Искам да кажа ... (114)_20.03-26.03

• 59 818
  • 856
  •   1
Отговори
# 330
Пия, пия, аз съм си жаба и по принцип, обичам вода. Главоболието се усилва, ще се наложи да взема нещо, иначе няма да успея с ангажиментите днес.

# 331
Яна, не бъди зла Simple Smile. Аз моето го изпрах Simple Smile. Сега мирише супер, ама ще е за малко.

# 332
  • До морето
Даун, точно манджа не искам, абе и аз не знам какво искам.

Ренко, тези тестове май са ала-бала. Доколкото знам отчитат какво ядеш по принцип и точно него ти казват да ограничиш и обратно - неща, от които по принцип си се лишавал се оказват много подходящи за теб. На брата на мм категорично му излезе, че не трябва да яде риба и морски дарове ( познай той какво ядеше най-много), на приятелка й забраниха пуешкото, а тя твърди, че това й е любимото месо и често го яде. Сега, имай предвид, че може и да говоря абсолютни глупости  Laughing но винаги като стане дума за вега-тестове и някой казва "Да бе и на мен така ми казахя. Забраниха ми всичко любимо и ми казаха да ям неща, които по принцип не присъстват в менюто ми!"

# 333
  • Euskal Herria
Даун, моят с кеф влиза в банята. Наглася се, вдига лапа, за да се сапуниса. Той и за подстригването седи горе-долу мирен. Ама тооолкова е рошлясал и така се скубе. Направо за два пуловера вълна мога да събера.

# 334
Аз лично и друг път съм споделяла, че съм доволна от Вега Тест. И не, не излиза само това, което обичаш да ядеш. Но много зависи къде ще се направи. Сега искам пак да си направя, но все не намирам време за това.

# 335
Марипоса,при нея е обратното-ЛЛ ѝ забранява любимите неща,теста ги разрешава,странна работа.От скоро е започнала да се ограничава,казах ѝ като мине месец,да ми каже има ли ефект или няма.

# 336
Като заприказвахте пак за диети и режими,зълва ми спомена,че е ходила на Вега тест  newsm78 .Чрез него се определя към кои храни тялото има непоносимост и не може да разгражда.Отчело ѝ е,че може да яде неща,които ЛЛ ѝ е забранявал заради холестерола-бял хляб,яйца,масло,мазни меса...По желание изготвяли и хранителен режим.Някой пробвал ли е подобно нещо,че и аз се замислям да отида?

Аз съм ходила. Спрях "забранените" храни и имаше резултат.
Проблемът обаче е че "поносимостта " се променя - общо казано зависи от това колко време си ял даден тип храна ( както се е случило при зълва ти, ЛЛ е забранил, тя не е яла и теста не отчита, че са забранени храни). След няколко месеца резултатите са различни.

Захир, честит празник!

# 337
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Вега тест прави моята кръщелница - в пубертета много напълня, главно в долната част на тялото и загрубя. След този тест и абсолютното му спазване, нямате си представа каква девойка излезе от нея - красавица. Аз лично не вярвах, признавам си, защото изглеждаше, че просто детето има лоша конструкция - дебели, тежки крака, широки рамене и тънки ръце. Мислех си, да бе да, как ще стане, това си е природа. Обаче за мое учудване, все едно издялкаха излишното и оставиха само нужното - чудно дете се получи. Тогава беше на 14-15, сега е на 21 и изглежда страхотно. Не знам дали спазва още ограниченията.

# 338
Те ограниченията се променят. Организмът може да развие друга непоносимост, да изчисти нещо от това което преди е било забранено.

# 339
  • До морето
Като заприказвахте пак за диети и режими,зълва ми спомена,че е ходила на Вега тест  newsm78 .Чрез него се определя към кои храни тялото има непоносимост и не може да разгражда.Отчело ѝ е,че може да яде неща,които ЛЛ ѝ е забранявал заради холестерола-бял хляб,яйца,масло,мазни меса...По желание изготвяли и хранителен режим.Някой пробвал ли е подобно нещо,че и аз се замислям да отида?

Аз съм ходила. Спрях "забранените" храни и имаше резултат.
Проблемът обаче е че "поносимостта " се променя - общо казано зависи от това колко време си ял даден тип храна ( както се е случило при зълва ти, ЛЛ е забранил, тя не е яла и теста не отчита, че са забранени храни). След няколко месеца резултатите са различни.

Захир, честит празник!

А, именно! Това исках да кажа и аз, ама не ми се получи така добре  Laughing

# 340
  • Варна
Сега ме заинтригувахте. Само бях чувала за тези тестове, но бих си направила. Ще поровя из нета, но някой знае ли как се прави? Кръв ли изследват, какво?

# 341
Аз не обичам и не ям месо,и по тази логика ще стане така,че ще трябва да ям само него,така ли  Thinking .Ама,аз трева ще ям ако трябва,но месото не мога и не мога  Sick .

# 342
  • Телиш/Плевен
Имам едно парче сьомга, до сега я правех с паста от маслини и билки ( омазвам я цялата и пека), но сега ми се иска нещо различно да е.
Ето идеи:
Сьомга със сметана (Сбъдваща мечти)
Идеи за сьомга
Пастет от сьомга с крема сирене

Даун, пропуснала съм го твоето предложение, затова го вписах сега. Hug

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 16:02 от Лале в дъжда

# 343
На моя вега-тест излезе, че не трябва да ям пресен магданоз, джинжифил и люти чушки. Всички друго - може. Магданоз хапвам чат-пат, ама другите - не. Ефект няма. Ами... не е моят тест този.

# 344
  • Някъде там
Давиз, а освен месо, ядеш ли сирене, кашкавал, яйца, риба и там каквото още протеиново има?
Аз също карам основно на месо и салати, но и цял живот да ядеш луканка в един момент ще ти се прияде боб.  Mr. Green
Тони не.Преди години много свалих с тази диета за това сега я започнах пак.Ям яйца, месо риба и карантии с зеленуци в по малки количества.За сега съм доволна,първо бях на моно, но ми писна и сега започнах тази.

Общи условия

Активация на акаунт