Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~168

• 50 368
  • 741
  •   1
Отговори
# 285
Боби - предположих, че проблема е само при мен, затова не пуснах линк за гледане на стената на сериала...
Рейтинга е дръпнал много напред. Отново се чудя на полицейския сериал - не знам кой сезон вече го излъчват и рейтинга му е много висок  Thinking

Paramparça 97. Final Bölümü 2. Fragmanı

https://youtu.be/9o8sIwKePIU

Злати може би си слагала втория фрагман на финалния епизод на Парчценцата, но сигурно съм го пропуснала..Видеото е качено вчера...

# 286
Добро утро! Hug Hug Hug

Честито Благовещение! Hug
Честито на именниците! bouquet
Бъдете здрави и щастливи! Flowers Four Leaf Clover Flowers Rose

Ани HugБоби Hug,благодаря за кафенцето,преведения епизод и рейтинга! bouquet bouquet

Аз ще чакам бг.превода,тъй като имам да гледам Парампарча и Кара севда! Laughing

Тази седмица има мачове на нац. отбори(снощи Турция игра с Финландия и победи),така че рейтинга можеше да е още по-висок!Набира скорост! newsm10

Озета на Парчетата с руски превод! Peace
Цитат
97. Серия
Хазал, вернувшаяся домой из-за условия "Или я, или Дамир", что поставил перед ней Джихан, продолжает тайно встречаться с Дамиром. В то время пока Хазал продолжает строить планы на будущее с Дамиром, она приходит в ужас, услышав правду о Дамире. Хазал осознает, что Дамир не тот человек, которого она знает, но уже слишком поздно... С другой стороны и Озан увидел истинное лицо Явуза...

Дамир предстает перед Джиханом..

Дамир, который одержимо любит Хазал, предстает перед Джиханом. Он пытается объянить ему насколько сильно любит Хазал. Джихан четко отвечает Дамиру и говорит, что если ты не откажешься от Хазал, то умру либо я, либо умрешь ты. Дамир не сдастся и для своего нового плана подключит Асуман.. Джихан, который устал от всего происходящего, удивит всех решением, которое примет.

На все вопросы находятся ответы.

В финальной серии "Вдребезги" все изменится.. Что теперь ждет Дилару? Как Хазал скажет Дамиру, что больше не хочет его? Что теперь сделает Джихан, который объявил войну Дамиру? Каким будет последнее решение врача по поводу болезни Джансу? Сможет ли Озан отомстить Явузу? Что за большой сюрприз ждет господина Экрема? Какое будущее ждет Кериман и Озкана? Где вся семья и почему они соберутся вместе? Что произойдет во время этой встречи? Финальная серия "Вдребезги", в которой будут ответы на все эти вопросы и даже больше, заставит всех задержать дыхание..

Прекрасен ден на всички!

ПП 2 отговора...Гости Hug Ани Hug
Цитат
Злати може би си слагала втория фрагман на финалния епизод на Парчценцата, но сигурно съм го пропуснала..Видеото е качено вчера...
Ани, така е! Wink Пуснах фрагмана и преведения епизод на Парчетата-пост 141! Peace

Последна редакция: сб, 25 мар 2017, 10:06 от Zlatina3

# 287
Честит празник на всички празнуващи ! bouquet bouquet bouquet

Благодаря на всички Ви за споделеното  bouquet Heart Eyes Благодаря за пожеланията и на вас всички дами желая лек и спорен уикенд  Heart Eyes заредете се с много положителни емоции и енергия  Heart Eyes обичайте и бъдете обичани  Heart Eyes

Ани ето серията с руски субове  Hug

https://vk.com/istanbullu_gelin?z=video-83475167_456240116%2F119e0a88a826dfba97

# 288
  • Плевен / София
Благодаря за линка с руския превод bouquet при мен върви добре Laughing и ще погледна някои моменти, които не ми станаха ясни много добре снощи.... Naughty разговора при колата между Фарук и Сюрея...искам да "чуя" конското на Есма към Ипек....разправията в заведението и след това... и разбира се заявлението за развода....Прави ми впечатление, че Ипек не понася Фикрет да я докосва...не знам какъв брак ще имат....но Фикрет се насади на пачи яйца....Ипек се тръшка, че нямала сватбен танц....голям праз Joy Joy Joy Joy че тя не знам как щеше да танцува с Фикрет Wink по вярното, е че не можа да бъде център на внимание вечерта Crossing Arms а Гюлизар е права в едно...който готви двойна сватба .....ето ти позор.....Ипек трябваше да си се оженят с Фикрет, а Фарук и Сюрея да имат отделно сватбено тържество... Whistling Къймет искаше да си "вземе" Ипек, че сватбата не била довършена..... Wink те това подписването го нямат за нищо....важна е веселбата след това....но Ипек тепърва ще разбира що за "мамичка" си има Peace
Злати Hug и аз се надявам сериала тепърва да набира скорост... Praynig
Да си довърша коментара....на мен ми хареса, че Дилара не разреши да отведе Сюрея в това състояние на афект....в яда си щяха да се наранят с думи още повече.....Есма проповядва традиции и обичаи, но едва ли е обичай лъжата и действията зад гърба на любимия син.....Фарук е избухлив, а Сюрея импулсивна и независима....взривоопасна комбинация.....надявам се любовта им да се окаже достатъчна, за да изградят здрава връзка и семейство....дано бог да им  помага, защото в конака желаещи няма...
Хубав ден на всички в темата..

Последна редакция: сб, 25 мар 2017, 11:25 от gostenka68

# 289
И аз започнах да гледам епизода с превода...
Когато Ипек крещи срещу Сюрея, че тя е провалила живота й, всичките й мечти....Според мен змийчето има предвид, че Сюрея й е отнела мечтата да стане първата снаха в конака....Да се омъжи за Фарук....
Мурат се направи, че не си спомня нищо за онази нощ, след като е изпил кафето...Сигурно е заспал....
Снощи не разбрах Нургюл какво говореше на Баде...Очаквах с нетърпение да видя този момент...Казвам го със съжаление, но Нургюл е права.
Изгледах момента с посещението на Вали бей и полицая...Случилото се и в последствие разговора на Фарук и Сюрея. Фарук беше прав за всичко което каза от завръщането от полицията до този момент.
Това, което гледах до тук съвпада с моите "прогнози". За сега няма никакви изненади.
Сега ще поработя и в почивката ще продължа.....

# 290
Здравейте!
Момичета има ли кой да преведе фрагмана?
Благодаря!

# 291
             Здравейте мили момичета на Благовещене.  Желая ви  благите вести да ви навестяват непрекъснато и дави носят все  благи  вести.

Започвам   превода на  96-ти оригинален  епизод , предпоследния на сериала "Разкъсан на парчета".

Озан  звъни на  Джихан и му  казва за мъртвото момиче.  Джихан му казва, че идва веднага,  да не отваря на никого и да не се обажда по телефона и да говори с никого.

Рахми отива при Екрем бей.  Той щеше да се хвърли от  терасата на хотела. Рахми го разубеди да не си слага край на живота и да се успокои.
                        Рахми взе от  Екрем протокола за  ДНК  анализа, според  който  Дилара е биологична  дъщеря на  Екрем бей и  тръгна да се срещне с  Дилара, за да й  го  покаже.

Джихан е при  Озан.  Озан плаче и го  моли да го  спаси.  Джихан  отиде при  трупа на момичето.  Мъртво е.
                        Озан се кълне, че не употребявал  дрога.  Джихан му  вярва и  го успокоява. Каза му, че каквото и да се е случило  той винаги ще бъде до него.
                        Главното е  Озан  да не го  лъже.  Да му казва истината.  Джихан му каза, че на ръката на мъртвото момиче  има  следи от  спринцовка.

Хазал  пише  прощално писмо до Дилара и  Джихан.

Пиша го дословно, защото е  важно.

Мила мая  майко, мили мой татко,  не  можете да си представите  колко  ми е тежко да ви  пиша  това писмо.
                          Сега  едната половина от  моето  сърце е изпълнена със щастие, че аз се  влюбих  в  някого с цялото си сърце и познах  щастието на любовта.
                          Ама другата половина от сърцето ми  се разкъсва.  От  моето  сърце  тече  кръв и премира от  болка.
                         Аз ви опознах  доста  късно. Аз израснах с  друга  майка и никога в  живота  си не  познавах  бащината  обич.
                         Всеки път,  когато на вратата се  звънеше и  татко  си  идваше, аз  бях  много щастлива.
                         Но за съжаление аз  много  късно  станах  ваша  дъщеря.
                         Когато вие ме  приехте и обгърнахте с  любов, моето детство,  преминало в  лишения, бедност и  трудности  остана  назад,  но  празнотата вътре в мен си остана  да ме мъчи.
                        Аз  много пъти ви разстройвах с моите глупави нрави и безкрайни  желания.
                        Но вие,  въпреки  всичко  ме  приехте като ваша родна, биологична  дъщеря и с  течение на времето  пустотата и  празнотата  вътре в  душата ми  изчезна.
                       Вие запълнихте  тази  празнота с  голяма  любов  и  още по-голямо  внимание.
                       Тогава аз  разбрах, че преди  всичко в  този  свят  детето се нуждае  не от  пари и  богатство, а от майчинска и бащинска  обич.
                       Аз съм ви  благодарна зае това, че вие и двамата толкова  силно  ме  обичате !!!
                      Уверявам ви, че до края  на  живота си, аз  няма да забравя  вашата  любов  към  мен.

Мила,  майко,.....мили  татко,.....
                      Аз ви пиша това писмо, разбирайки, че ви   карам да преживеете  още една  голяма  мъка.
                      Вие много  силно  ще се  разстроите,  когато  разберете.....

Аз те обичам,....мила  моя  майко!!!....
                       Аз те обичам,...мили  мой  татко!!!....
                       Човека, когото вие  никога  няма да приемете  ми  подари  най-прекрасната  любов  на  Света.
                       Аз  много обичам  Дамир.
                       Но знам и това, че той ме обича повече отколкото аз  него....
                      Аз знам, че любовта  превъзхожда  всичко на този  свят.
                     Това вие го знаете  по-добре  от  мен.  Какво аз  бих  направила,  та вие да повярвате , че Дамир не е такъв  лош  човек, какъвто вие го  смятате.
                      Но, повярвайте ми, - неговото  сърце бие заради  мен.  За това аз съм  принудена да направя   избор  между  вас и човека,  когото обичам.
                     Аз не знам ще бъда ли щастлива с Дамир ????  Но, аз съм  принудена да  избера  любовта, майко,......    Аз съм  принудена да направя  избора  да обичам  и да  бъда  обичана,  татко.....
                    АЗ  много  силно обичам  Дамир и  избирам  своята  любов.
                    Аз знам, че вие няма да ми  простите и даже не  чакам  да ми  простите.
                    Но,...моля ви, не изпитвайте  към мен  ненавист......

Безумно и много  силно  обичащата ви  дъщеря  Хазал !!!....

Край на писмото.

/продължавам  веднага /

# 292
# 293
                   Продължавам с превода на 96-ти оригинален епизод от  пост № 291.

Джансу говори по телефона с Веда и й казва, че  ще закъснее за училище, защото я няма майка й.

Хазал вече е готова и тръгва при Демира, за да се оженят.  Джансу я  спира.
                      Хазал й каза, че излиза, за да се омъжи за  Дамир.  Джансу й се моли да не отива, да изчака майка им.
                      Хазал й казва, че отива с  любимия си  човек.   Да се простят една друга, защото  може и никога да не се видят.
                     Джансу й казва, че прави същата грешка.  Каза й, че съжалява, че се е омъжила за Дениз, просто е сгрешила. Каза й че това е грешка.
                     Хазал й  казва, че ще бъде  много  щастлива.  Ще има  щастлив  брак.
                     Хазал я прегърна и избяга.  На улицата си изпусна на тротоара  телефона.
Не успя да го  вземе, Дамир в  този момент идва  с  джипа и тя  влезе при него.  Джипа се отцепи  напред.

Джихан и  Озан все още са сами в  стаята. Пристигат  Азми,  Бахтияр и Илдъръм.
Камерите за видеонаблюдение са изключени, каза Илдъръм.  Разбраха се да дойдат  полицайте, не  могат да крият, щом като  Озан не е виновен.  Полицайте направиха оглед на трупа на момичето. Снимаха го и обстановката. Взеха бутилката алкохол, която са пили през  нощта.  Озан абсолютно нищо не си  спомня.
Полицаите  взеха  трупа в  полицията и съдебната медицина.

Дилара се прибра в  имението.   Джансу  й разказа какво е направила  Хазал, как е  избягала и  даде телефона на  Хазал на  Дилара.  Така разбраха, че  Хазал  през  всичкото време е имала  телефон и е разговаряла с  Дамир.  От телефона  Дилара разбра къде ще е  бракосъчетанието,  от  колко  часа и  всичко  друго.  Дилара непрекъснато  звъни на  Джихан,  ама и той е  зает с  Озан, с  полицията и не отговаря.
                Дилара нямаше  друг  изход, замина сама да търси  Хазал и  Дамир.

Дилара замина и пристига  Рахми с  протокола на болницата. Джансу му  разказа, че Хазал е  избягала и сега ще се омъжва за  Дамир. Като разбра от  Джансу какво е станало веднага и  той  замина за  сватбата с едно  такси.

Хазал се приготвя  за  сватбата - прическа, грим, обеци и ала бала....  Дамир  също и той се пригатвя.   Дамир се възхищава на красотата на  Хазал...... . Хазал е истинска  принцеса.  Дамир  й  слага  на  пръста  друг  годежен  пръстен.
                 Хазал му  казва, че  много го обича и иска да прекара  живота си с  него. Дамир я   целува по  челото.
                 Б.М.  Така му е казала  министърката на  семейството в  Турция - булките да се целуват  само  на  челото.
                Хазал и  Дамир  сядат на масата за  бракосъчетания.  Служителят  пита  Хазал - Ще се омъжиш  ли за  Дамир Янков ???  Хазал  отговаря - Да, съгласна  съм.  Служителят  пита  Дамир  - Ще се омъжиш  ли за  Хазал  Гюрпънар???

В  този момент  Дилара е вече  пред  тях, гледа ги.

Дилара  -  Дамир, аз няма да ти  позволя  да унищожиш  живота на моята  дъщеря!!!???.....

Дилара стреля с  пистолета 2 пъти в гърдите  на  Дамир.  Дамир  пада на земята прострелян.

Ето го и  Рахми  пристигна с таксито.  Рахми  взе пистолета от  Дилара, нарочно го  опипа с  пръстите си, за да са само неговите  отпечатъци.  Каза на  Дилара, че той е стрелял и тя няма да се меси, защото има деца и няма кой да ги гледа, а и Алаз е  много  малък.  Няма баща - сирак е, сега и без  майка ли да остане ??? Рахми каза на  Дилара, че ще лежи  20 години в  затвора, а това означава, че  семейството им ще се разпадне, а той не иска  това.

Пристигат  полицаите.  Рахми казва: - Аз стрелях  по  Дамир.  Той е  подлец и няма да се омъжи за  внучката ми.  Държи в  ръката си  пистолета, с който  Дилара стреля.  Рахми каза на полицаите, че това е оръжието, с  което е стрелял.  Показа им  пистолети и им го предаде.
              Всички отиват в  полицията  за показания и следствия.  Рахми и  Дилара и те  двамата отизат с  полицейската кола в  полицията, ама и  Хазал и тя  в  полицията, за да даде  показания.

Но  Джихан  и той в  полицията заради  Озан. Чакат  резултата от  изследването на кръвта на  Озан, за да видят има ли  наркотици??? Притеснени са много, защото ако има наркотици  Озан  ще лежи  в  затвора  и той  20  години.
               Пристига  Илдъръм.  Носи  резултата от  лабораторията.  Озан е чист.  Няма наркотици в  кръвта му. Радват се.  Джихан го  прегръща, целува го,  засмя се и  така силно го притиска към  гърдите си.
Озан и той  много се зарадва. Най-после има светлина в  тунела.
               Озан се спаси от съда и от  затвора.  Джихан казва, че бил  сигурен, че  Озан е чист.
Каза му, че така го е възпитавал от момента, когато Дилара го е  родила, че Джихан така го е възпитавал и не може  Озан да е взел  дрога,  но  много се е притеснявал. Сега  Джихан се успокои.
               Полицаите разпитват  Озан. Озан казва, че не познава момичето.  Това момиче го е  довел Явуз,  Явуз го  познава и нищо не помни през  нощта,  защото е бил  много пиян.  Джихан два пъти  попита
Озан  през нощта направил ли е нещо  на момичето,  Озан му казва, че толкова е бил пиян, че се строполясал на леглото и заспал.

Кериман е  болна от  грип.

Б.М. Тая къща, дето живеят  Кериман и  Йозкан никой не ни каза с  какви  пари са я купили ???
             Апартамента, в който живееха беше на  Джихан, значи не могат да го продадат. Никой нищо не казва.  Дано на финала нещо да ни кажат. Все пак дължат ни го - защо ги гледаме???

Същите глупости с  Кериман и  Йозкан. Да им имам  комичните актьори на  Турция????
Кавги, викове до небето, крясъци - Кериман иска  Йозкан да й готви. Той готви, тя не му  харесва манджите,  чорбите...... не иска  да му яде манджите.
               Йозкан заряза  Кериман и отиде при  Енгин.  Разказва му, че работи  за  Озан  Гюрпънар.
Кериман  го  набра  по терефона. Хайде.....пак наново с  кавгите. /чак не съм го  прочела от яд./

Джихан в  полицията.  Бръкна сив   джоба и  видя, че  Дилара го е търсила.  Звъни й.
Тя се обади.

Дилара  -  Джихан, аз  застрелях  Дамир. Ние сега сме в  полицията. Не знам той  жив ли е или е
                  мъртъв ???
Джихан  -  Добре, аз  сега ще дойда  при теб.

Хазал и тя с  булчинската рокля и воалът й  в  полицията.

Полицаят пита  Хазал - Кой стреля в  Дамир ??
Хазал го пита - Дамир жив ли е ???
Полицията пак пита - Кой стреля в  Дамир +???  Хазал  мълчи и нищо не каза.

Дилара и  Рахми са в  полицията, остават там за през  нощта.

Джихан дойде там и седна на една пейка в  коридора.
Хоп - Хазал излиза от  стаята за разпитите.
Джихан срещу  нея -  гледа я и мълчи. Не тича да я  спасява или целува.  Джихан  гледа    булката  Хазал.

Джихан  -  Момичето ми, нима ти си длъжна да облечеш  сватбена  рокля???  Отговори ми,  дъще???
                 Ти сега  щастлива  ли си???
Хазал  седна на земята и  реве.

Веда влиза в  имението  на  Дилара. Стъпало по стъпало....извръща си главата ту на дясно ту на ляво.  Гледа, оглежда,  заглежда. Такова  богатство не е виждала -  такъв  замък  също не е виждала.
Възхищава се,  радва се, че  Джихан й е приятел  и живее тук.  Чуди се как може да  има  такова огромно имение и как може да има такава красота???!!!!......

Джансу  посреща  Веда.  Веда й  казва, че се е притеснила  за нея.
                 Джансу й казва, че се е случило  нещо  ужасно. Веда  веднага я   пита: - Какво се е случило  с  твоя  баща ???  Джансу й  отговаря, че с  баща й  всичко е  на ред, нищо не се е случило  с  баща й.
Веда  пак  за  втори път  пита Джансу  какво се е случила???    Джансу й каза да отидат в  гостната стая.
Джансу разказва на  Веда  за  Хазал, че е тръгнала да се омъжва, че е избягала. Веда я  пита:  -  Как така
е избягала от  вкъщи,  следователно  твоя  баща е бил  против  брака й с  младежа ???

Джансу  -  Той е  страшен  човек.  Бизнесмен, но е замесен в  криминални  дела.

Дамир в  операционната.

Хазал и  Джихан  един  срещу  друг  в  коридора на  полицията. И двамата мълчат.

Веда говори  по телефона с  майка си - кандидат тъщата  Фатма.  Майка й се кара, че Веда е обещала да й помага, а я няма още.  Фатма се кара на дъщеря си.  Хока я.  Казва й, че е доживяла до
преклонна старост и до сега  всичко  прави все сама.  Веда не й  помага.  Ама вика бабичката колкото може.  Фатма пита  Веда сега с  какво е  заета???  Защо не е у тях ???
Веда й  казва, че  Джансу не е добре и е отишла  в  имението, за да не е сама  Джансу.
Ех, оная ми ти бабичка  веднага се развесели,  захили се, като разбра, че  Веда е  при  Джихан.

Фатма  -  Значи ти си  в  имението на  Джихан. Кажи ми колко е голям  този  дворец???  Сигурно е огромен.
               Ами  Колко е  красив???  Богато ли е украсен???
Веда  -  Мамо, затварям  телефона.

Фатма - НЕ!!!....Недей....стой!!!! не затваряй !!!  По-добре  ми  кажи  Джихан  също ли е там ????
Веда  -  Няма го.

Фатма -  Дъще,  няма да си  тръгваш  от  имението, докато Джихан не дойде  при  теб ?!!!

Фатма  весела,  засмяна,  няма да крещи, да вика.......А бе,....луда работа.....

Фатма  -  нарежда на  Веда  -  Нека  Джихан да те види как се  грижиш за  Джансу !!!!

Фатма затваря телефона и е във възторг.  Казва на себе си:
Фатма  -  Прелестно!!!...  Разкошно !!!.....   Великолепно !!!....

Хазал със  сватбения  тоалет се прибира в имението.  Насреща е  Джансу..

Следва  Асу  и  Шахин,  но не  съм  готова. До по-късно.

Последна редакция: сб, 25 мар 2017, 16:12 от sisi55

# 294
  • Плевен / София
Сиси,продължавай

# 295
Привет на всички в темичката  ooooh!
За всички постове благодаря .
На Бризчето за преводите в ефир  bouquet bouquet bouquet
Много съм ангажирана тези дни ,но успях да прочета почти всичко в темата  Hug
Честит празник на всички  Hug Hug Hug
И малко майтап ... готови и въоръжени срещу Ипек и Есма/за сега  Wink/

# 296
  • Плевен / София
Привет на всички в темичката  ooooh!
За всички постове благодаря .
На Бризчето за преводите в ефир  bouquet bouquet bouquet
Много съм ангажирана тези дни ,но успях да прочета почти всичко в темата  Hug
Честит празник на всички  Hug Hug Hug
И малко майтап ... готови и въоръжени срещу Ипек и Есма/за сега  Wink/

Тио Heart Eyes страхотно е...

# 297
Следобеден привет момичета  Hug
Още нищо не съм гледала, няма какво да добавя към изказаното в предишния пост.
Тио колажа ти е великолепен  newsm10 smile3521 Още не съм стигнала до момента, когато ще вадя орУжието да стрелям по Есма.  До тук още не ме е подразнила...Гледа само като разярен марок, но все още е поносимо. Само малката глезла Ипек за сега ме дразни, като чупи джука и си намира повод в случилото се, за да отдалечи Фикрет, че е много разстроена..... Но е излишно да си хабя патроните с нея.....

Сиси  Hug Гости  Hug Бончева  Hug
Все още не намирам преведен фрагмана за 5-ти епизод....

# 298
 wavey wavey wavey

Наминавам набързо,че имам да гледам още един сериал,а довечера има и мач! Laughing България-Холандия! Peace

След обяд си имах и  изненада-внучката ми беше на гости за кратко! Laughing
Скрит текст:
Дъщерята дойдоха до Бургас да купят подаръци за РД на внучката,който е в началото на април! Peace
Да ви напомня,ако сте забравили,че тази вечер минаваме към лятно часово време!Местим стрелките с
1 час напред!!!

Ани Hug,беше писала,ето още инфо! Peace

Явно Еркан е изчаквал да свършат снимките на Парчетата за да му направят операцията!
Цитат
Не смотря на то, что Эркана Петеккаю уже некоторое время беспокоят почки, в связи с съемочной загруженностью он откладывал лечение. Как только отсняли последнюю серию "Вдребезги", актера доставили в больницу Каваджик. Во время осмотра у Петеккаи обнаружили камни в почках и немедленно положили на операцию.
https://vk.com/erkanpetekkayafan?w=wall-58520450_26473

# 299
Злати благодаря ти, че ни напомняш за преминаването към лятното часово време...Бях забравила...не, че е фатално, ама...
Радвам се
Скрит текст:
Че си имала приятна изненада...видяла си внучката...Ние не сме се виждали вече месец и ми липсва  ooooh! Успокоявам се, че някои баби не виждат внуците си с години, защото са в чужбина...
Еркан няма да се отърве от кариерата в бъбреците...А и живота който водят актьорите е нездравословен - снимат в студове, хранят се на полеви условия...
Продължих да гледам снощния епизод....Но отново спирам....
За сега Есма успява да се владее. Даде първия урок на Ипек - това, което става в семейството си остава в конака. Пред Ипек и Къймет не обели дума против Сюрея. Но това не означава, че не прави планове,  да постигне целта си - да раздели Фарук и Сюрея..... Но чака сгоден момент....
Струва ми се, че Фикрет клъвна на въдицата на Ипек, че е много разстроена и виновна за това е Сюрея. За това се държи студено с него. Пък много нервна глезлата.....

Прости ми....

Общи условия

Активация на акаунт