Клиника Малинов - клиниката сбъдваща мечти :) Щастлива Тема 23

• 33 659
  • 724
  •   1
Отговори
# 270
Сънче, аз не мога да те посъветвам. Знам че зацапвания са нормални, но не помня да съм имала и при трите пункции. Ей го на, вече 5-6дни седя и се взирам за имплантационно зацапване, ама не. Решило е до последно да ми изпили нервите и никакъв знак да не даде за имплантация.
Ели, хаха, това за вечерната иглика док го казва с голяма ирония. Той признава само DHEA, но казва че не е за всеки. На мен не ми я изписа въпреки, че исках да пия добавки. Предписах си един куп благодарение на Денис от темата за добавките и от четене на статии от разни изследвания. Нищо не може да ме убеди, че добавките не ми помогнаха да стигна до трансфер след две неуспешни пункции. Смятам, че и хормоните ми влязоха в релси благодарение на тях. Това си е мое мнение все пак и реално нямам доказателство, но вярвам че те ми помогнаха. Ще ми е много интиресно да го изкоментирам с док, беше обещал че ако успея благодарение на добавките ще ме сложи до него на един стол да давам акъл на пациентките му.  Joy
Независимо от резултата ще благодаря на Денис за помощта.

# 271
Блингче, Боби  Hug

Предния път имах за 2 дни зацапване и то доста силно, но тогава душчихме повече, че и ЕМ пунктира док. А сега... кой знае какво става. Довечера няма да слагам гинуфилус да видим какво ще стане...

# 272
Зацапването след пункция е по-скоро свързано с това доколко за бодени яйчниците, дали са засегнати кръвоносни съдове във влагалището, разни анатомични специфики, при които също може да се засегне нещо. В някои случаи се налага дори шиене. Нормално е при повече фукита и съответно повече набождания да има такова. Както беше при мен затова и бях сравнително спокойна относно болките и зацапването. Първия път изобщо нямах такива и все едно нищо не ми бяха правили.
Боби, имплантационното зацапване е по-скоро изключение и се случва сравнително рядко, така че не го чакай.

Последна редакция: ср, 29 мар 2017, 11:53 от 💎Bling-a-ling💎

# 273
И аз не съм имала имплантационно зацапване, но и аз много се бях вторачила

# 274
  • Бургас
Сън, защо не се обадиш да кажеш на акушерките, че още цапаш. По спомен повече от 3-4 дни кървене след пункция не е съвсем нормално. Може би е по-притеснително ако има и трансфер, но пак не пречи да им звъннеш.

Аз съм имала три пункции. При двете правени от д-р Семерджиева нямах и капка зацапване, а след тази правена от док имах двудневно супер мизерно зацапване плюс един микроскопичен съсирек.

Боби, утре ли е големият ден ? Адски силно ти стискам палци и пращам положителна енергия.  Hug

# 275
Solace, утре е. Хич не искам да идва. Така си ми е добре да си живея с надежда.  Blush
Аз пък съм обратния случай. Зацапвания не, но след двете пункции при док ми нямаше абсолютно нищо, а след тази при д-р Семерджиева имах по-бавно възстановяване с леки болки. Но не го свързвам с уменията и опита им, а си мисля че е заради спецификите при различните пункции.

# 276
  • София
Аз само при първата пункция имах леко зацапване за ден, ама тя не беше при Калчев.

Сън, ако продължи зацапването, май наистина е по-добре да звъннеш.
Боби, на пък док. ми каза да пия DHEA след последната пункция в началото на декември. Е, пих я 3 месеца, но не мисля, че нещо ми помогна честно казано. Много се вълнувам за утре - успех!  Flowers Four Leaf Clover

# 277
Боби, хайде не останааа!  Hug Ох, така ти стискам палци и аз!!! Ти си ни надеждичката за пролет в темата в буквалния и преносен смисъл!  Praynig Това със зацапването е по-скоро изключение, и аз не съм имала при спонтанната и биохимичната. Някъде бях чела, че се случва на 20-30% от жените, така че е напълно нормално да не ти се случи.

Сън, аз съм имала зацапване след пункциите но за 1-2-3 дена макс, а доста ме дупчиха и при трите опита. Предполагам, че все пак е много индивидуално, но ако нещо те притеснява звънни на акушерките.  Peace Хубавото е, че няма да имаш трансфер сега, така че всичко ще си дойде на мястото до другия месец.

