Банята - 28-ма тема

• 101 591
  • 821
  •   1
Отговори
# 405
  • Резерват "Северозапад"
Охх, утре и моята сага започва - идват майсторите Mr. Green. Първо ВиК, монтиране на бойлер в ниша в коридора и извод за пералнята там, после структура за вграждане....и още хиляди неща ooooh!. Ще делегирам задължението да ги надзирава на мъжа ми Wink.

# 406
Вержи, и с моята баня е така. Примирила съм се вече. Вчерс направих грубото почистване - изметох прахоляка, който се беше натрупал покрай рязането на ламината, измих набързо стените и подсуших. После следва по-детайлното и внимателно изниване. Но да ти кажа, харесва си ми, въпреки кусурите.

# 407
  • София
Охх, утре и моята сага започва - идват майсторите Mr. Green. Първо ВиК, монтиране на бойлер в ниша в коридора и извод за пералнята там, после структура за вграждане....и още хиляди неща ooooh!. Ще делегирам задължението да ги надзирава на мъжа ми Wink.
Бойлера го сложете в помещение със сифон,а не в коридора.

# 408
Ще делегирам задължението да ги надзирава на мъжа ми Wink.
Много смело решение....при нас това би довело до ...... ooooh! ooooh! ooooh!!
Момичета, стискайте палци, утре идват да вадят счупената плочка от огледалото, майсторът каза няма да се притесняваш нищо няма да личи, но... newsm78 Единствения свестен майстор, който имахме беше фаянсаджията! За втори път сменя плочка от поразиите на колегите му! hahaha

# 409
  • Резерват "Северозапад"
Ще изкара сифон в коридора.

# 410
Здравейте Simple Smile В момента тече ремонт и на нашата баня. Вече стигнахме до етап да слагаме плочките. Искам да си направя една консултация на цените за труд и материали. Ще ви помоля за коментар. Благодаря ви Simple SmileПрикачвам първоначалната оферта, протокола със свършеното до момента и стоковата разписка за материалите.

# 411
  • София
Вержи, и с моята баня е така. Примирила съм се вече. Вчерс направих грубото почистване - изметох прахоляка, който се беше натрупал покрай рязането на ламината, измих набързо стените и подсуших. После следва по-детайлното и внимателно изниване. Но да ти кажа, харесва си ми, въпреки кусурите.
Примирих се и аз, няма как... имам 4 седмици до термин, а всичко вкъщи още е разбито.. поне банята и тоалетната са в полуготов вид... само ВиКато трябв да дойде да си довърши работата, че му платих напред, че и отгоре пари му дадах и вече колко време ме мотае и не идва  Confused

# 412
Еее, не е трябвало да му плащаш. Обади му се и му заяви твърдо, че искаш да приключи с това, за което си му платила. Не грубо, но твърдо и решително

# 413
Еее, не е трябвало да му плащаш. Обади му се и му заяви твърдо, че искаш да приключи с това, за което си му платила. Не грубо, но твърдо и решително
Мишелин, измъчихме се с тия бани!  bowuu

# 414
  • София
Плочките на пода в банята какви ги правите - фаянс или гранитогрес?

# 415
Здравейте Simple Smile В момента тече ремонт и на нашата баня. Вече стигнахме до етап да слагаме плочките. Искам да си направя една консултация на цените за труд и материали. Ще ви помоля за коментар. Благодаря ви Simple SmileПрикачвам първоначалната оферта, протокола със свършеното до момента и стоковата разписка за материалите.

Всичко изглежда съвсем нормално ако е за провинцията (не знам за кой града става въпрос), но за София нормалните цени са около 15-20% по-високи.  

Скарлет*, фаянс на под не се лепи. Ако имаш предвид теракот или гранитогрес, което ти харесва.

# 416
  • София
Aaa, да, обърках се, теракот. Значи не е толкова важно да е гранитогрес.. мерси  bouquet

# 417

Мими, за да те успокоя, не са само баните  Twisted Evil Всяко нещо, което започва с буквата Р-емонт е измислено от дяволите с цел мъчение на човека  Twisted Evil

# 418

Мими, за да те успокоя, не са само баните  Twisted Evil Всяко нещо, което започва с буквата Р-емонт е измислено от дяволите с цел мъчение на човека  Twisted Evil
Ох, напълно си права, но след правене на спалня и детска банята ми се видя ад!  #Cussing out

# 419
rosi-varna,
За кой град става въпрос? В София, например,  съм получавала оферти само за лепене на фаянс между 22-26лв. Отделен е въпросът, че много често се оферира комплексна цена - труд + материал. Имам две такива оферти от фирми за цени от 36-39 лв на кв.м.
Ние, лично избрахме да си плащаме отделно материалите, но, уви, ще си правим втори път банята и тоалетната.

Общи условия

Активация на акаунт