Много бледа втора черта

• 27 802
  • 91
  •   2
Отговори
# 15
  • offshore & overseas
... Аз след обяд направих тест- лента и втората чертичка се видя по ясна
http://prikachi.com/images.php?images/747/9072747X.jpg
Браво, щом още на същия ден при втори тест се е уплътнила, значи вс. е наред!

# 16
  • София
Здравейте, и моята втора черта се повтори бледичка в 2 теста в неделя и реших вчера да си направя кръвен тест - 56 U/I. Последният ми МЦ беше на 13.02, но подозирам, че съм била в овулация по-късно този месец.
Лошото е, че почти постоянно ме боли долу вдясно и като цяло яйчниците ме стягат, но не като пред цикъл, а едно тъпо такова, никакво. Но не чак толкова, че да ми се налага да пия обезболяващи.

Док ми каза утре да повторя кръвния тест. Имам нужда от съвет, защото ще изперкам до утре .. има ли опасност да се случи нещо? Sad

# 17
  • offshore & overseas
Здравейте, и моята втора черта се повтори бледичка в 2 теста в неделя и реших вчера да си направя кръвен тест - 56 U/I. Последният ми МЦ беше на 13.02, но подозирам, че съм била в овулация по-късно този месец.
Лошото е, че почти постоянно ме боли долу вдясно и като цяло яйчниците ме стягат, но не като пред цикъл, а едно тъпо такова, никакво. Но не чак толкова, че да ми се налага да пия обезболяващи.

Док ми каза утре да повторя кръвния тест. Имам нужда от съвет, защото ще изперкам до утре .. има ли опасност да се случи нещо? Sad

Тъпата болка сама по себе си не е показателна (за последващ спонтанен аборт). От друга страна, опасност да се случи „нещо“ има винаги - нямаш застровка с/у това (например ако не се формира ембрионче, а се окаже, че яйцето е „кухо“, което не може да се установи съвсем в началото). Кръвният тест ако покаже достатъчно високи за гестационния срок (и нарастващи) нива на ЧХГ, може да се поуспокоиш. Hug

Желая ти късмет!!

Последна редакция: ср, 22 мар 2017, 11:50 от Мяуче

# 18
  • София

Тъпата болка сама по себе си не е показателна (за последващ спонтанен аборт). От друга страна опасност да се случи „нещо“ има винаги - нямаш застровка с/у това (например ако не се формира ембрионче, а се окаже, че яйцето е „кухо“, което не може да се установи съвсем в началото. Кръвният тест ако покаже достатъчно високи за гестационни срок, и нарастващи, нива на ЧХГ, може да се поуспокоиш. Hug

Желая ти късмет!!

Това ми се искаше да чуя, благодаря! : Embarassed Аз знам, че няма нищо сигурно и че до последно ще се притеснявам всичко ли е наред, ама нали знаеш, че като има болка е една идея по-страшно, така да се каже... Благодаря за бързия отговор, Мяуче!  Hug Hug

# 19
Момичета след З теста с бледа чертичка отидох на лекар и ми каза че вижда много малка точка и още е рано да потвърди сигурна бременост но ми даде да пия огестан и ми даде час за след 2 седмици.Възможно ли е с липсващт цикъл и три положителни тестове да се окаже че няма бременост?

# 20
  • Телиш/Плевен
Момичета след З теста с бледа чертичка отидох на лекар и ми каза че вижда много малка точка и още е рано да потвърди сигурна бременост но ми даде да пия огестан и ми даде час за след 2 седмици.Възможно ли е с липсващт цикъл и три положителни тестове да се окаже че няма бременост?
Под „сигурна бременност“ се има предвид наличието на ембрион със сърдечна дейност, което обикновено се случва около осма гестационна седмица. Доколкото разбирам, при теб е твърде рано, така че изчакай следващия преглед. Успех! bouquet

# 21
Момичета здравейте!Имам въпрос днес ми е трети ден закъснение правих си тест следователно много бледа втора черта и базалната температура 37,1 вчера беше 37,2.Някой мери ли си базалната температура паралелно със закъснението това ми е въпроса?

