Звездни компромати - 318 част

• 104 569
  • 748
  •   1
Отговори
# 315
  • Gotham City
Ами относно лицето, снимките са много изгладени на фотошоп, за това изглежда толкова изкуствено, и на теб мога да ти направя такива снимки.
Не ми се спори де, мисълта ми, че не ми изглежда изкуствено създадена

# 316
  • в 1001-та нощ
Носленцето на въгленчето е много "не-афро" ... тънко, тънко ... Абсолютно ми е нереално. А четох, че светлите очи при тази раса са в резултат на заболяване. Тук може и лещи са да или обработка ....

# 317
  • Варна
Тази черната според мен е фейк - изглежда като компютърна анимация лицето, ефектите надхвърлят обикновения фотошоп, като прикачено компютърно изображение върху реално тяло е. Разгледах ѝ инстаграма, снимките са доста малко, или са бизнес-ориентирани, или доста странни. Няма нито една снимка в ситуация, която трудно би била манипулирана, онази с "белите" приятели е ужасно нереална. Направо ми изглежда расист, ако се съди по изказванията ѝ (нищо, че е черна, и черните могат да са такива). Даже ми се струва, че тялото е женско, но личността зад инстаграма ѝ е мъж.  Ако беше реален образ, някой моден скаут щеше да я е открил, и някой щеше да се обади, че я познава лично - стана доста известна в интернет, по медиите пишат за нея и дават все едни и същи снимки, щяха да платят за информация за жената, ако съществуваше. Не казвам, че близки приятели и роднини биха приказвали за нея, но хората имат достатъчно далечни познати (съседи, колеги, персонал на местата, където обичат да ходят и т.н.), някои от които със сигурност не биха имали нищо против да изкарат малко пари за информация.
Страшна си  Heart Eyes
Склонна съм да ти вярвам.

# 318
  • Once there was a Hushpuppy...

Nicole Sh. в The Late Show with James Corden Не знаех, че тази песен е към филма Lion. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Роклята ми харесва много.

Демсън, да от Лъв е Heart Eyes
И аз скоро я намерих, на края на филма я пускат. Стана ми любима Heart Eyes
И Никол я пее мнооого хубаво. Но, аз нея по принцип си я харесвам.

# 319
И според мен Лолита е фейк, въпреки подобни статии
http://www.blitz.bg/svyat/tova-momiche-vzrivi-mrezhata-ss-svoyat … i_news487175.html

# 320
А на мен пък страшно ми прилича на една блогърка -

Скрит текст:
https://www.google.cz/search?q=Jamie+and+Nikki&source=lnms&a … p;bih=688#imgrc=_

# 321
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Днес една от може би най-красивите актриси в Холивуд навършва 40 Heart Eyes
Скрит текст:

# 322
Рийз Уидърспун с двете й деца  - снимката е от рождения й ден преди няколко дни, готини са много.  Wink

Много ми е любима Рийз. 

Амбър Хърд
Скрит текст:

Александър Скарсгард и Алекса
Скрит текст:

# 323
Аз не бих я нарекла една от най-красивите.Хубава жена е и толкова.Като актриса ми харесва.
НО определено се изненадах,че е на 40.Изхлежда ми около трийсетте.Браво на нея;)

# 324
Много си търся точно такава бяла риза като на Амбър. И не толкова модела, а че не прозират сутиени и други разни екстри Crazy

# 325
  • Once there was a Hushpuppy...
Много си търся точно такава бяла риза като на Амбър. И не толкова модела, а че не прозират сутиени и други разни екстри Crazy
hahaha
Охх, разсмях се,  сещайки се за
Джоли,  която явно си търси обратно на твоите Mr. Green все да са й добре оформени гьрдите с подробностите Joy hahaha

Много хубава и свежа Частейн Heart Eyes

# 326
Hush, ако имах нейните кубици можеше и друго да мисля Mr. Green

# 327
Тези винаги ме убиват със заглавията си и статиите Joy http://hotarena.net/rezil-preslava-harka-kato-selski-karucar-sle … letnite-dvigateli

# 328
А на мен пък страшно ми прилича на една блогърка -

Скрит текст:
https://www.google.cz/search?q=Jamie+and+Nikki&source=lnms&a … p;bih=688#imgrc=_
И на мен веднага ми напомни на тази влогърка, заради много тъмната кожа и нетипичен нос за негрите.

# 329
  • София
И двете, тъмнокожи мацки ми се струва, че са минали (няколко пъти) под скалпела.

Общи условия

Активация на акаунт