Звездни компромати - 318 част

• 104 566
  • 748
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Толкова ли няма кадърни бгпоп, денс,хаус изпълнители или диджеи, а поканили Мария и Николета ooooh!
Седмицата на модата, викаш си,  еха тук има вкус, арт, класа, а то всичко чалга Tired

# 451
Толкова ли няма кадърни бгпоп, денс,хаус изпълнители или диджеи, а поканили Мария и Николета ooooh!
Седмицата на модата, викаш си,  еха тук има вкус, арт, класа, а то всичко чалга Tired
+1  Peace

Михаела Филева щеше да е много по-добре. И в мерки, и в лице  Whistling

# 452
Снимката на Николета с единия крак е нормална, просто прави крачка, можете да видите сянката на другия, ако се загледате Blush
Мария ми харесва с тази прическа.

# 453
  • Rock & Roll feeling ...
Ми не, за мен не е по-добре.
Разбира се,всеки има право на вкус. За мен тези момичета са посредствено обикновени,клонящи към грозновати.
И точно такива трябва да са. Не трябва да се измества фокуса от дрехата.

За мен,дори да се търси безличност с цел да изпъкне дрехата, не е необходимо да са посредствено обикновени,а в случая и грозновати.
Доста по-приятно е,когато моделът е красив,независимо търсената семплост.  цък

# 454
+1  Peace

Михаела Филева щеше да е много по-добре. И в мерки, и в лице  Whistling

Да, но нея няма кой да я коментира толкова усилено както тези двете. Така събитието ще остане недобре отразено.  Wink

# 455
За мен,дори да се търси безличност с цел да изпъкне дрехата, не е необходимо да са посредствено обикновени,а в случая и грозновати.

Почти без грим са - колебая се дали сами са се гримирали или е търсен ефект. И Николета да излезе почти без грим на това осветление на подиума, не посредствено обикновена ще изглежда, ами плашеща.

# 456
  • Gotham City
И за мен показаните момичета изглеждат зле.
Но пък я Найлонита какви дълги крака има  Whistling как да не и завиди човек
http://prikachi.com/images/448/9078448J.png

# 457
Забравила си е коленете някъде. Laughing

# 458
И сянка няма тая жена, ей! Богиня...

# 459
Ами какво друго може да е събитие в хотел Маринела (егаси името за хотел) освен чалга (като цялостно изпълнение)... Там си ходят предимно чалгари.

# 460
И за мен показаните момичета изглеждат зле.
Главътъ е колкот коленътъ;)

# 461
  • Rock & Roll feeling ...

hahaha Joy Joy  Засмях се с глас !

# 462
Много ми е гнусна Найлона с това вулгарно излъчване, носейки християнски символи.  ooooh!

# 463
  • Gotham City
Много ми е гнусна Найлона с това вулгарно излъчване, носейки християнски символи.  ooooh!

Е тя в случая е рекламно лице на някаква си марка и не е нейна вината за символите  Peace

# 464
  • Варна
И аз като теб, но съм наясно, че това е решение на "дизайнера" на тази рокля.

Общи условия

Активация на акаунт