Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~168

• 49 595
  • 741
  •   1
Отговори
# 405
Започна - приятно гледане и хубав финал  Hug

Скрит текст:
Котето ми тази вечер отново е било на операция - същият проблем...Страхувам се за дъщеря ми...непрекъснато плаче и се обвинява, че сигурно тя не го гледа както трябва....и ако котето умре, тя щяла да е виновна.... ooooh!

Сиси  Hug

# 406
Сиси Hug

Ани Hug
Скрит текст:
Съжалявам!Все някога ще се случи краят му! Peace

Като гледам началото и се разплаках! Cry

Явно ще пуснат видеото,което пуснах по-рано! Peace

# 407
Озан колко бой изяде в този сериал, ама акъла ну му дойде.... ooooh!

Злати и на мен ми домъчня  ooooh! ooooh!

# 408
След като дадоха по-важните кадри от изминалите епизоди,явно ще има и малък озет от предния епизод! Peace

# 409
След като дадоха по-важните кадри от изминалите епизоди,явно ще има и малък озет от предния епизод! Peace

След хубавото начало, много продължителен озет...Чакам с нетърпение новият епизод....

# 410
   От тая Кериман няма отръвка и на оня свят.

# 411
Докато не е започнал финала(малко отклонение)!Минах в др. тема да видя фрагмана на ДиК!Нашите Сю и Джес ги разведоха и сега Сю е бременна! Laughing Да видим в ИБ,ще има ли бебе? Thinking

# 412
    Дано се появи  Бризчето - моля се и за нея.  Дано има свободно  време и да  дойде.

# 413
   От тая Кериман няма отръвка и на оня свят.

newsm10 newsm10

Май ще повторят целия 96 епизод... Thinking

# 414
  • Плевен / София
Докато не е започнал финала(малко отклонение)!Минах в др. тема да видя фрагмана на ДиК!Нашите Сю и Джес ги разведоха и сега Сю е бременна! Laughing Да видим в ИБ,ще има ли бебе? Thinking

Whistling Whistling Whistling Whistling Whistling

# 415
  • Варна
   Дано се появи  Бризчето - моля се и за нея.  Дано има свободно  време и да  дойде.
Бурда им! Hug Hug Hug Hug Hug

Гледам отначалоооо! Гюлсерен беше като малко слънчице! Прекрасна Нур - кешки да не бяха я убивали, кешки да не се бяха изпокарвали ...... кой знае какви хубави серии с мноооого ашк щяхме да гледаме!

Embarassed Съжалявам за отклонението ама си я харесвам бе - що да не си пофантазирам! Embarassed Embarassed Embarassed

# 416
  • Плевен / София
Бурда им! Hug Hug Hug Hug Hug

Гледам отначалоооо! Гюлсерен беше като малко слънчице! Прекрасна Нур - кешки да не бяха я убивали, кешки да не се бяха изпокарвали ...... кой знае какви хубави серии с мноооого ашк щяхме да гледаме!

Embarassed Съжелявам за отклонението ама си я харесвам бе - що да не си пофантазирам! Embarassed Embarassed Embarassed
smile3521

# 417
  • Варна
Айде и пошет чай с каранфил .......   и ще почнем в 21 часа.

# 418
   Ама сериала нямаше да носи заглавието " Разкъсан на парчета".  Тогава нямаше да гледаме  драма, а романтика.
Сценария на сериала е драма, трагедия.  Няма  тук  любов,  няма  обич,  няма  щастие, няма  романтика.
Вие сега да видите как тези глупави сценаристи ще  забравят и  Интерпол  и  Балканската мафия, и офшорните зони и прането на  мръсни пари от  наркотици, оръжие и проституция.  Всичко ще забравят, само  Кериман няма да  забравят.
Няма да дадат Йозгюр, както не дадоха и Севинч, Алпер, Солмаз и  все още.
Още от  сега  подпалих  още не започнала серията.
Нищо друго не е важно -  важното е  Кериман и  Йозкан да са на екрана.

# 419
Цитат
Още от  сега  подпалих  още не започнала серията.
Нищо друго не е важно -  важното е  Кериман и  Йозкан да са на екрана.

Joy Joy Joy Joy Joy JoyСиси бяха ме приспали, ти ме събуди  Party

Бризче  Hug Hug чакахме те....

Гости  Hug

Започна  Peace

Общи условия

Активация на акаунт