Stikeez 2017- Смърфове.

• 89 837
  • 637
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Поне останалите разбраха с кого не трябва да разменят.  Simple Smile

# 511
  • София
Поне останалите разбраха с кого не трябва да разменят.  Simple Smile

Вие според мен не може да кажете нищо, защото мисля, че когато Ви писах, или не ми отговорихте, или не бяхте отзивчива. Не съм сигурна, но с Вас така и не размених, за което съжалявам, но аз току-що намерих и последното стики за сестра ми. Така че всеки ще си получи желаното, а останалите РАЗДАВАМ!!! По-късно ще актуализирам какво имам останало!

# 512
  • балша
Здравейте,аз имам 3 стикита,аз съм момче на 28 и не ми трябват,тъй като нямам деца,имам Щраки,Музиканта и Лакомника,на който му трябват да пише

# 513
Търсим Гаргамел и Поета.
Предлагам:Здравеняк - 2 бр., Очилатия - 1 бр., Художник - 2 бр., Татко смърф - 2 бр., Мързеливия - 2 бр., Азраел - 1 бр., Смърфурия - 1 бр., Непохватния - 1 бр., Майтапчия - 2 бр., Мърморко - 2 бр.

Среща парк"Заимов", паметник "Левски", СУ, бул. "Мадрид".

Предлагам Гаргамел за Смърфурия.
Ние търсим Смърфурия, Бъки-2 бр., Музикант-2 бр., Поет-2, Дивия-1, Смърф-2.
Предлагаме: Гаргамел, Лилавият-3, Азраел-2, Кокетния, Очилатия, Мързеливия-4, Готвача-3, Непохватния-2, Златния, Смърфиета, татко Смърф, Майтапчия
София-около Плиска, ТУ, СУ, Студ. град.

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 23:13 от delita

# 514
  • София
Търсим Азраел

Предлагаме - Кокетния /3бр/, Сърдитко, Смърфиета /2бр/, Златния, Художника, Татко Смърф /2бр/

# 515
  • Стара Загора
Здравейте,
търся: непохватен, крал смърф, майтапчия, калинката Щраки и заяка Бъки
повтарящи: татко смърф, здравеняк, музикант, смърфурия, готвач, лилав, азраел

# 516
Здравейте,
помагам на приятелско дете да събере колекцията.
Търси се:
Здравеняк,
Мързеливия,
Кокетен,
Поет,
Бъки
За размяна имаме:
Художникът,
Смърф,
Очилат-2бр.
Крал Смърф-2бр.
Непохватния-2бр.
Щраки,
Смърфиета

# 517
  • София
Намерихме търсените,остана ни само зайчето Бъки

# 518
Актуализирам:

Останаха ни повторки: земеделец и майтапчията - подаряваме ги, ако някой има нужда от тях.

/Лозенец, съобщение на лични/.

# 519
  • София
Здравейте,
Ние търсим само Очилатия и имаме за размяна Дивия

Лични срещи за София в Центъра около СУ, Парка Заимов, Орлов мост, Паметника Левски, Ситняково, Яворов, Хаджи Димитър, Суха река, кв. Левски

# 520
Молба към събралите всички стикита . Момичета, може ли снимка къде точно кое стики се намира? За да съм сигурна какво точно търсим.
Всички с белите шапки са ми на едно лице, да не стане объркване.

Така са подредени при детето, ако някой може да провери

http://prikachi.com/images/249/9118249c.jpg

Последна редакция: чт, 11 май 2017, 08:55 от La_Valletta

# 521
  • Велико Търново
Молба към събралите всички стикита . Момичета, може ли снимка къде точно кое стики се намира? За да съм сигурна какво точно търсим.
Всички с белите шапки са ми на едно лице, да не стане объркване.

Така са подредени при детето, ако някой може да провери

http://prikachi.com/images/249/9118249c.jpg

Мисля, че мястото на Смърф , не е правилно/ при вас е сложен до Кокетния/. Това е снимка от сайта на Лидъл:
http://prikachi.com/images.php?images/252/9118252z.jpg

# 522
  • София
Здравейте отново! Сестра ми вече събра цялата колекция! Благодаря на всички, които допринесоха за това, да бъде зарадвано едно дете в 1 клас! В момента помагам вече на друго приятелско дете, а и имам да изпратя стикита до още няколко човека, на които съм обещала и на които казах, че ще изпълня обещанията си!!! Затова актуализирам какво търся и какво мога да предложа на този етап след всички размени досега:
Предлагам: Земеделец 2 бр., Лакомчо и Крал смърф, като очаквам да взема Лакомчо, Щраки и Музиканта и те също ще влязат тук като повторки.
Търся: Смърф. Татко смърф, Гаргамел, Смърфът мърморко, Очилатият смърф, Кокетният смърф, Смърфът здравеняк, Непохватният смърф, Азраел, Бъки, Щраки, Смърфът художник, Смърфът музикант, Лилавият смърф.

Ако някой има излишни и ги подарява, също приемам, защото в момента нямам много повторки!
Живея в София и предпочитам лична размяна. За място на среща нямам претенции, по Ваш избор!  Приятен ден!  Wink Wink Wink

# 523
offi83, много благодаря  Hug! Поправих грешката.

# 524
Търся СМЪРФ,
предлагам поетът, майтапчията, смърфурия (леко отрязано столчето). Може по пощата и за София лична размяна.

Общи условия

Активация на акаунт