Банята - 28-ма тема

• 104 080
  • 821
  •   1
Отговори
# 255
Слава Богу, че сте сложили! Хидроизолацията е задължителна и по-добре си я правете, за да нямате среща със съседа под вас, ако го наводните.

# 256
А ако знаете 2007 г, че в Софията не продаваха хидроизолация и как сме се сдобивали с нея. ММ го гледаха шарено по големите борси какво търси да купи Laughing

Лошото при мазане с нея е, че ако се получи теч е трудно да се намери къде е, защото водата може да си намери път на съвсем различно място... но разбира се е по-добре да се намаже хубаво с нея.

# 257
Ние не сме слагали хидроизолация. И в сегашния апартамент нямаме, не сме имали никакви проблеми. Ако майсторът на банята си свърши добре работата, не виждам повод за притеснение!  Peace

# 258
Здравейте, извинявам се за общият си въпрос, но нещо ме хвана страх как да избера майстор за банята и на кой да се доверим. Кой вариант според вас е по-добър един майстор да направи и ВиК-то и плочките или да са отделни. Много ще съм благодарна и ако ме ориентирате за цените на майсторите за работа в момента в София.  Embarassed

# 259
  • София
По добре един или една бригада.Цените от 1000-2000лв.

# 260
Здравейте, извинявам се за общият си въпрос, но нещо ме хвана страх как да избера майстор за банята и на кой да се доверим. Кой вариант според вас е по-добър един майстор да направи и ВиК-то и плочките или да са отделни. Много ще съм благодарна и ако ме ориентирате за цените на майсторите за работа в момента в София.  Embarassed

Колкото по-малко страни са замесени, толкова по-малък шанс после да си прехвърлят топката за вината, ако нещо не се получи. Най-доброто решение е да имаш един договор за всичко, а после вече контракторът да се оправя - дали ще наема водопроводчик за ВиК-то или сам ще го прави си е негова работа.

# 261
  • София
Благодаря за отговорите, взех хидроизолация и лента

# 262
  • софия
Здравейте, искам да попитам, ако някой има моноблока на Serel LILA с интегрираната мивка може ли да бъде с топла вода и дали е със собствен смесител и въобще удобно ли е ползването?
http://www.gaudi-ds.com/product/1310/serel-lila-s-mivka-na-kapak … a-kazancheto.html

# 263
Здравейте, искам да попитам, ако някой има моноблока на Serel LILA с интегрираната мивка може ли да бъде с топла вода и дали е със собствен смесител и въобще удобно ли е ползването?
http://www.gaudi-ds.com/product/1310/serel-lila-s-mivka-na-kapak … a-kazancheto.html

Удобно не ми изглежда в никакъв случай, но ако си зле с мястото е добър компромис.
Няма начин да няма топла вода, но едва ли върви в комплект със смесител, по-нормално е всеки сам да си избира смесителя.

# 264
  • София
ето такъв моноблок http://rumen1972.snimka.bg/daily/nabora.781763.31789933
има и топла вода и може и биде.Не става друг смесител,а само този,който е в комплекта.

# 265
  • Резерват "Северозапад"
Искам да попитам - смесителите и душове на Kludi качествени ли са?

# 266
  • София

Доколкото знам - ДА

# 267

Доколкото знам - ДА
Ние имаме, много съм доволна! Купих ги по препоръка на приятелка, която ги има отдавна! Жената в магазина каза, че са произведени в Германия! Simple Smile

# 268

Доколкото знам - ДА
Ние имаме, много съм доволна! Купих ги по препоръка на приятелка, която ги има отдавна! Жената в магазина каза, че са произведени в Германия! Simple Smile
Нашата е серия Есприт! Simple Smile

# 269
  • Резерват "Северозапад"
Радвам се за отзивите Heart Eyes! Явно ще поръчам комплект от тази марка, цената е повече от приемлива на промоция.

Общи условия

Активация на акаунт