Здравословен и естетичен проблем след раждане

• 68 772
  • 476
  •   1
Отговори
# 300
Не съм наясно за самата процедура, аз си отидох за гинекологичен преглед при Николов. Не трябва да си в цикъл и редполагам, че не трябва да имаш инфекция.

# 301
Трябва да си в нормално здравословно състояние. Без бяло течение или раничка. Общо взето след прегледа те сами ще ти кажат дали си окей за процедурата.

# 302
Здравейте...на мен ми откриха гъбички.  Sad Sad Sad Първо ще се лекувам и след като съм напълно здрава ще мога да действам с лечението. Много се разстроих, защото исках по-бързо да се справя с проблема. На всичкото отгоре ММ ме нахока като разбра за гъбичките и усетих ужасно отношение от негова страна, сякаш искаше да ми вмени вина.

# 303
От какво ти казаха, че са гъбичките? Мъжът ти е нормално да пита все пак.

# 304
Е не се разстройвай толкова, може да не е вложил лошо чувство. Като излекуваш гъбичките, ще се съсредоточиш по другия проблем, не е нещо фатално.

# 305
Гъбичките при мен може да са от няколко неща.. Както и да е, надявам се по-бързо да се отърва от тях. А отношението на мъжа ми не го оправдавам и ще го запомня. Вече доста черни точки започна да трупа. Не стига, че толкова проблеми са на моята глава, а и постоянно ме упреква. Confused

# 306
Здравейте, момичета. Скоро не съм влизала да проверя как вървят нещата при вас. Аз приключих с лечението и цялостното ми впечатление от лазера е , че при мен даде сравнително бърз ефект за изпускането и дискомфорта, който имах. За стягането също се получиха нещата. При пигментациите обаче нещата станаха по-бавно. Премахват се, но при мен бяха много упорити. Просто трябва търпение и се получават нещата в край на сметка, само не трябва да се отказвате. Успех на всички.  Hug

# 307
Tsveta_D, колко процедури прави?

# 308
Цвета, пигментациите по принцип са много трудни за премахване, където и по тялото или лицето да са. Ще правиш ли поддържащи процедури?

# 309
Tsveta_D , браво, че се е решил проблема с изпускането, пигментациите на това място не са болка за умиране. За стягането, мъжът ти какво мисли? Simple Smile

# 310
Е сигурно е доволен човекът, как няма да е. Всеки иска млада булка.  Mr. Green  Шегата настрана - според мен най-важно е, че изпускането на урина се е оправило, а естетическата част на нещата е в плюс разбира се.  Simple Smile

# 311
Момичета, аз отложих малко процедурите. Първо бях болна, после малко на СПА, тази седмица пък ми беше много натоварено. В понеделник ще се обадя в болницата за час.

Цвета, радвам се за теб. Надявам и аз да остана доволна, че доста почна да ми става притеснено.

# 312
Цвети, много се радвам за теб.  Hug Вие се шегувате за мъжа й, ама при моята ситуация мъжът ми повече се интересуваше от всичко около процедурата и развитието на нещата. Mr. Green После даже се шегуваше, че ще черпи доктора.  Joy

# 313
Е, сигурно и той е доволен, щото каквото и да си говорим, след раждането настъпват промени.
Имам само едно раждане, а жените с по три, четири как ли са?

# 314
 Аз, ако можех и пет щях да имам. Ето, ако се получат промени, с този лазер може да се решат проблемите. Да се раждат повече деца и да има повече поводи за черпене. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт