По принцип не използвам много козметика, защото кожата ми е много чувствителна и лесно се омазнява, но и изсушава
Имам доста алергии, които се проявяват не само чрез кожата, но поне откъм агресивни химикали и кремове се пазя доста. Предпочитам да не ползвам нищо, вместо да раздразня лицето или да запуша порите.Ето защо спечелената награда много ме зарадва- от години отхвърлям или хвърлям един крем или друг, защото състава не ми допада, кожата ми не го харесва или е скъп. Възможността да тествам обаче ме блазнеше, особено защото става дума за индивидуално изготвен крем. Много държа на изчистените откъм вредни съставки стоки, дали ще е храна, дали козметика...не само заради наложилата се еко и био мода, а и защото съм установила, че много от тях наистина не ми понасят.
Понеже не съм първа младост, вече имам и някоя и друга фина линия, о добре де- бръчка, освен мазничката т-зона и чувствителната кожа. Съветника на Renora Cosmetics е доста полезен и ми препоръча доста съставки. Индивидуалният подход е много добра идея, за която съм мислила от години, но не съм го осъзнавала
След попълване на въпросника консултант се свърза с мен за потвърждение и ме разпита доста любезно и компетентно относно отговорите ми, даде ми някои насоки и всъщност решихме да извадим от състава по-агресивните съставки, които биха раздразнили кожата. Това също много ми хареса, защото признавам човек би могъл да понацъка буквално "всичко" и да си направи един по-богат крем
Но това не значи, че ще е най-доброто за него
или че изобщо ще се получи нещо свястно 
Получих крема много бързо, в рамките на два-три дни след спечелването на наградата, а малко по-късно ще снимам опаковка, която ми направи също много добро впечатление.
Поръчах си надпис на капака С оглед на настъпващото лято си поръчах дневен крем със слънцезащитен фактор. По принцип и с консултантката говорихме, че хората с по-мазна кожа предпочитат да ползват нощен крем, за да не рискуват "лъсване" през деня. И аз така предпочитам, но имам нощен крем в момента, а и исках да тествам Renora Cosmetics с нещо по-трудно
Честно казано спрях да ползвам нощния крем, защото и дневен и нощен ми идват в повече. Renora Cosmetics са се справили добре, крема НЕ ми кара кожата да се омазнява повече, и е доста лек.
Добре овлажнява, кожата ми се чувства добре. Рядко успявам да постигна това, обикновено става само с много много леки овлажняващи кремове. По-късно ще напиша точния състав на крема, който получих, и ще кача снимка на опаковката. Бих казала, че изглежда добре и луксозно, подходяща е за подарък и като идея и изпълнения съм напълно удовлетворена и бих го препоръчала на познати и приятелки, а за някои от тях може би бих направила подарък под формата на ваучер, за да се възползват и да си поръчат подходящ по техните критерии продукт.
Броени дни след това обаждане получих крема по куриер и отваряйки пратката, направо ахнах.