Морбили?!

• 363 238
  • 6 229
  •   1
Отговори
# 780
И понеже медицината е наука, колкото и хвърлянето на боб, затова им е вероятно...  Laughing
Мъка, мъка!
Защо изобщо пишеш в тази тема? Отвори си една тема лечение на всички заболявания с хомеопатие и си живуркай там.
Мисля, че е време да спрем да реагираме на стелт, няма смисъл...

# 781
Скрит текст:
Аз и семейството ми не сме недосегаеми за болести, зная го, и не виждам смисъл да се шашкам и паникьосвам... Вместо това е хубаво да се осъзнае, че място за паника няма и болестите, срещу които има ваксини не са по-опасни от тези, за които няма... Освен това ваксините са неефективни, така че и ваксинираните не са защитени... Има и далеч по-вероятни лоши неща, които могат да ни се случат... И сега какво да направим, да легнем и да умираме или да избираме кое е наистина страшно и с кое само плашат гаргите... В случая коментирах под поста на Diana D, която обича да се показва като много начетена, но пише неверни неща... Ако наистина ваксините пазеха, нямаше да я има онази табличка от предишната епидемия, в която се вижда колко ваксинирани са се разболели, дори и с двете дози ваксина... Нямаше да я има и морбилната епидемия от 1992 г., както и предишните... Нямаше да ги има всички болни бебета преди навършване на възрастта за ваксиниране, по причина че те изобщо нямат антитела от майките си... Различните официални източници си противоречат и с малко повече четене човек вижда как се опитват да го лъжат... Обаче нали по-удобно е аз да съм ви виновна, че ситуацията е повече от абсурдна...

Ето, докато пиша, някаква се опитва да се бори за колективен имунитет с ваксини...  Laughing  Как да не се смее човек...  hahaha Joy
По принцип е добре човек, който прави подобни изказвания да има нужното образование или знания, които не са подплатени от 1-2 статийки в Интернет. Когато става въпрос за болести, смеещи имотикони изглеждат доста нелепо и несериозно.
Ок, всеки има право на мнение, на решение дали ще си ваксинира децата. Но да се пишат свободни съчинения и да се повтарят до откат перефразирани нелепици от недостоверен източник, не е от полза за никой.

Понеже е голяма ползата да излизат компетентните лица в медиите и да плашат с епидемия и да сочат с пръст здрави хора... По темата писах сериозно достатъчно време и не само в тази тема... Целта ми беше да се успокоят хората, че не е толкова страшно, колкото изглежда, а стреса и страха не са добри съветници.... Понеже това се оцени подходящо, вече ми е време да се посмея...  Laughing

Разликата между " вероятно " и " е " ваксинирано разликата е доста голяма.

Имаш друго обяснение за положителните резултати за IgG ELISA ли? Иначе съм съгласна, медицината не е точна наука и "вероятно" е често срещан прийом при медицинските специалисти...

И понеже медицината е наука, колкото и хвърлянето на боб, затова им е вероятно...  Laughing
Мъка, мъка!
Защо изобщо пишеш в тази тема? Отвори си една тема лечение на всички заболявания с хомеопатие и си живуркай там.
Мисля, че е време да спрем да реагираме на стелт, няма смисъл...

В темата за хомеопатията ли ме срещаш обикновено?   Joy

# 782
  • София
Аз сериозно, а ти виж какво съм написала... Няма неопасна болест и не съм написала това...  Stop

Написала сте, че болестите, срещу които има ваксина, не са по-опасни от тези, срещу които няма. Прочетете се. И в този ред на мисли, смятате ли, че полиомиелитът е не по-опасен от един синузит, дерматит или отит?

# 783

А този Кантарджиев, как не го е срам значи, вижте на 23 март какво е казал:
"...сега тече изследване, свързано с генетични методи, за да разберем до началото на другата седмица, откъде е дошъл морбилният щам – от Румъния, епидемията, която вече е над 350 болни хора или от Западна Европа, възможно е и от Средния Изток - Афганистан, Пакистан Индия."

Нищо общо с доказателствата на Diana D вчера, че детето довлякло морбили от Германия или Румъния, което МЗ разбрало още на 17 март... Що не вземат тоя боб да го сготвят вече...  Joy
За произход на заразата от Германия или Румъния има епидемиологични данни- семейството е пребивавало на двете места по тяхно лично свидетелство.
Сериозно, колко още ще опитваш да ме дискредитираш? Знам, че ти е гадно, защото изложих на показ лъжите на една от любимите ви сестри /а и твоите/, но преживей го- когато се лъже и пише различни неща на различни места във форума, винаги съществува опасност някой да ги прочете и да изложи "легендата".

# 784
Аз сериозно, а ти виж какво съм написала... Няма неопасна болест и не съм написала това...  Stop

Написала сте, че болестите, срещу които има ваксина, не са по-опасни от тези, срещу които няма. Прочетете се. И в този ред на мисли, смятате ли, че полиомиелитът е не по-опасен от един синузит, дерматит или отит?

До синузит, дерматит и отит ли опират познанията Ви за болести, срещу които не се ваксинира? Срещу грип ваксинирате ли се? Той безопасен ли е или не е? За полиомиелит какво знаете? А за полиомиелит от ваксина? Аз съм със синузит и не е приятен... Приятна болест няма... Пък за отит няма ли ваксина вече? Имам спомен за една реклама, в която неваксинирания Петьо отново има отит, вероятно ваксинирания Петьо няма отит...  Laughing

Diana D, вземете се разберете с д-р Кантарджиев кой прав и кой крив...  Mr. Green  Човека говори за генетични данни за да докажат, ти твърдиш, че имало епидемиологични данни - май те не са достатъчно доказателство... Нищо против нямам, че от детето може да е тръгнало, но хората искат да го докажат и епидемиологичните ти данни не са им достатъчни...

# 785

Diana D, вземете се разберете с д-р Кантарджиев кой прав и кой крив...  Mr. Green  Човека говори за генетични данни за да докажат, ти твърдиш, че имало епидемиологични данни - май те не са достатъчно доказателство... Нищо против нямам, че от детето може да е тръгнало, но хората искат да го докажат и епидемиологичните ти данни не са им достатъчни...
Няма противоречие между това, което аз казвам и това, което казва Кантарджиев. Детето- пациент 0 се е заразило най-вероятно в Германия или Румъния по епидемиологични данни и епидемичното огнище в България произхожда от тези огнища. Вирусът, който го е заразил може да произхожда откъде ли не,и откъде идва точно може да се докаже с генетично изследване, което няма нищо общо с коректността на епидемиологичните данни. Изобщо нямаш представа за какво говориш, нали? Но бунт да има....

# 786
И от варицела има епидемии постоянно, но за тях не се съобщава по телевизията. Защо никой не е ваксиниран против варицела?

Защото народа ни няма глас, а и се заблуждава постоянно от стари схващания (манталитет го наричайте). Аз мисля да ваксинирам детето си против варицела в друга държава, здраве и живот. Не мисля, че варицелата е нещо на което съм длъжна да подложа детето си, само заради политически кеф и бюрокрация.

# 787
  • София
Щом инвалидизиращи и смъртоносни болести ви носят толкова радост, толкова смях и търкаляне, не искам да си представям как реагирате на наистина веселите неща. Дано не ви се налага да разберете по трудния начин колко не са опасни болестите, срещу които има ваксина.

# 788
  • София

Сега пък втората апликация осигурявала доживотен имунитет, а преди осигуряваше имунитет само на тези, не успели да си създадат такъв при първата апликация... Нищо де...  Laughing  През 1992 година е предишната голяма епидемия с морбили в България, вероятно поради силната ваксина по онова време... А онази докторка, как й беше името, по радиото каза, че ваксината след 92-93-та г. била по-добра, сменила била предишната, която допуснала висока заболеваемост... Все едно, важното е сеир да има...  bouquet

Не разбирам на какво и на кого точно се подигравате? На притесненията на хората? За какъв сеир говорите изобщо? Много зряло, няма що. Вие може би сте недосегаема за болести, или пък децата ви, че с такова пренебрежение подхождате към напълно основателни притеснения. Изключително неуместни и зловредни изказвания. Не разбирам, защо ви е това?  Confused

Антиваксинаторка. Ко да я прайш. Те толкоз си знаят...  hahaha

Аз и семейството ми не сме недосегаеми за болести, зная го, и не виждам смисъл да се шашкам и паникьосвам... Вместо това е хубаво да се осъзнае, че място за паника няма и болестите, срещу които има ваксини не са по-опасни от тези, за които няма... Освен това ваксините са неефективни, така че и ваксинираните не са защитени... Има и далеч по-вероятни лоши неща, които могат да ни се случат... И сега какво да направим, да легнем и да умираме или да избираме кое е наистина страшно и с кое само плашат гаргите... В случая коментирах под поста на Diana D, която обича да се показва като много начетена, но пише неверни неща... Ако наистина ваксините пазеха, нямаше да я има онази табличка от предишната епидемия, в която се вижда колко ваксинирани са се разболели, дори и с двете дози ваксина... Нямаше да я има и морбилната епидемия от 1992 г., както и предишните... Нямаше да ги има всички болни бебета преди навършване на възрастта за ваксиниране, по причина че те изобщо нямат антитела от майките си... Различните официални източници си противоречат и с малко повече четене човек вижда как се опитват да го лъжат... Обаче нали по-удобно е аз да съм ви виновна, че ситуацията е повече от абсурдна...

Ето, докато пиша, някаква се опитва да се бори за колективен имунитет с ваксини...  Laughing  Как да не се смее човек...  hahaha Joy

Що не вземеш да си пролазиш обратно при алтернативните антиваксинаторки? Или там вече ти е скучно, понеже всички групово си мариновате децата в едно с плацентите още при раждането и няма с кой да се заяждаш? Не се чувствай добре дошла в темата. не си. Ние тук наистина се притесняваме и нещата - не антиваксинаторските бъртвежи, а реалният живот - наистина ни интересуват. Имате си цял подфорум да си бистрите конспиративните теории, извънземните и лекуването с въздух - моля те, не ни пречи.

