Здравословен и естетичен проблем след раждане

• 68 817
  • 476
  •   1
Отговори
# 120
Момичета знаете ли какво си мисля,дали  в случаи като моя без особенни усложнения може само с една процедура да се мине....Или те трите процедури съ съвсем различни и са задължителни да са пакет.Някой който ходи дали не е обсъждал това с доктора??

# 121
Здравейте, момичета  Hug
Вече и аз мога да се похваля! 7м след раждането се подложих на т.нар вагинопластика ( за тези които не знаят моята история,след раждането бях зашита прекалено т.е нямах вход на влагалището и т.н,всичко беше зашито от ануса до уретрата,точно под нея имах дупка колкото да се мушне фулмастер по думите на доктора ми, половия живот беше абсолютно НЕвъзможен....)... Пластиката я направих в Майчин дом гр.София , към половия живот ме върна д-р Хранов- уникален доктор и преди всичко Човек! Бях с направление от ЛЛ ,мислех,че ще третират операцията като избор екип и т.н но благодарение на д-р Хранов не стана така, платила съм само престоя там което не е малко. Малко за самата операция за тези които се вълнуват- мина по-бързо от плануваните 2ч, цялата операция беше около 30мин. със спинална упойка. Не усещах нищо по време на операцията и не ме болеше. След това бях 2ч в реанимация с катетър на следващия ден ме изписаха. И тадаммм вече си имам влагалище което може да се използва по предназначение   Stop На преглед ще отида едва след като мине първата брачна нощ с ММ,тогава доки иска да отидем и да му раскажем хихихи  Joy Joy Joy,каза първия път да бъде със сериозна подготовка  #Crazy Операцията беше в понеделник и към днешна дата чувствам лек дискомфорт и понякога придърпване от външните шевове. Общо взето е това ако някой го интересува нещо винаги съм насреща,защото знам колко трудно е да говориш с някой за това Simple Smile Благодарна съм,че избрах този уникален доктор!!!
Kalina_Malina , много се радвам за теб и ефекта от процедурите! Дано на финала всичко да е по старо му  baby_neutral, когато имаш време ми пиши  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 122
 Криси Спасова много се радвам за теб и ти пожелавам много страст!

# 123
Здравейте, момичета. Как сте?  Hug

valshebna, броят на процедурите го решава докторът след като те прегледа и в зависимост от състоянието ти. Тоест след консултация само той може да ти каже в твоя конкретен случай какво и що. При мен положението не беше леко и ми назначиха три процедури, при теб не знам как ще е. Докторът ще ти каже, той е много внимателен и любезен - всичко обяснява подробно, така че да разбереш.

Анонимен, значи при теб проблемът по-скоро се е появил от годините, а не от раждането така ли.. или комбинация от двете? Бебчето ти голямо ли е било, шевове имаш ли.  Rolling Eyes

Криси Спасова, здравей.  Hug  Толкова се радвам, че всичко е минало успешно и си добре. Кога сте планували "първата брачна нощ" с мъжа ти. Хайде дано да мине успешно и много хубаво да е..  Знам колко е специално след дълга пауза. Ще те чакаме после да разказваш.  Hug Визуално как са нещата?

# 124
Браво, че всички споделяте положителни новини!! Само това да се чува! Дано и ние, които тепърва ще се борим с проблема, да останем доволни.  Важно е и че се подкрепяме една друга и че се споделя важна информация.  Hug

# 125
Цвета, и при теб ще се оправят нещата, може да имаш много проблеми, но щом са ти казали, че ще се реши проблема, би трябвало да се получат нещата. Все пак лекари ти го казват.

# 126
И така мисля, а и спокойно положителното мислене е голям процент от постигането на успех за всяко нещо.

# 127
И това го има, но и само положително мислене не помага. Може би трябваше да действам по-рано, сигурно като не вземеш мерки на момента проблемът се задълбочава. Ама каквото - такова, вече е късно да го мисля. Сега дано лазерът помогне и това е.  Peace

# 128
Не знаех, че съществуват такива методи и в БГ.  Rolling Eyes Отбелязвам си темата, но ще чета по-късно, като имам време.  Peace

# 129
E не сме толкова назад във всичко в БГ. Внасят вече модерни апаратури, променят се нещата лека полека.  Mr. Green

# 130
Мен повече ме притеснява дали съобразяват за кой е подходящ лазер и за кой- друго, или гледат само да пробутат новото, в случая лазер.

# 131
  • Под гъбата
Колко време след прилагането на лазерните процедури се запазва ефекта от прилагането му? Аз направих консулт с моят лекар и на този етап ми отказват втора корекция заради направената пластика за укрепване на тазовото дъно! Това което ми пречи е отпусната тъкан, която ще се налага да търпя Sad Вече сериозно се замислям за лазерните процедури, но съм далече от София

# 132
О със сигурност се съобразяват кой е подходящ за лазера.. преглеждат те, обясняват ти всичко и не те притискат по никакъв начин, а ти си взимаш решението, като обмислиш всичко. Даже ти повтарят няколко пъти при какви симптоми не трябва да се подлагаш на процедурата.  Колкото до ефекта зависи дали ще раждаш отново. Почти дойде време за моята втора процедура, момичета. Hug

# 133
I am the same, препоръчвам ти първо да се обадиш по телефона и да обясниш за какво става дума в твоята ситуация и дали лазерът би помогнал, за да не се разкарваш напразно за консултация. Ако може да помогне, си струва да пътуваш до София, щом няма друг вариант, а и поне е ще лека процедура, а не пластика. При тази пластика на тазовото дъно не са ли оправили всички проблеми, че се налага от още корекции?

Иначе след процедура се предпазваме за бъдещи проблеми с уретрата и увисването на тъканите, докторът ми го спомена. Тоест се предпазваме и занапред.

Лия, успех ти пожелавам. Аз изглеждам и се чувствам добре с всеки изминал ден, сигурна съм, че и при теб ще е така.

# 134
  • Под гъбата
Kalina_Mallina, щеше ми се да бяха оправили всичко, но аз влязох за премахване на един миомен възел,обаче се оказали два на различно място позиционирани с прораствания, изместен и усукан пикочен мехур, заради това са премахнали матката, укрепили са тазовото дъно, а това което ми пречи сега е разтегната влагалищна тъкан за която не са имали време при 4 часовата операция.Sad Лош късмет общо взето, но поне хистологията беше чиста защото размерите на двете миоми бяха големи. Ще звънна по телефона да питам

Общи условия

Активация на акаунт