Много бледа втора черта

• 27 799
  • 91
  •   1
Отговори
# 30
Благодаря ви момичета ,дано наистина следващия път всичко да е наред защото много се разстроих ,от три години чакаме този момент  да видим  две черти ,но за кратко   Cry така било писано
Hug
Посещавате ли репродуктивен специалист?
Надявам се наистина скоро да имате повод за радост. Praynig
Аз съм с некачествена ову и при мен стана със стимулиране на ову,имам много нисък прогистерон!

# 31
  • Телиш/Плевен
Стискам палци скоро чудото да се случи! Praynig
Не се отчайвай, а вярвай, че следващия път всичко ще е наред и ще се радвате на бебче. Hug

# 32
Стискам палци скоро чудото да се случи! Praynig
Не се отчайвай, а вярвай, че следващия път всичко ще е наред и ще се радвате на бебче. Hug
Гледам да мисля позитивно наистина!Благодаря  ти за подкрепата мила  Hug

# 33

Момичета тази черта брои ли се за втора?

# 34

Момичета тази черта брои ли се за втора?
Според мен да  Wink

# 35
  • Телиш/Плевен
Аз само една черта виждам. Embarassed Но може и да е от резолюцията на лаптопа ми.

# 36
Само 1 си е според мен.

# 37
Аз виждам още една, но наистина е много бледа и почти незабележима. Прави ли още тестове за Б?

# 38
  • Варна
Ако се е появила в указаното време я броя. Моята втора черта фотоапарат не я ловеше.

# 39
Направих и кръвен, който беше пол. 6.730 при норма >1. Но лекаря каза че е мн ниска и до снощи прокървих.. На ехо не се видя нищо....
За втори път изживявам ужаса да направя аборт и имам чувството че съм прокълната....
Успех на всички вас!

# 40
Направих и кръвен, който беше пол. 6.730 при норма >1. Но лекаря каза че е мн ниска и до снощи прокървих.. На ехо не се видя нищо....
За втори път изживявам ужаса да направя аборт и имам чувството че съм прокълната....
Успех на всички вас!
Разбирам те напълно защото на мен ми се случи същото предния месец  Cry

# 41
Не се разочаровай! Дано следващия месец да е твоя! Стискам палчета на всички!

# 42
  • Вестерос
Шуърчек имат нов тест, вярно към 7 лева струва , но там трудно ще има бледа черта като при старите.

# 43
Наистина е малко рано, но ако контролната линия си е на мястото и е силно изразена, то наличието на втора, макар и бледа, говори за бременност. Възможно е резултатът да е лъжлив, ако има само контролна линия, да няма никаква втора такава, а пък да е рано за теста...  Mr. Green Т.е. фалшив положителен разултат няма как, ако тестът е в срок и има контролна линия, но за сметка на това може да има лъжлив отрицателен...

# 44
Успех на всички вас!

Недей да мислиш така... и на мен ми се случи, само че стойностите бяха много по-високи, 48ч след 1вия се бяха удвоили, на ехограф се видя нещо и една седмица след това прокървих, а докторката ми каза, че ако се задържи - задържи, ако не - няма да има бебе...
Ще ти кажа на мен какво ми помогна тогава (колкото и грубо да звучи) - явно така е трябвало да стане в този момент, дали са били аномалии с плода или някакъв проблем с мен (понеже точно когато е ставало лекувах яйчник с антибиотици и една камара други хапчета) няма как да разбера. По-добре, че се случи в началото, отколкото по-късно през бременността. Факт е, че когато най-малко очаквах - още на следващия месец видях 2те чертички. Така че живей си живота, не превръщай забременяването във фикс идея и ще видиш как всичко ще се нареди.  bouquet Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт