Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~168

• 49 590
  • 741
  •   1
Отговори
# 390
Боби Hug

Цитат
Все три сезона за 8 минут. Сегодня попращаемся с нашими героями, которых часто ругали и все таки любили, раз дошли вместе с ними до финальной серий
Paramparça'da 3 Yıl

https://youtu.be/b5lg3NUWy74

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 15:54 от Zlatina3

# 391
Злати - хубаво видео са направили за Парченцата в 3 части  Peace
А снимките сигурно са дело на рускините - супер са  smile3521
Мерси за инфото, че довечера няма да има озет... Hug В 20.00 часа наше време на линия - нали  Peace
Боби  Hug
Някои  фенове на Аслъ май забравиха какви небивалици бяха писали за Ози...Но той ги опроверга много убедително... Peace

# 392
Цитат
А снимките сигурно са дело на рускините - супер са  smile3521
Ани Hug,да от тях са! Peace

# 393
Злати  Hug

# 394
Поздравявам всички Вас - от темата и гости, които имаха търпение и 3 сезона проследиха действието на сериала с Еркан, т.н.  Парчетата! Поздравявам и тези, които съхраниха нервите си през третия сезон. И все пак тази вечер този дълъг сериал ще свърши. Бъдете позитивни, независимо от това как са решили сценаристите да завърши сериала и как режисьорът ще пресъздаде с помощта на артистите тези последни моменти. Може накрая и да почерпите! Издържахте геройски!

# 395
Злати - хубаво видео са направили за Парченцата в 3 части  Peace
А снимките сигурно са дело на рускините - супер са  smile3521
Мерси за инфото, че довечера няма да има озет... Hug В 20.00 часа наше време на линия - нали  Peace
Боби  Hug
Някои  фенове на Аслъ май забравиха какви небивалици бяха писали за Ози...Но той ги опроверга много убедително... Peace

Ани, и ти си забелязала, че вече харесват двойката и разликата във възрастта не им пречи...😁😁😁😁

# 396
Лу благодаря за поздрава  Hug
В началото на първи сезон на Парченцата всичко, което ми беше на душата беше на клавиатурата...Ноооооооо една мама не беше доволна от моята позиция и за да се запази добрия тон в темата, спрях да коментирам наболелите въпроси...И след като сюжета тръгна в друга посока, загубих интерес към сериала. Първи и втори сезон го гледах  само, за да видя какво ще се случи, защото не оставям недовършени неща....Но в трети сезон се активирах...Сценаристите ме предизвикаха, след като обърнаха всичко с главата на долу....Целия първи сезон в който дремах и не коментирах изчезна  #Crazy #Crazy #Crazy....Развиха ни една приказка от 1001 нощ и още нещо....Направиха ме на малоумна....е това не можах да го понеса....На практика не съм имала никакви ядове с много от героите, може би основният дразнител беше Майде....И ако не се бяха чудили какви недомислици да напишат сценаристите, само да изкарат цял трети сезон..... И ако бяха приключили преди месец всичко би било добре....Но тръгнаха от размяната на две бебета в родилния дом и стигнаха до мафията....Ами оляха се.....И въпреки че ми се искаше вече сериала да свърши....., може би ще ми липсва в понеделник вечер....

Деси не може да не се забележи промяната в позицията...Е затова човек не трябва да казва хоп, преди да е скочил...Този, който можеше да бъде само в ролята на баща на тяхната принцеса, мой се оказа страхотен  любим мъж....Спирам до тук - няма да навлизам в подробности.....Не си заслужава да разтривам клавиатурата....

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 20:30 от MAMA-AN

# 397
Цитат
Поздравявам всички Вас - от темата.....
Лу Hug,благодаря!Ами ние сме само Ани Hug ,Сиси Hug  и моя милост! WinkА безценното ни Бризче Hug ни превежда! Heart Eyes Наистина издържахме геройски! Laughing Аз като започна сериал гледам до край,няма отказване! Joy

# 398
Лично на мен Хатиже много повече ми допадаше като партньорка на Ози,просто двамата много си отиваха.И Аслъ не е лоша,но някак не ми е на сърце като Хати 😚

# 399
Лично на мен Хатиже много повече ми допадаше като партньорка на Ози,просто двамата много си отиваха.И Аслъ не е лоша,но някак не ми е на сърце като Хати 😚

И с Аслъ стоят много добре на екрана...Дори сега има повече любовни сцени още в началото...
Но и на мен повече ми харесваха Ози и Хати.... newsm10 smile3521

Злати  Hug Бризчето, ни превежда, ти ни казваш какво се случва...Сиси превежда от руски, само аз нищо не правя, но пък когато съм у дома редувам...и се нервя с Хазал.... Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Дали ще подарят картината на Алина Боз  newsm78

# 400
Момичета  пожелавам Ви безпроблемен нет , приятни и незабравими моменти  с  гледането  на финала на сериала ви с Еркан  Hug Дано всичко  завърши с хепиенд  и филма ви  остави приятни спомени и  емоции в сърцата ви. Hug  Heart EyesПриятно гледане  Hug Heart Eyes

# 401
  • Плевен / София
Всяко нещо има начало и край.....така е със сериалите....Парченцата започнаха различно с история, която аз поне досега не бях срещала като сюжет...с актьори, които ми е интересно да наблюдавам и често съм се "влюбвала" в образите които пресъздават....но  когато се намесят СЦ  и започнат да творят глупости и това, което виждам на екрана не ми хареса...спирам да гледам...не съм мазохист и за мен сериала трябва да ми е по душа и ако се ядосам то да бъде от "караници" между двама влюбени....така, че аз приключих с Парченцата в края на първи сезон....но от коментарите и преводите в темата съм в "час"....така, че като се върна ще ви прочета и ще разбера как е свършила историята на две разменени бебета и на един баща, който се ожени "ен" на брой пъти за една и съща жена....
Пожелавам ви безпроблемен нет и финала да ви хареса.... Peace

# 402
Миме благодаря - на теб спорна работа  Hug

Ф И Н А Л

# 403
Вече съм на линия за финала! Laughing

Обикновено последния епизод е дълъг и може би за това ще започнат без озет! Peace

Ани Hug,ти обобщаваш,правиш колажи и коментираш повече! bouquet

Миме Hug Гости Hug,благодаря! Hug Hug

Приятно гледане на всички,които ще са с нас тази вечер! Hug Hug Hug

Вече съм пуснала линка на Ю Туб! Peace

# 404
     Хелоуууууууууууууууууууу...тук ли сте????

Наистина настроението ни е повдигнато.......толкова години все  чакахме, чакахме, чакахме...майната им на сценаристите - чакахме  любов,  чакахме  Галиповите прегръдки,   милвания, ухажвания......да вървят  на майка си в.....тези сценаристи.  То не бе  кавги, ревности, отмъщения,  гадости, извращения, побойща,  изневери,  лъжи, лъжи до безкрай, забременяват, раждат  копилета....пак  лъжат,  пак  мърсуват...... до ден  днешен - 27.03.17.
Ще ни липсват обаче.  Свикнахме им и  ги  чакахме.
Само се моля да не дават на тая  Кериман  пак  половината от  екранното  време,  както беше в  96-та серия.  Моля се на Бог, дано да ме послуша.

Златенце,  много ти благодаря  за видеото.  Много беше интересно.

Чакам да се появи  Йозгюр и да се извини на  Хазал.

Ани, скъпа, благодаря ти, че стоически издържа на напъна. Нали си от  рогатите - няма начин да не издържиш.

Лу, любима, благодаря и на теб  за  топлите думи, отправени към нас.

Боби,  Деси,  гости и останалите - нямам време.  Започва  финала.  После ще  пиша.

Общи условия

Активация на акаунт