Морбили?!

• 363 293
  • 6 229
  •   1
Отговори
# 795
# 796

Аз говоря, за детето, че има епидемиологични данни, Кантарджиев говори за другите и за различни методи за изследване. Къде е противоречието, освен в обърканата ти глава?
Аз казах, че няма противоречие между мен и Кантарджиев и това е така, не е мой проблем интелектуалния ти дефицит

А как детето, като пациент 0, е заразило двете жени изобщо не става ясно, не е и важно...  Laughing
къде твърдя тези неща? Аз говоря точно, ясно и конкретно за нещо много просто: за детето пациент 0 има епидемиологични данни за заразяване в Германия или Румъния. Това е всичко, което казвам и не съм отговорна за глупостите, които си донаждаш или смяташ, че си разбрала. Ако твърдя: "Ябълките са плодове", това никак не значи, че отричам да има други плодове или че има зеленчуци или каквото и да е.
Спирам да ти отговарям, защото целта ти е да оспамиш темата, да я направиш нечетивна и безполезна с този флууд

# 797
Да се върнем на темата - "На 28.03.2017 г са съобщени 2 нови случая, като последните са контактни на майка и дете заболели с диагноза морбили, като мястото на контакта е МБАЛ»Св.Мина» детско кърмаческо отделение, където са направили контакт от 13.03 до 18.03.2017 г."
Влизаш в болница за едно, детето ти се прибира с морбили, чудо!
Ето как морбили излиза от гетата с недохранените и имунокомпрометирани циганета и идва при всички нас.

# 798
Аз и семейството ми не сме недосегаеми за болести, зная го, и не виждам смисъл да се шашкам и паникьосвам... Вместо това е хубаво да се осъзнае, че място за паника няма и болестите, срещу които има ваксини не са по-опасни от тези, за които няма...

Как не те е срам, БЕ!?!?!?
На кого го разправяш това - на леля ми ли, дето вече 40 години оплаква мъртвото си дете - понеже тогава не ваксинираха за този менингит?
Когато ТИ погребеш 1-2 неваксинирани деца, умрели от болести, предотвратими с ваксини,. ТОГАВА ще имаш право да се обаждаш. Преди това не се навирай в лицата на пострадалите от теб и подобните ти! Или на онези, като Ън, които потенциално се намират в опасност - ти и подобните ти сте като заредена бомба в очакване да избухне. И да, нас ни е страх от вас, с пълно основание. Не искаме да се намираме в контакт с вас, не искаме децата ни да са в контакт с вашите. Бихме мечтали да ви се направи някъде някаква комуна и да си живеете щастливо и природосъобразно там. По възможност зад ограда. Телена. С пуснат ток. За всеки случай.
Понеже някои от нас са пострадали. Видели са смъртта. И ни е страх, да. За живота ни и за живота на децата ни ни е страх. И да, не пускам детето си да играе на булеварда. По същия начин не искам и да играе с деца на антиваксинаторки.

А теб как не те е срам, БЕ! Обвиняваш здрави хора за неефективността на ваксините... Обвиняваш пострадали от ваксини, че не искат да бъдат задължавани да убиват децата си с неефективни ваксини... Ограждай се с каквато тел искаш, най-добре по нея да тече ток... И имам лоша новина, в ЕС се броят на пръсти държави с по 1-2 максимум 3 задължителни ваксини... Най-добре на Марс да се изселиш...

# 799
Е, там е целия проблем, я! Пък тия цигани като тръгнат на доктор, е, няма такава картинка, трябва да се види. Mr. Green
Най-отпред върви невръстната майка и носи болното дете. След нея мъжът й в тийн възраст, който обикновено мъкне за ръката друго 2-3 год макс, а след тях шляпа по чехли бабата, независимо в кой сезон. Понякога се мъкне и някоя леля или чичо на годините на родителите и вкупом застават пред съответния кабинет, където сополивото 2-годишно ревне, последвано от бебето, крясъци, провикване на висок глас, ръкомахане.....изобщо да не си наоколо, чума ще хванеш, не морбили на подобно място. Така ходят вкупом и когато някой е в болница. Нямат оправия тия мангали. ooooh!

