Банята - 28-ма тема

• 104 082
  • 821
  •   1
Отговори
# 285
  • Sofia
Здравейте, записвам се в темата. От 3 седмици ремонтирам банята, луда станах  Mr. Green Попаднах на невероятен майстор и засега всичко е супер, но ми предстои втори етап (шпакловане и боядисване на стените в сухата част от други майстори) и леко се притеснявам да не ми окепазят дотук красивата баня  Mr. Green

Сузане
, аз в крайна сметка си взех висяща тоалетна чиния на Gural Vit. Бях взела на Рока, но трябваше да спечеля едни 5 см за проходна линия и я смених с тази. Много е хубава на живо  Peace Също така, много добре се облива отвътре и се оказа добро попадение. Порцеланът е хубав бял цвят, има мноооого леки неравности, но това си го виждам май само аз, всички останали, които попитах, казаха, че не съм добре  hahaha

Ето я чинията:

Последна редакция: вт, 11 апр 2017, 14:29 от cutesmallcat

# 286
  • Beyond the stars
cutesmallcat много свежа  Heart Eyes от къде са плочките (серия нещо) ?  Blush

# 287
  • Sofia
cutesmallcat много свежа  Heart Eyes от къде са плочките (серия нещо) ?  Blush

Плочките са на VIVES, серия  Palau celeste. Взех ги от Керамо, предполагам, че ги има и на други места  Peace

# 288
cutesmallcat, много красива баня! Simple - better, много свежо и различно отново, страшно ми харесва!  Hug

А майсторът ви е добър наистина, от пръв поглед си личи - всичко е помислено, центрирано, подравнено - адмирации и респект! Казах ви аз, че има и читави майстори, хубаво би било да са повече обаче, че се напълни и с разни "баш-майстори" - вече за втора баня разбирам, че току-що направена и сега се кърти из основи, за да се прави наново, ужас!!  ooooh!

# 289
  • Sofia
cutesmallcat, много красива баня! Simple - better, много свежо и различно отново, страшно ми харесва!  Hug

А майсторът ви е добър наистина, от пръв поглед си личи - всичко е помислено, центрирано, подравнено - адмирации и респект! Казах ви аз, че има и читави майстори, хубаво би било да са повече обаче, че се напълни и с разни "баш-майстори" - вече за втора баня разбирам, че току-що направена и сега се кърти из основи, за да се прави наново, ужас!!  ooooh!

Благодаря ви, момичета!  Hug Банята ще стане още по-хубава, като се довърши, смятам над белите плочки до горе да е с латекс в синия цвят на подовата плочка, предвидила съм и тънък фриз между бялото и синьото в графитеното сиво, също на подовата плочка.Има ниша, голямо огледало и много готини два аплика над огледалото... Направо се оказа епичен този ремонт, защото като разбиха старите плочки и пода, изскочиха 1000 допълнителни неща.... ooooh! Но стискам зъби и не бързам, защото нямам намерение да я пипам години след това, няма да имам сили и пари  hahaha
А относно майстора - голям късмет извадих! Толкова съвестен и старателен човек досега не съм виждала, а не ми е първият ремонт... Уважи ми "психичното разстройство" и мери до милиметър всичко да е центрирано и равнено, защото иначе не мога да спя  Blush Joy
Надявам се скоро да мога да се похваля с крайния вариант с всичко готово  Grinning

# 290
  • София
Много красива баня. Много ми харесва пода. Наистина майстора ти е страхотен.Със здраве да е използвате.

# 291
  • Sofia
Благодаря много!  Grinning

# 292
  • София
Какви са недостатъците на параван от пластмаса, а не стъкло?

# 293
Какви са недостатъците на параван от пластмаса, а не стъкло?
За мен специално няма да ми е красиво! Peace

# 294
Не знам дали помните, че ви се оплаквах, че плочките бяха налепени много зле, не е спазена никаква симетрия при рязането, а просто са пльоснати, колкото да покрият стените. Да не говорим, че има по-влъбнати, по-изпъкнали, фугата ми се струва дебела. И ей такива неща. Ще ми е за урок и ще знам следващия път какво да следя и че трябва да се реагира веднага на място. Сега, след като банята е почти готова, ще се наложи да къртим 8 подови плочки, и 3-4 стенни заради сифоните. Направени са УЖАСНО. Ето нагледен материал, мисля че думите са излишни: https://scontent-frt3-1.xx.fbcdn.net/v/t31.0-8/fr/cp0/e15/q65/17 … 9&oe=599308CD

# 295
Мишелин, наистина сифонът не е добре, ооох разбирам те колко е тежко да хвърлиш пари , да вложиш любов, да избереш с вкус и накрая.... ooooh! ooooh!, защо не го изгони този  като видя какво прави ooooh! ooooh!

# 296
Така е, Мими. А сифоните даже ги избрахме някакви по-скъпи. Плочките ги избирахме един месец сигурно. Що не го изгоних... да кажем липса на опит. Ще ми е като обеца на ухото следващия път.

# 297
Така е, Мими. А сифоните даже ги избрахме някакви по-скъпи. Плочките ги избирахме един месец сигурно. Що не го изгоних... да кажем липса на опит. Ще ми е като обеца на ухото следващия път.
Така е опитът е важно нещо, и аз за първи път правих баняяя, ееех сега ако я почна колко по добре ще е , но карай, не това е най важното в живота, подовите плочки покрай сифона ще се коригират, не се отчайвай....! Ще стане добре, вярвам! Hug Hug Hug

# 298
Не знам дали помните, че ви се оплаквах, че плочките бяха налепени много зле, не е спазена никаква симетрия при рязането, а просто са пльоснати, колкото да покрият стените.
Същия майстор ли ще ги оправя? Според мен трябва да не ви взема пари.

# 299
Ми той ако толкова си може....по добре да не е същия! Оооох, не знам ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт