Банята - 28-ма тема

• 104 082
  • 821
  •   1
Отговори
# 240
  • Sofia
Да си повторя въпроса от предишната страница:

Имам друг въпрос. Бихме искали подовите сифони да са тези които са за поставяне на плочка (пример http://baniabox.bg/product/862/podov-sifon-za-plochka-the-invisible.html).

Ако някой има такъв може ли отзиви и евентуално да ми препоръчате марка/магазин.

По другия въпрос - ние сме с тази тоалетна без ръбове - Ideal Standard - Connect без ръбове с изцяло скрито присъединяване, с технолгия Aquablade (отвътре няма ръбове и рингове, водата се стича по целия ръб в една ивичка).

Кое ви накара да вземете структура на Grohe а тоалетната на IS?

# 241
Да, то заради почистването са най-удобни. А като цени голяма ли е разликата? Още не съм започнала да обикалям, а в сайтовете не се ориентирам..
Не са много скъпи, но разбира се зависи от марката и капака.
https://baniastil.com/%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%80 … al-vit-11075.html

# 242
Да си повторя въпроса от предишната страница:

Имам друг въпрос. Бихме искали подовите сифони да са тези които са за поставяне на плочка (пример http://baniabox.bg/product/862/podov-sifon-za-plochka-the-invisible.html).

Ако някой има такъв може ли отзиви и евентуално да ми препоръчате марка/магазин.

Ние имаме един такъв на Inox. Има ги в Банястил. Ок е сифонът.

# 243
здрвейте, и ние започваме ремонт на банята и се надявам да приключи бързо и благополучно, че нямаме много време. купихме си тези плочки от бежавата гама:
https://www.kai.bg/bg/fayans/pastel/

сега гледаме санитарната керамика, в тази връзка може ли да дадете мнение за моноблок и мивка на Fayans Каспичан ?
Фаянс са добри,но сякаш аз клоня повече към Видима.Мисля си че те са по добри като качество

мерси  Peace

здрвейте, и ние започваме ремонт на банята и се надявам да приключи бързо и благополучно, че нямаме много време. купихме си тези плочки от бежавата гама:
https://www.kai.bg/bg/fayans/pastel/

сега гледаме санитарната керамика, в тази връзка може ли да дадете мнение за моноблок и мивка на Fayans Каспичан ?
Фаянс са добри,но сякаш аз клоня повече към Видима.Мисля си че те са по добри като качество

Ако не сте решили твърдо да е Fayans Каспичан, днес видях умивалник и моно блок на Рока от серията Debba. Харесаха ми и като цена са добри. Всъщност Фаянс и Рока са от една група. Рока, обаче са по-висок клас и по-висока ценова група.
А иначе Идеал Стандарт са ми фаворити, но са по-скъпички....Обаче качеството си заслужава.
Успех в избора!

не държа да е на Фаянс, ще разгледам моноблока, мерси Simple Smile

Последна редакция: чт, 06 апр 2017, 22:40 от Suny771

# 244
  • София
Да, то заради почистването са най-удобни. А като цени голяма ли е разликата? Още не съм започнала да обикалям, а в сайтовете не се ориентирам..
Не са много скъпи, но разбира се зависи от марката и капака.
https://baniastil.com/%D1%81%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%80 … al-vit-11075.html
Оо, много ми хареса, тази ще е. Grinning

# 245
А има ли неконзолни без ринг?

# 246
  • Beyond the stars
А има ли неконзолни без ринг?

Има и моноблокове - Aquablade серията на Идеал Стандарт например

# 247
Като сме на вълна "моноблок" да попитам за мнения за модела на Видима "Корона"?
Както бях писала трябва ни нещо по - компактно...но в друг форум чета, че имал някакви проблеми с регулирането на бутона за водата и че пускал твърде малко вода  newsm78
И ако този не е ок, дали може да препоръчате някой друг с подобни размери (2 - 3 см. отгоре не са проблем)?
Модел STORM за мен е супер. И в двете WC имам от този модел, защото брат ми има такива вече 8 години без забележка. В родителската баня имат ROCA с плавно падаща седалка, но се оказа крайно неудобна. Затова направих този избор и не съжалявам.
Дано съм била полезна bouquet

Благодаря! Ще го разгледам  Simple Smile

# 248
  • Варна
Като сме на вълна "моноблок" да попитам за мнения за модела на Видима "Корона"?
Както бях писала трябва ни нещо по - компактно...но в друг форум чета, че имал някакви проблеми с регулирането на бутона за водата и че пускал твърде малко вода  newsm78
И ако този не е ок, дали може да препоръчате някой друг с подобни размери (2 - 3 см. отгоре не са проблем)?
Модел STORM за мен е супер. И в двете WC имам от този модел, защото брат ми има такива вече 8 години без забележка. В родителската баня имат ROCA с плавно падаща седалка, но се оказа крайно неудобна. Затова направих този избор и не съжалявам.
Дано съм била полезна bouquet

Благодаря! Ще го разгледам  Simple Smile
То хубаво, ама сега отворих и видях цената...доста висока. Убедена съм, че не е това реалната, в магазините. Освен това ние купихме два броя, както и други неща от магазина и ни направиха отстъпка, та излезе някъде около 220 лв. Само за информация bouquet

# 249
Здравейте, ремонтиращи (и даващи съвети на ремонтиращите) хора!  Simple Smile

Днес отивам на изненадваща инспекция на обекта и какво да видя - втората баня почти готова! Отдъхнах си, в крайна сметка може и да доживея да видя финала на този безумен строително-монтажен период в моя живот!  Grinning Много са хубави големите плочки, явно бързо се работи с тях, нещата напредват, а на всичкото отгоре банята изглежда супер просторна.  Heart Eyes Днес се отчитам с малко нови неща за баня 1:

Смесител за мивка Grohe:

Скрит текст:

Смесител за душ Grohe:

Скрит текст:

Душ-система, пак Grohe:

Скрит текст:

И да се похваля как по конец майсторът ми е разделил зоните в банята:

Скрит текст:

Днес видях, че вече е махнал предпазното тиксо от плочките и декоративните елементи, и щракнах една-две снимчици. Скоро ще фугираме и мога да викам хора да дойдат да вземат мерки за преградната стена и за плота под мивката. Вижда му се края, хайде дано!  Praynig

# 250
  • София
Madeleine, какъв плот ще поръчвате?

# 251
За тази баня вероятно PVC, макар че няма да се мокри изобщо; по-скоро е, за да не ми се изгуби идейната концепция за банята. Дилемата ми е само за цвета, дали да е бял или тъмен тюркоаз като плочките, но докато дойде време за него, ще го измисля. Искам да монтираме първо мивката.

# 252
  • София
Здравейте и ние правим ремонт на банята, човекът, който ще слага гипсокартона и плочките, държи да сложи и ходроизолация. Исках да питам задължителна ли е, мога ли да мина и без нея? Взехме си структора за вграждане, обаче този който прави ВиКато я купи и самата тоалетна чиния не ми харесва, но трябва да го преживея, дано поне са качествени на Идеал стандарт е, не съм чувала отзиви за тях..

# 253
: verji.777  , ако не искаш съседа под вас да дойде  с пушката и да му ремонтираш помещенивто под банята, не я прави хидроизолацията. Кажи на майстора ти да ти смени чинията. На Идеал стандарт нещата са доста висок клас продукти.

# 254
: verji.777  , ако не искаш съседа под вас да дойде  с пушката и да му ремонтираш помещенивто под банята, не я прави хидроизолацията. Кажи на майстора ти да ти смени чинията. На Идеал стандарт нещата са доста висок клас продукти.
Мале защо, ние сложихме?

Общи условия

Активация на акаунт