Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Щастлива Тема 23

• 33 671
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
Лив, прекрасни дечица си имаш. Да ги пазиш в следващите 9 месеца.  Heart Eyes Че те сега ще ти се отплатят за всички предишни неуспешни опити и ще си останат и двечките при теб. Денят на трансфера е най-хубав, чувството че детенцето ти е вече в теб е неописуемо.  Heart Eyes

Йоли, браво че тази терапия е подействала така бързо. По-нататък ако имаме нужда ще даваш съвети и ще помагаш с координати. Само да стигнем до там всичките.  Simple Smile

# 241
Браво Лив, дано това да са твоите борбени дечица!
Йоли, много се радвам, че терапията е ефективна. Всичко ще е наред - ние рибките сме борбени и издържливи.
Момичета, имам два глупави въпроса, за което предварително се извинявам, но в момента не мога да съобразя.
1. Ако преди овулация лигавицата е много, много тънка, означава ли , че цикалът ми ще дойде по-рано?
2. Ако в събота ми е последната таблетка от противогъбичната терапия, мога ли в понеделник/вторник да отида за МБ?
Благодаря

# 242
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Момичета да Ви потам за малко инфо ,немога да намерия колко струва МБ ? Не намерих цената в сайта на клиниката.

# 243
Angeli, 25 лв. е микробиологията /и мъжката и женската/.

Поли, аз мисля че трябва да почакаш с МБ. Казвам го, защото аз така реших да отида седмица след курс с Флуомизин и веднага ми излезе БВ. Като споменах пред док, че съм направила така и той каза, че затова съм с БВ. Явно тези лекарства лекувайки едно, нарушават вътре средата.

Последна редакция: вт, 28 мар 2017, 18:32 от Boby_pl

# 244
  • От Луната
Боби, затова споделям ... Дано не стигате до това, но не е лошо да се знае.
Поли, идея си нямам Sad

# 245
Поли, хубаво е поне седмица да мине след лечение за бова МБ.
По лигавицата трудно може да се ориентираш за цикъл. Случва се понякога да е тънка и нищо друго да не се оромени, много жени си забременяват дори без проблем с тънка лигавица.

# 246
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Благодаря за бързият отговор  bouquet добре ,че ви има момичета.

# 247
Момичета в клиниката колко се плаща за съхранение на ембриончета?

# 248
 _limonche_, има го в ценоразписа на сайта. Има линк на първа страница Wink

# 249
Благодаря Блингче, аз уж гледах и не съм видяла  bouquet а какво ще рече за сламка  newsm78 за 3 сламки трябва да е 600 лева?

# 250
В една сламка се слагат до две ембрита. Ако са три сламки първоначално е 700, после по 600 или колкото останат да се пазят.

# 251
 Имам 7 ембриона замразени в 3 сламки и другата седмица ще ги местя от друга клиника в Малинов

# 252
В такъв случай ги питай колко точно ще е и дали ще има допълнителни такси. Все пак е по-специфичен случай.

# 253
Буен терапията много помогна. С две процедури сме като нови. Струва ми 10лв и куп спестени нерви. За сефте лекар ме изненадва приятно. Аз знам че е добра, но сега се уверих за пореден път!
Ти при кого ходи? Защото боуен терапевтите по принцип не са лекари newsm78

И честито на Илейн!

# 254
  • От Луната
Кристи, аз от педиатъра съм доволна, че ми препоръча терапията. За боуен терапевта не знам подробности. В дружба 2 се намира, казва се Мая Узунова ако не ме лъ е паметта. Ще проверя утре и ще кажа подробности.

Общи условия

Активация на акаунт