Усмивка, вие за ЗЕТ ли се готвехте, че съм забравила?  newsm78

Воайорче, а вие до къде я докарахте?

Бързо всички на отчет!  Naughty

Натоварването според мен си е в зависимост от деня - има дни без пункции и трансфери и тогава е по-спокойно, но има и такива в които има по няколко - аз вчера например бях сама на трансфер, но за днес ми казаха че имали 3 трансфера. В петък имах час за 10:30, но бях там малко по-рано (като никога) и влязох по-рано, беше си спокойно.

# 278
Е Тва ме уби. Имала съм О и сега имам жълто тяло. Прати ме на тест за Б. Ама как да му обясня, че от както съм родила не съм имала контакт. Изписа оргаметрил ако теста е отрицателен. Ама как така Ако, Тва да не е непорочното зачатие

# 279
Момичета, днес в клиниката е някакъв ужас, тооолкова много хора!!! Мисля, че скоро трябва да си назначат 3ти лекар Simple Smile
Може да подготвят Малинов Младши за 3-ти лекар. Веднъж ме попитаха дали имам нещо против и той да присъства на прегледа ми. Аз се съгласих.  Док му показваше и коментираха след това.

Ливче, ти как си? Вкъщи ли полежаваш или си на работа? Пазиш ли бебоците? Heart Eyes

Usmivka, жалко че няма шанс. Каква радост щеше да падне ...

# 280
Ами аз му казах на док че няма шанс но той настоява за тест

# 281
Хаха Усмивка, много сладък разказ. Знаеш ли, то по великден може и някое чудо да стане.
Боби, стискам всички палци, за утре.
И на мой преглед е присъствал д-р Малинов -младши. В духът на трети специалист да кажа, че онзи ден докато чаках да платя момичето на регистратура звънна на д-р Чучумишев да го пита дали може да измерва дебелина на маточната лигавица, за да му изпрати пациентка на док, за преглед.
Колкото и странно да звучи не помня колко дни цапах след пункцията...

# 282
Усмивка, готина история Grinning Поне с да бяхте правили да има надежда Grinning

Мерси момичета, ще гледам днес как са нещата и ако има нещо - звъня директно. Факт, че освен миналият месец след пункцията, предните 2 ми зацапваше точно на 7ми ден след О, което реално е днес, та малка надежда имам да е от това и да не е проблем... То не, че и това само по себе си не е... Ама.. док не го притесни особено.

Боби, утре ще стискам супер силни палци за хубаво чхг и за теб и за девойката, която беше с теб заедно! Надявам се да се похвалите с хубав резултат! Praynig

# 283
  • София
Лив, пункция в петък. Само че ми е странно, че днес док не ме гледа, само Е2 пуснах, утре няма да пускам нито хормони, нито ще ме гледат. Това ОК ли е?

Иначе от работодателя:
As per the Labor Code Art. 157 (2) The employer shall be obliged to release from work a pregnant worker as well as a female employee in advanced-stage of in-vitro fertilization procedure for medical examinations where it is necessary to have them during office hours. For this time the pregnant worker or female employee in advanced-stage of in-vitro fertilization procedure shall receive from the employer remuneration in the size under art. 177.

You will be requested to present to your manger valid document issued by the competent health bodies.

In case that you will need longer time period in regards to the in vitro procedure, exept the time during the working day the medical institution should be able to provide you with sick leave.

Май няма да стане с платения отпуск...

# 284
Боби, утре ще стискам супер силни палци за хубаво чхг и за теб и за девойката, която беше с теб заедно! Надявам се да се похвалите с хубав резултат! Praynig
Благодаря ти, Сън. За утре ще помоля наистина за двойни палци. Дано и двечките изненадаме док с положителни тестове.  Heart Eyes

Воайорче, за петък ще стискаме силно палци. Колко фоликула се очаква да пунктира док? И на мен ми се е случвало да пускам Е2 и да не ме преглежда. Зависи какво е показал хормона и последния преглед. Кога те гледа за последно?

Ти не се ли сети да питаш дали не може да ти дадат болничен от трансфера/ако искаш да си останеш вкъщи като мен/? Ако могат, то за петък може да си пуснеш 1 ден отпуск или пък да вземеш болничен за 1 ден от личния лекар. Аз за тази седмица си взех от личния лекар без проблем. Обяснихме, че съм след инвитро и срещнах огромно разбиране.

Общи условия

Активация на акаунт