Erkan Petekkaya&Ayça Varlıer&Özcan Deniz&Hatice Şendil~Истанбулска Невеста~168

• 49 586
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • Стара Загора
Нерви Hugблагодаря за превода

Гости Hugспорна да ти е седмицата и успешна командировката newsm10
Четох и твоите разсъждения за серията и съм почти убедена,че ще бъда на твоето мнение Naughty Grinning

Аслъ е публикувала в Инстаграма си тази къща ThinkingДали ще е от сериала newsm78

Цитат
#new за кадром 4 серии
Турецкая компания, представляющая автомобили, самолеты, суда для фильмов/сериалов поделилась новыми кадрами во время съемок 4 серии "Стамбульская невеста"

# 376
Здравейте приятели  Heart Eyes Безкрайни благодарности  за всичко споделено  bouquet Heart Eyes Влизайки в темата отново предизвикахте усмивката на лицето ми. Hug Прекрасни постове с разсъждения със снимчици и клипчета  Hug Уникални сте  bouquet bouquet bouquet

Мамашите и те не спират  Hug ето поредното им сравнение  Hug

Ани наистина седмицата е инфарктна  Tired Tired Tired но пък дано в края на седмицата има светлинка в тунела  Praynig Praynig Praynig ако не друго поне ще разтоварваме с невестата  Hug
От мен лека и спорна нова работна седмица  Hug Heart Eyes

# 377
Добро късно утро! Hug Hug Hug

Тио Hug,за усмихнатото начало на деня! Joy

Сиси HugАни HugБоби HugГости HugМиме Hug,благодаря за кафенцето,сладичкото,коментарите  и пожеланията за деня! bouquet bouquet bouquet bouquet bouquet

Нерви Hug,за преводите и разясненията! bouquet

Бризче HugДеси Hug,и за вашите мнения от вчера! bouquet bouquet

Вчера голямо писане на коментари спретнахте! Laughing Минавах да ви изчета!Аз след гласуването се отдадох на разходка,оправяне на цветя,готвене!Имах да гледам и друг преведен сериал!Така,че не ми остана много време за дълги коментари и размишления! Laughing

Довечера за последно сме с Парампарча! Laughing Party

Цитат
"Три года Вдребезги идёт на телеэкранах. Несчастный брак, перепутанные дети, ревность сестёр,большая любовь, болезни, боли, мафии, друзья, доверие, все это мы пережили в сериале Вдребезги. Иногда даже мы забывали кто кому друг, а кто враг. В наших головах осталось много вопросов, каждую неделю выходили разные проблемы и мы с волнением ждали первый сезон. Но потом все перемешалось. И у телезрителей все перемешалось. В конце не смотря на рейтинги Вдребезги сумели продержаться на экране 3 сезона.
Всем большое спасибо за ваш труд!"

Ойя Доган, Газета "Ватан"
Да пусна  и седмичния рейтинг! Peace

1.   Diriliş Ertuğrul   TRT 1   % 13,27   % 28,53   10,45 Milyon
2.   Survivor 2017: Ünlüler-Gönüllüler   TV 8   % 9,77   % 23,16   7,69 Milyon
3.   İçerde   Show TV   % 9,38   % 20,41   7,39 Milyon
4.   Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz   ATV   % 9,37   % 20,07   7,38 Milyon
5.   Anne   Star TV   % 8,69   % 18,89   6,84 Milyon
6.   Aşk ve Mavi   ATV   % 8,16   % 17,50   6,43 Milyon
7.   Kırgın Çiçekler   ATV   % 8,05   % 17,98   6,34 Milyon
8.   Arka Sokaklar   Kanal D   % 7,88   % 16,53   6,20 Milyon
9.   Çoban Yıldızı   Fox TV   % 7,27   % 16,13   5,72 Milyon
10.   Yeni Gelin
11.   Kalbimdeki Deniz   Fox TV   % 6,35   % 14,92   5,00 Milyon
12.   Kara Sevda   Star TV   % 6,15   % 13,45   4,84 Milyon
13.   Cesur ve Güzel   Star TV   % 5,43   % 12,22   4,28 Milyon
14.   İstanbullu Gelin   Star TV   % 5,37   % 11,28   4,23 Milyon
15.   Vatanım Sensin   Kanal D   % 5,16   % 13,11   4,06 Milyon
16.   No: 309   Fox TV   % 5,01   % 11,04   3,94 Milyon
17.   Müge Anlı İle Tatlı Sert   ATV   % 4,65   % 28,68   3,66 Milyon
18.   Payitaht Abdülhamid   TRT 1   % 4,62   % 9,65   3,64 Milyon
19.   O Hayat Benim   Fox TV   % 4,56   % 10,55   3,59 Milyon
20.   Evlat Kokusu   Kanal D   % 4,42   % 9,36   3,48 Milyon

Приятен ден и успешна седмица! bouquet

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 10:31 от Zlatina3

# 378
  • Стара Загора
Миме Hug

Злати Hugмерси за рейтинга Flowers Rose

Цитат
НОВОСТИ: Посетил съёмки!

Мурат Боз посетил съёмки сериала "Стамбульская невеста" и угостил всех актёров и работников пахлавой!
Он принёс более 8 подносов и сказал:
"Ешьте сладкое и снимайте с удовольствием".

Перевод: Мустафа Абдирахимо

Цитат
#Paramparça final bölümüyle bu akşam Star'da

# 379
Миме Hug

Злати Hugмерси за рейтинга Flowers Rose

Цитат
НОВОСТИ: Посетил съёмки!

Мурат Боз посетил съёмки сериала "Стамбульская невеста" и угостил всех актёров и работников пахлавой!
Он принёс более 8 подносов и сказал:
"Ешьте сладкое и снимайте с удовольствием".

Перевод: Мустафа Абдирахимо

Цитат
#Paramparça final bölümüyle bu akşam Star'da

Здравейте, сладури!Не ви изреждам за да не изпусна някоя от вас!
Днес всички пишете и не си давате сметка, че е понеделник и не мога да ви чета, защото ме захванаха от вратата smile3516 smile3516 smile3516 smile3511 smile3511 smile3511 smile3511

Боби, този сладур с баклавите много ме съмнява Joy Joy Joy Joy
Много време се мотае в сета на ИБ, голям страх трябва да го гони....
Има ли някакъв по-дълбок смисъл носенето на баклава? Thinking Thinking Thinking Thinking
Благодаря за всичко споделено...
Тази къща може ли да е някоя вила на Боранови, скрита от погледи...и там да бъде заведена Сурея?

# 380
  • Стара Загора
Деси Hugмного ме разсмя  newsm62

Цитат
Много време се мотае в сета на ИБ, голям страх трябва да го гони....
Две мнения по въпроса няма Grinning-според мен голям страх го гони да не изтърве Аслъ... smile3503
Беше писал,че я обожава
а освен това Ози си е Пич от класа
Не знам дали има"по-дълбок"смисъл баклавата newsm78 Бризка wavey ако знае нещо да пише Praynig

А за къщата,ако ще я има в сериала,предпочитам Сю и Фарук да отидат там;- двамата сами  Wink(блаженни са вярващите Grinning)

Тази песен не ми излиза от ума...Тананикам си я на ум,на глас,зависи от ситуацията Laughing

♥ İstanbullu Gelin♥Seninle Başım Dertte♫

# 381
Привет момичета.....
Да дам отчет...аз само това правя де....
Скрит текст:
Сутринта обиколих 3-4 офиса, занесах платежните за корпоративния данък в банката...И минаха 2 часа....
Остана ми да довърша едно ДЗЗД и до 31.03. трябва да подам 3 декл. по чл. 50 на ФЛ - за да ползват отстъпката...еднато съм я попълнила, но седи на сайта на НАП още не съм я пуснала, че ФЛ може да се присети, че има някакъв доход за който не ми е дал служебна бележка....Тази седмиза ще я карам по-яваш...

Боби Мерси и за  инфо и снимките....

Гости приятна командировка и да не забравиш най-важната част за една комондировка - да си сложиш печати на командировъчното...
Скрит текст:
Нощес към 3,00 часа жлъчката се успокои и поспах 4 часа....Днес не си купих салата....Много я обичам, ама....

Нерви мерси за превода - не знам каква нова страница ще се отвори за Сюрея след появата на Бегюм, ама ако започне да се блещи на Фарук ще я сложа в друга графа....

Деси мерси за баклавичките от Мурат....Шубето е голям страх....да вземат да го зачислят към екипа, да им носи кафе и сладичко....

Злати - довечера ще гледаме епизода в по-нормално време...

Миме - далече съм и не мога да ти помогна....Ама ще издържиш - нали всяка пролет е така...

Пропуснах ли някой  Thinking Thinking Thinking Thinking Извинявайте  Praynig

Не разбирам как Фарук щеше да даде отчет на Сюрея с колко мадами е имал ошбеш...за да знае момичето дали да се жени за него или не....Ако го беше направил ще ми изглежда на някакъв хвали пръцко....Вижте ме...какъв пич съм....Правя бройки.....На мястото на Сюрея бих си помислила "Аз съм поредната бройка".....
А ако има дете, за което Фарук не е знаел и Сюрея направи панаир...ще ме разочарова.....

Ипек   newsm45 newsm45 newsm45 newsm45- "сега трябваше да танцувам, а не да ми се натискаш.....Не разбра ли, че не мога да те понасям....."

Последна редакция: пн, 27 мар 2017, 13:08 от MAMA-AN

# 382
Привет момичета.....
Скрит текст:
Сутринта обиколих 3-4 офиса, занесах платежните за корпоративния данък в банката...И минаха 2 часа....
Остана ми да довърша едно ДЗЗД и до 31.03. трябва да подам 3 декл. по чл. 50 на ФЛ - за да ползват отстъпката...еднато съм я попълнила, но седи на сайта на НАП още не съм я пуснала, че ФЛ може да се присети, че има някакъв доход за който не ми е дал служебна бележка....Тази седмиза ще я карам по-яваш...

Боби Мерси и за  инфо и снимките....

Гости приятна командировка и да не забравиш най-важната част за една комондировка - да си сложиш печати на командировъчното...
Скрит текст:
Нощес към 3,00 часа жлъчката се успокои и поспах 4 часа....Днес не си купих салата....Много я обичам, ама....

Нерви мерси за превода - не знам каква нова страница ще се отвори за Сюрея след появата на Бегюм, ама ако започне да се блещи на Фарук ще я сложа в друга графа....

Деси мерси за баклавичките от Мурат....Шубето е голям страх....да вземат да го зачислят към екипа, да им носи кафе и сладичко....

Миме - далече съм и не мога да ти помогна....Ама ще издържиш - нали всяка пролет е така...

Пропуснах ли някой  Thinking Thinking Thinking Thinking Извинявайте  Praynig

Не разбирам как Фарук щеше да даде отчет на Сюрея с колко мадами е имал ошбеш...за да знае момичето дали да се жени за него или не....Ако го беше направил ще ми изглежда на някакъв хвали пръцко....Вижте ме...какъв пич съм....Правя бройки.....На мястото на Сюрея бих си помислила "Аз съм поредната бройка".....
А ако има дете, за което Фарук не е знаел и Сюрея направи панаир...ще ме разочарова.....

Ипек   newsm45 newsm45 newsm45 newsm45- "сега трябваше да танцувам, а не да ми се натискаш.....Не разбра ли, че не мога да те понасям....."

Ани,😁😁😁😁
Да не се появи някой годежен пръстен за Аслъ...

# 383
  • Плевен / София
Привет момичета.....
Скрит текст:

Боби Мерси и за  инфо и снимките....

Скрит текст:

Пропуснах ли някой  Thinking Thinking Thinking Thinking Извинявайте  Praynig

Ани,
Да не се появи някой годежен пръстен за Аслъ...
значи ако стане, ще трябва Ози да отвори сватбена агенция и която иска да се ожени да му става партньорка Wink Joy Joy Joy Joy
Деси Hug фантазията ни се вихри като при Съдбата Peace набираме още скорост....

# 384
Гости,😉!
Има си съответната репутация човека...

# 385
Деси, Гости - очаквам така да стане... Thinking
Бурак 4 години се ошумоляваше...правеше си оглушки.....Хати си мечтаеше за сватба и за дете, той рано било....Ама когато започнаха Съдбата още след първия месец сложи годежен пръстен на ръката на Хати...Че и сватбата направиха по време на снимките....
Ози ще вземе да изпожени всичките си партньорки  Joy Joy Joy Joy Joy Правилно, може да направи сватбена агенция  Joy Joy Joy Joy JoyАко имат проблеми със зачеването и бебета може да направи на невестите... Party Комплексно обслужване  newsm62 newsm62 newsm62

# 386

"Ты -боль,сладкое горе" -"Стамбульская невеста"

https://youtu.be/ZWWxwtPEIaw

# 387
Деси, Гости - очаквам така да стане... Thinking
Бурак 4 години се ошумоляваше...правеше си оглушки.....Хати си мечтаеше за сватба и за дете, той рано било....Ама когато започнаха Съдбата още след първия месец сложи годежен пръстен на ръката на Хати...Че и сватбата направиха по време на снимките....
Ози ще вземе да изпожени всичките си партньорки  Joy Joy Joy Joy Joy Правилно, може да направи сватбена агенция  Joy Joy Joy Joy JoyАко имат проблеми със зачеването и бебета може да направи на невестите... Party Комплексно обслужване  newsm62 newsm62 newsm62

Като се позамисли човек вярно страх да ги хване  hahaha hahaha а като се има впредвид и репутацията му на донжуан .........newsm62 newsm62 newsm62   rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 388
Привет следобедно! Hug Hug Hug

Боби HugДеси HugАни HugГости Hug,благодаря ви за всичко споделено! bouquet

Наминавам пак набързо,че гледам др. преведен сериал! Laughing

Видях,че рускините са писали,че довечера финалът започва веднага,без озет!!!Така,че Ани,Бризче,Сиси, в 20ч. да сме готови! Laughing
Цитат
ФИНАЛ.СЕРИЯ ВЫИДЕТ БЕЗ ПОВТОРА
Да си спомним за моменти от сериала! Peace

По-късно ще пусна и други! Peace

# 389
  • Стара Загора
Деси Hug Ани Hug Гости HugЗлати HugМиме Hug

Цитат
Gurur duyuyorum sevgilimle!! Aslı Enver ve Murat Boz, önceki akşam Etiler’de görüntülendi
Bursa’daki ‘İstanbullu Gelin’ dizisinin setinden gelen Enver, ayağının tozuyla sevgilisiyle buluştu. Boz, sevgilisinin yeni dizisi sorulunca “Hayranlıkla izliyorum ve sevgilimle gurur duyuyorum. Türkiye’deki başlıca oyuncular arasında sayarım sevgilimi. Özellikle bu dizideki performansı üst düzeyde” dedi. Bir hayli utanan Enver “Bunları benim yanımda sormak zorunda mısınız? Ben çok utanıyorum beni övünce” diye konuştu.
#muratboz #aslienver #new

"Я горжусь своей любимой".
Аслы Энвер и Мурат Боз на днях были в Этилере.
Энвер приехала из Бурсы со съемок и встретилась со своим любимым. У Боза спросили о сериале его любимой. Боз: "Я с восхищением смотрю и горжусь своей любимой. Я могу сказать, что моя любимая - одна из самых лучших актрис в Турции. В этом сериале она очень хорошо играет". Энвер застеснялась, услышав это. Энвер:" Вы это должны спрашивать возле меня? Я очень стесняюсь когда меня так хвалят".

Красавец си е Ози ...

Общи условия

Активация на акаунт