Леле, ужас стана в тая тема! Tired
Моля, информирайте се и се ваксинирайте! Нямате право да излагате на риск останалите. Има немалко деца, които не са ваксинирани по медицински причини, те са болни от нещо. Не ставайте новата им болест, от която могат да умрат.

# 800
  • София

Върви в другите държави на ЕС тогава. Никой не те спира. И както разбра, никой не те иска тук. Защо продължаваш да пишеш? Ходи си в алтернативния и си реви там как хората не те разбират.

Ън, остави ги нискообразованите цигани. За тях поне има надежда - те ОСЪЗНАВАТ, че са на дъното на обществото - и поне някои от тях дават шанс на децата си да издрапат. Пък и, да бъдем честни, изборът им е твърде ограничен.
проблемът е по-сериозен с онези, които ИЗБИРАТ да поемат по пътя на въпросните нискообразовани цигани просто понеже е модерно.  Sick За антиваксинаторките говоря, ясно.

# 801
Скрит текст:
Е, там е целия проблем, я! Пък тия цигани като тръгнат на доктор, е, няма такава картинка, трябва да се види. Mr. Green
Най-отпред върви невръстната майка и носи болното дете. След нея мъжът й в тийн възраст, който обикновено мъкне за ръката друго 2-3 год макс, а след тях шляпа по чехли бабата, независимо в кой сезон. Понякога се мъкне и някоя леля или чичо на годините на родителите и вкупом застават пред съответния кабинет, където сополивото 2-годишно ревне, последвано от бебето, крясъци, провикване на висок глас, ръкомахане.....изобщо да не си наоколо, чума ще хванеш, не морбили на подобно място. Така ходят вкупом и когато някой е в болница. Нямат оправия тия мангали. ooooh!

Леле, ужас стана в тая тема! Tired
Моля, информирайте се и се ваксинирайте! Нямате право да излагате на риск останалите. Има немалко деца, които не са ваксинирани по медицински причини, те са болни от нещо. Не ставайте новата им болест, от която могат да умрат.

А пострадалите от ваксини, които не са освободени от комисия, и тях ли да ваксинираме? Информирали сме се, благодаря!

# 802
  • Варна
Моля ви се спрете да отговаряте след постовете на stelt. Не се търпи вече!!! Само й доставяте удоволствие като вижда как се набирате. Не ставайте с глупавуят, глупав!

# 803
  • София

Н - да, изглежда наистина изпитва някакво извратено вампирско удоволствие да пие от болката ни...   Sick

# 804
Пострадалите са главно от лоша лекарска преценка, това става и при други медицински дейности, не само при ваксиниране.

# 805
  • София
Aз не можах да разбера официално има ли обявени болни от други градове?

# 806
Моето поколение не е ваксинирано срещу морбили. Аз съм я карала тази шарка като дете. Искам да питам някой запознат доколко е траен имунитета на преболедувалите я. А също децата, които са ваксинирани като бебета реваксинират ли се задължително и на каква възраст?

# 807
Моето поколение не е ваксинирано срещу морбили. Аз съм я карала тази шарка като дете. Искам да питам някой запознат доколко е траен имунитета на преболедувалите я. А също децата, които са ваксинирани като бебета реваксинират ли се задължително и на каква възраст?
Гери, преболедувалите имат пожизнен имунитет. Ваксините за децата сега са на 13 месеца и 12 години- задължителна е реваксинацията.

# 808
  • град-държава
Преболедувалите са единствени с гарантиран пожизнен имунитет.  Peace

# 809

Да, а на Кати за телената ограда с ток по нея са много приятни за търпене  Sick Не знам как може да имате претенции за интелигентност и да говорите и мислите по този начин. И вярвате ли, че с обиди някой би ви изслушал и би се променил, точно обратното - колкото по-агресивен си, толкова повече заиняване ще има насреща ти и никакви телени огради няма да бъдат спасение. Толкова е грозно, че отпис.

Общи условия

Активация на акаунт