Stikeez 2017- Смърфове.

• 89 854
  • 637
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Сега помагам на едно приятелче с издирването

Търсим: Смърфиета и Готвача
Имаме: Щраки, Лилавия, Непохватния, Здравеняк

Намерихме ги, отново сърдечно благодаря на всички отзовали се  Simple Smile

# 391
  • София
Здравейте, и аз да се включа в темата за Смърфчетата

Търсим -Смърф,  очилатият смърф, Азрел, крал смърф и дивият смърф

Предлагам - Светещия, златния, смърф  земеделец, смърф музикант,  кокетния смърф, лакомчо

Благодаря, от София сме !

Крал смърф и златния това е един и същ  Grinning

# 392
Здравейте!
Попълних албума, част от него с помощта на някой от Вас, за което им благодаря. Липсваха ми още 2 от колекцията и тях ги набавих от пл. Славейков. Там има доста,но срещу заплащане.Например, за Готвача дадох 2.50 лв. ,а за Смърфа 3.50/, много е.   Учудва ме от къде имат толкова смърфове,но какво да се прави. В името на децата сме готови и да платим. Ако обаче имате  за смяна повече,срещу 2 бр. дават 1.

Къде на Славейков? То голям бизнес стана това....

# 393
  • София
Актуализирам:

Липсват ми Очилатият смърф, Непохватният смърф, Смърфурия, Смърфът поет.

Повтарящи се за размяна: Гаргамел, Смърфът земеделец, Кокетният смърф, Смърфът художник, Смърфът музикант 2 бр., Мързеливият смърф, Смърфът майтапчия 2 бр., Дивият смърф, Смърфът готвач, Лакомчо.

# 394
  • София
Здравейте!
Попълних албума, част от него с помощта на някой от Вас, за което им благодаря. Липсваха ми още 2 от колекцията и тях ги набавих от пл. Славейков. Там има доста,но срещу заплащане.Например, за Готвача дадох 2.50 лв. ,а за Смърфа 3.50/, много е.   Учудва ме от къде имат толкова смърфове,но какво да се прави. В името на децата сме готови и да платим. Ако обаче имате  за смяна повече,срещу 2 бр. дават 1.

Аз знам, че има точно срещу ДМ.

# 395
Бургас

Момичета, имам събрани 20-тина стикита, 14 от които не се повтарят. Нямам малки деца, които да се вълнуват за тях.

Искам да ги дам на някоя мама от Бургас, с единствената молба - които не и трябват да даде на други от вас, които имат нужда.

# 396
Здравейте!

На самият площад,където се продават книги,има дори цели албyми. Ако имате повече,носете за размяна, така няма да плащате.

# 397
  • Пловдив
Здравейте,
Търсим за нас и помагам на приятелки затова списъците са няколко.
За нас търся Готвача,Майтапчията.
Повтарящи Татко Смърф,Непохватния.

За Иси търся - Здравеняка,Кокетния,Майтапчия,Лакомчо.

За Цвети търся - Земеделеца,Поета.
Повтарящи Мърморко, Бъки.

За Стаси търся -  Здравеняка,Кокетния,Майтапчия,Лакомчо,Земеделеца,Поета,Гаргамел,Смърфулия,Смърф,Художника,
Очилатия,Музиканта,Мързеливия,Лилавия,Готвача,

За Петя търся - Азраел,Здравеняка,Земеделеца,Щраки,Лилавия,,Музиканта,Крал Смърф.

Групата е от Пловдив,квартал Кючук Париж.

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 19:34 от taneva73

# 398
Здравейте!
Остава ни да намерим само Мърморко.
За размяна имаме музикант, Бъки, земеделец и Гаргамел.
За София- Гео Милев, Плиска, Орлов мост.

И ние успяхме да съберем всички стикита! Благодаря на всички, с които разменихме  bouquet
До нови срещи!

# 399
Търся: Бъки
Предлагам:Лилав, Здравеняк
София
Студентски град
Предпочитам лична среща

# 400
Актуализирам:
за гр.Пловдив
Имаме за размяна:смърфът художник и дивият смърф
Търсим: татко смърф,гаргамел,здравеняк,музикант,мързеливият,готвач,поет,лилавият и лакомчо

# 401
  • София
Моля, не ми се сърдете ако сте го коментирали вече, но кое точно стики  е "Смърф" и кое е "Здравеняк"?

# 402
  • София
Моля, не ми се сърдете ако сте го коментирали вече, но кое точно стики  е "Смърф" и кое е "Здравеняк"?

Здравенякът е кръстосал ръце, леко намръщен, с едното око затворено и езичето му е подадено на една страна, а Смърф е кръстосал ръце и очите му са затворени, най-обикновен е

# 403
  • Велико Търново

Тук може да ги видите как изглеждат:
http://www.lidl.bg/bg/stikeez-11247.htm

# 404
  • София

Здравенякът е кръстосал ръце, леко намръщен, с едното око затворено и езичето му е подадено на една страна, а Смърф е кръстосал ръце и очите му са затворени, най-обикновен е

Тук може да ги видите как изглеждат:
http://www.lidl.bg/bg/stikeez-11247.htm
Еее, много благодаря!  bouquet
Значи съм сбъркала "Смърф" със "Здравеняк"

Общи условия

Активация на акаунт