тест  newsm78 .Чрез него се определя към кои храни тялото има непоносимост и не може да разгражда.Отчело ѝ е,че може да яде неща,които ЛЛ ѝ е забранявал заради холестерола-бял хляб,яйца,масло,мазни меса...По желание изготвяли и хранителен режим.Някой пробвал ли е подобно нещо,че и аз се замислям да отида?
Честит рожден ден на Захир,все така позитивна да е  bouquet .

# 328
Цвети, не ти е само на теб каръшки ден, аз те водя от вчера, ама толкова бях бясна, че дори не ви се оплаках тук- поръчахме ховърборда, дойде чудото и не работи  #2gunfire Върнахме го, утре чакаме следващия, дано той да е ок  Praynig

Обаче периода бил такъв, от днес 15,20 до 4 и нещо сутринта нищо важно не правете, особено ретрограден период бил, дори свързас с бедствия, та вземайте книгите и полягвайте  Hug

# 329
  • Euskal Herria
При нас и днес е мрачно и дъждовно, не толкова студено. Ама като е такова времето, става само за четене и излежаване. Пак отлагам пролетното чистене. Но поне мога да подстрижа кучето  Grinning.

Общи условия

Активация на акаунт