# 22
Здравейте! Аз съм нова в сайта и с удоволствие се включвам в темата! Имам същите съмнения. С ходеникът ми правим опити за бебе от около половин година, но не се получаваха нещата, след което отидох на гинеколог. Той откри множество кисти по двата ми яйчника, назначи ми лечение, което включваше витамини за бременни и дуфастон. Прегледа ми беше на 21.04.,а овулацията на 23.04.Всъщност това беше единствения път, в който я усетих и направихме още един опит. Очаквах М вчера, и след като тя не се появи, направих 5 поредни теста за бременност. За моя огромна изненада, резултат има, но съмнителен. Всички тестове показаха много слаба втора чертичка. И сега наистина незнам дали да се зарадвам..... Вие какво мислите по въпроса?
P. S. ТЕМПЕРАТУРАТА МИ Е 37.2-37.3

# 23
  • Телиш/Плевен
Очаквах М вчера, и след като тя не се появи, направих 5 поредни теста за бременност. За моя огромна изненада, резултат има, но съмнителен. Всички тестове показаха много слаба втора чертичка. И сега наистина незнам дали да се зарадвам..... Вие какво мислите по въпроса?
Личен опит с бледи черти нямам, но от това, което съм чела - втората черта си е втора черта и означава наличие на бременност. Когато е по-бледа, това се дължи на по-ниското ЧХГ. След няколко дни би трябвало да е по-наситена и няма да имаш съмнения в резултата. Честито! bouquet

HiD, никой не е отговорил, аз също не мога (никога не съм мерила), но и не знам какво значение има тази температура. Според теста си бременна.

# 24
Очаквах М вчера, и след като тя не се появи, направих 5 поредни теста за бременност. За моя огромна изненада, резултат има, но съмнителен. Всички тестове показаха много слаба втора чертичка. И сега наистина незнам дали да се зарадвам..... Вие какво мислите по въпроса?
Личен опит с бледи черти нямам, но от това, което съм чела - втората черта си е втора черта и означава наличие на бременност. Когато е по-бледа, това се дължи на по-ниското ЧХГ. След няколко дни би трябвало да е по-наситена и няма да имаш съмнения в резултата. Честито! bouquet

HiD, никой не е отговорил, аз също не мога (никога не съм мерила), но и не знам какво значение има тази температура. Според теста си бременна.

Да бях наистина ,но за кратко за съжаление  Cry

# 25
Съжалявам, Хид  Hug Hug Hug
Стискам палци скоро да се похвалиш и да има хепи енд!

# 26
  • Телиш/Плевен
Да бях наистина ,но за кратко за съжаление  Cry
Оо, много съжалявам! Cry
Бързо да се възстановиш от загубата и след няколко месеца да се случи щастливо събитие (но този път с успешен финал) ти пожелавам! Hug

# 27
Както каза един АГ доктор навремето - Фалшиво-отрицателен тест за бременност има, но фалшиво положителен - не! Успех!

И на момичетата с две чертички, и на правещите опити за бебе, не забравяйте да пиете фолиева киселина.

Последна редакция: нд, 07 май 2017, 13:41 от :::

# 28
Благодаря ви момичета ,дано наистина следващия път всичко да е наред защото много се разстроих ,от три години чакаме този момент  да видим  две черти ,но за кратко   Cry така било писано

# 29
  • Телиш/Плевен
Благодаря ви момичета ,дано наистина следващия път всичко да е наред защото много се разстроих ,от три години чакаме този момент  да видим  две черти ,но за кратко   Cry така било писано
Hug
Посещавате ли репродуктивен специалист?
Надявам се наистина скоро да имате повод за радост. Praynig

Общи условия

Активация на акаунт