Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Щастлива Тема 23

• 33 663
  • 724
  •   1
Отговори
# 255
Сега разбрах Simple Smile Не рови, аз си имам моя терапевтка. Посто ми стана интересно - реших, че лекар е специализирал и боуен.

# 256
В такъв случай ги питай колко точно ще е и дали ще има допълнителни такси. Все пак е по-специфичен случай.
Благодаря Блингче ще попитам на място

# 257
  • София, Надежда1
Момичета ама всички сте много готини! Вече ви обичам!  bouquet Ами още една опаковка и половина ние сме съвсем в началото... Калчевчето и на мен предложи ТВЛ, ако с мъжа ми всичко е на ред но... ето че не. Малко повече време ми трябваше да го убедя да отиде за СГ. Като излезе от семинологията му бяха пресъхнали устните на милинкия ми   Joy  но сега вече ще ходи без проблем за СГ. Ами ще ви послушам разбира се, само ще изчакаме да свърши ортомол-а и Калчевчето да се изкаже, но няма да му дам да ме разтакава във времето. Аз не обичам така. Действаме. Между другото сега гледам Гала и говорят за витамин B12 , който се давал и при стерилитет.... някой нещо да е чувал.... мнения?

# 258
ЕленаЖ, има връзка между дефицита на вит. Б12 и стерилитета. Или поне с неуспешни бременности и вит. Б12. Това е едно от препоръчителните изследвания след аборт. Все пак според мен малко се преекспонира темата, но тук има момичета, които са доста по-наясно по тази тема и е по-добре те да се изкажат.

# 259
ЕленаЖ, прочети темите назад особено тези от миналото лято. Коментирали сме го много пъти.
Аз повече нищо няма да коментирам за вит. Б12, защото последния път разговорът вместо да е полезен стана неприятен...

# 260
  • София, Надежда1
Е не.... просто ми стана интересно не за друго.... за сега ще си пие ортомол-а аз чакам всеки момент да ми дойде, за да си пия пак игликата и така

# 261
  • София
Забравих да кажа. Сигридов изрично ми каза докато правя опити за бебе да не приемам витамин Б12 като добавка. Русев ми каза, че освен фолиева не усвоявам добре и Б12. Така че без предварителни изследвания и консултация с лекар не съветвам никого на своя глава да пие разни неща Wink Най- добре е човек да си набавя тези неща с храната. Най-безопасно е.

# 262
  • София, Надежда1
Разбира се - съгласна съм, но попринцип от малка имам анемия - така съм се родила. Била съм близнак, но близнака ми е починал в третия месец ( били сме двуяйчни), в следствие на катастрофа - някакъв луд за да предпази колата си от попадане в дупка решава да бутне майка ми и 6 месеца съм съжителствала с труп..... звучи гадно но е истина.

# 263
аз пък мисля да изследвам б12,но първо ще говоря с доц.Русев

# 264
  • София
Леле, Ели, нямам думи...много интересна история!

# 265
ЕленаЖ, темата е важна, но е обсъждано многократно и няма смисъл от повтаряне. Като имаш повече време се порови назад в темите и изобщо из мрежата Wink
За мен няма "мода" в терапиите. Просто медицината се развива. Нормално е да се откриват нови неща, не само в областта на стерилитета, а и изобщо във всяка една област на медицината. Да не говорим, че в Бг всичко идва доста по-късно. Както се случи и с въпросните витамини, за които аз лично знам от години.
Скрит текст:
Всички сме опитни зайчета като жертви на репродуктивната медицина. И трябва да го приемем като факт, но не и да се примирим с него. А да бъдем отворени, любознателни пациенти и да не приемаме, всичко, което ни се предлага като лечение и терапия за чиста монета. А да четем, питаме, събираме мнения и информираме за всяко едно дейталче и то в световен мащаб.

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 11:54 от 💎Bling-a-ling💎

# 266
  • София, Надежда1
Сигридов не харесва добавките и витамините, Русев пък до колкото знам май ги препоръчва.... за Калчев само игликата е добра, поне от срещите ми с него и многократно съм повдигала въпроса за игликата и той всеки път казва, че щом я пия ще забременея  Joy Да Воайорчето  майка ми до последно не е искала да ходи на видеозон - то по онова време е бил с връзки едва ли не. Ако е била отишла и мен е можело да ме няма..... страхотен късмет имам май.... ама нещо се изпари с годините  #2gunfire

# 267
Уж съм за 11ч а лудницата днес пред кабинета е пълна. Седя и чакам. Дано да има защо

# 268
Усмивка, дано не чкаш много и да е за добро!

Последно време май и да имаш час си е великото чакане Sad

Скрит текст:
Имам нужда от съвет... След пункцията, първите три дни имааах супер леко зацапване. Малко по-силно, привечер, беше на 4ти и 5ти ден. Под малко по-силно, наистина имам предвид супер малко. Като жилки. После пак мина на едно... към бледорозово или кафеникаво, не мога да определя. Вчера и онзи ден ми се губеше и сложих 2 пъти гинуфилус, че изтръпвам за чиста МБ. Днес гледам по ТХ - едно тъмно течение, свързано и с гинуфилуса, но оцветено и се чудя да се паникьосвам ли, нормално ли е, по-скоро май не е, ама дори не знам как да процедирам...

# 269
Сън, според мен не се притеснявай. На мен също ми зацапваше доста дни почти до трансфера и се бях притеснила. Но и доста ме бяха набоцкали Rolling Eyes Гинофилусът е доста жълт на цвят и все не мога да му свикна. Вероятно като се е смесил с кръвта е станал още по-странен цвят.

Общи условия

Активация на акаунт