Последна редакция: пт, 07 апр 2017, 12:02 от katiABV

# 789
Orchid, смъртоносни и опасни болести, но пък ако случайно ги преболедува без усложнения и последствия човек, получава съвсем натурален естествен доживотен имунитет. Желязна логика, разбираш ли.

# 790

Няма противоречие между това, което аз казвам и това, което казва Кантарджиев. Детето- пациент 0 се е заразило най-вероятно в Германия или Румъния по епидемиологични данни и епидемичното огнище в България произхожда от тези огнища. Вирусът, който го е заразил може да произхожда откъде ли не,и откъде идва точно може да се докаже с генетично изследване, което няма нищо общо с коректността на епидемиологичните данни. Изобщо нямаш представа за какво говориш, нали? Но бунт да има....

Д-р Кантарджиев никъде не говори за детето, но си се хванала за него и туй то...
"Материалите от първите случаи, в които изолирахме РНК от урината на болните, на две жени на 20 и 24 години, сега тече изследване, свързано с генетични методи, за да разберем до началото на другата седмица, откъде е дошъл морбилният щам – от Румъния, епидемията, която вече е над 350 болни хора или от Западна Европа, възможно е и от Средния Изток - Афганистан, Пакистан Индия."

Цитирах по-рано и се вижда, че на детето проба от урина не е правена и не пише да е изолирана РНК...

Щом инвалидизиращи и смъртоносни болести ви носят толкова радост, толкова смях и търкаляне, не искам да си представям как реагирате на наистина веселите неща. Дано не ви се налага да разберете по трудния начин колко не са опасни болестите, срещу които има ваксина.

Сложи си очила за да виждаш по-добре какво съм написала... За неопасни болести само ти си пишеш...

# 791

Д-р Кантарджиев никъде не говори за детето, но си се хванала за него и туй то...
"Материалите от първите случаи, в които изолирахме РНК от урината на болните, на две жени на 20 и 24 години, сега тече изследване, свързано с генетични методи, за да разберем до началото на другата седмица, откъде е дошъл морбилният щам – от Румъния, епидемията, която вече е над 350 болни хора или от Западна Европа, възможно е и от Средния Изток - Афганистан, Пакистан Индия."

Цитирах по-рано и се вижда, че на детето проба от урина не е правена и не пише да е изолирана РНК...

Аз говоря, за детето, че има епидемиологични данни, Кантарджиев говори за другите и за различни методи за изследване. Къде е противоречието, освен в обърканата ти глава?
Аз казах, че няма противоречие между мен и Кантарджиев и това е така, не е мой проблем интелектуалния ти дефицит

# 792

Аз говоря, за детето, че има епидемиологични данни, Кантарджиев говори за другите и за различни методи за изследване. Къде е противоречието, освен в обърканата ти глава?
Аз казах, че няма противоречие между мен и Кантарджиев и това е така, не е мой проблем интелектуалния ти дефицит

Да, да, разбира се... Детето, според теб пациент 0, е било в Румъния или Германия, но не проверяват него, а проверяват двете жени от къде е дошъл морбилният щам... А как детето, като пациент 0, е заразило двете жени изобщо не става ясно, не е и важно...  Laughing

# 793
  • София
stelt77, виждам, че оспорваш дори собствените си думи, видими черно на бяло. Ами...какво да кажа повече. Няма никакъв смисъл. Предполагам, си ваксинирана? Децата ти също. Иначе не мога да си обясня неадекватната самоувереност при "жонглирането" с потенциално смъртоносни болести.

# 794
  • София
Аз и семейството ми не сме недосегаеми за болести, зная го, и не виждам смисъл да се шашкам и паникьосвам... Вместо това е хубаво да се осъзнае, че място за паника няма и болестите, срещу които има ваксини не са по-опасни от тези, за които няма...

Как не те е срам, БЕ!?!?!?
На кого го разправяш това - на леля ми ли, дето вече 40 години оплаква мъртвото си дете - понеже тогава не ваксинираха за този менингит?
Когато ТИ погребеш 1-2 неваксинирани деца, умрели от болести, предотвратими с ваксини,. ТОГАВА ще имаш право да се обаждаш. Преди това не се навирай в лицата на пострадалите от теб и подобните ти! Или на онези, като Ън, които потенциално се намират в опасност - ти и подобните ти сте като заредена бомба в очакване да избухне. И да, нас ни е страх от вас, с пълно основание. Не искаме да се намираме в контакт с вас, не искаме децата ни да са в контакт с вашите. Бихме мечтали да ви се направи някъде някаква комуна и да си живеете щастливо и природосъобразно там. По възможност зад ограда. Телена. С пуснат ток. За всеки случай.
Понеже някои от нас са пострадали. Видели са смъртта. И ни е страх, да. За живота ни и за живота на децата ни ни е страх. И да, не пускам детето си да играе на булеварда. По същия начин не искам и да играе с деца на антиваксинаторки.

Общи условия

Активация на акаунт