MasterChef България сезон 3, тема 1

• 87 217
  • 888
  •   1
Отговори
# 810
  • Майничка
Много ми е симпатичен Стелиян, радвам се за него! Но, си мисля, че няма да стане Мастър Шеф България, ще го държат до към края за цвят и колорит, после ще "сбърка" нещо и ще отпадне преди финала.

И аз така си мисля, още повече, че той декларира, че с парите планира да се върне със семейството си в Румъния.

# 811
  • София
Никой не ме дразни, защото съм сигурна, че дразгите ги създават сценаристите. Иван и Димитър се нападат режисирано и няма чак такава драма, каквато ни я представят. Трябва да има дразнители, иначе няма да е интересно.

Дали някой снощи чу, как в бързината Куку каза Магрешко пате, вместо Патешко магре  Joy Охх падам от смях с тоя човек...  hahaha

Любимците са ми Божана, Куку, Теди и Цецо.

# 812

Много са ми странни като ги питат "ти опита ли го?" и "не"! Е, как не, какво правиш там..  Naughty Как може да сервираш нещо, което не знаеш какво е на вкус. Ася беше този път, но и при други се е случвало..

А да и на мен ми е супер странно, как не опитват какво готвят? #Crazy Ми то може на външен вид да е трепач, а като го опиташ да ти се догади Sick Не разбирам логиката каква им е.

Интересно беше как представяха другите играчи в ястията си, единствено не ми хареса това, което направи Божана - да използва неприятни за Веселина спомени, беше малко гадно. За мен така зарежда храната с негативна енергия.

# 813
Изглежда само аз харесвам Иван!
Не ме замеряйте с камъни.
Радвам се за Куку! Браво!

Само аз ли не виждам грам промяна у Севда? Ама аз и заради нейните сълзи миналият сезон почти не го гледах, де. Sick

Не само теб ще замерят с камъни  Joy
Иван наистина разбира и наистина може. То просто се вижда.... Макар че като се сетя за онези "божествени" трюфели....
Вчера четох тук ах-ох Севда така, ах-ох Севда онака.... Мислех си, че сигурно аз нещо не съм добре, и че само аз помня непрекъснатото реване, дърпане и мачкане на престилката. И не мога да забравя онези огромни оризови топки, като топки за боулинг, по които толкова се превъзнасяше журито!
И като оставя всичко това настрана, не забравям, че тя работеше и имаше собствен ресторант, в който се упражняваше. Така че изобщо не искам да я гледам.

Много ме кефи Куку! Радвам се, че вчера той взе имунитета. Дано да го ползва тактически правилно. Иска ми се до края да стигнат Куку, Иван, Теди, Петър и Цецо.  Hug

# 814
Развива се професионално вече Севда след победата, няма лошо че си е отворила ресторант след участието в Мастър шеф.
Много декларариха такива намерения малко направиха и се справиха

# 815
Развива се професионално вече Севда след победата, няма лошо че си е отворила ресторант след участието в Мастър шеф.
Много декларариха такива намерения малко направиха и се справиха

Съгласна съм. Но тя имаше ресторант в Сл. бряг преди и по време на  предаването! Така че да не ми де прави на света вода ненапита!
Иначе вчера чинията й изглеждаше направо космическа на фона на миналогодишните й буламачи

# 816
Севда не ми харесваше, не ми харесва и никога няма да ми хареса  Crossing Arms
Снощи пак подсмърчане, патос и мачкане на престилки.
И винаги в украсата прави логото на предаването. Голямо подмазване  Crossing Arms

# 817
  • Майничка
...Дали някой снощи чу, как в бързината Куку каза Магрешко пате, вместо Патешко магре  Joy Охх падам от смях с тоя човек...  hahaha ...

Да, много сладко беше. Laughing
У нас редовно умишлено сменяме първите букви - мисело кляко, кляко с макао, зиле със пеле.

Аспарагус, доколкото си спомням, към момента на излъчването на предаването, не на снимките, набираха персонал за ресторанта в Слънчев бряг.

# 818
Като цяло този сезон участниците са по-добри.
 Simple SmileОбаче няма угодия, миналия сезон мантрата беше дано има по-зле от мен, този сезон прекаляват с всичко си мога и всичко си знам.

# 819
Предаването е невероятно, гледам го от първия сезон.

Конкретно от този сезон фаворити са ми : Божана, Куку, Цветомир и Петър.

Тези хора за мен приготвят прекрасни ястия, поне на външен вид, справят се във всяка една ситуация прекрасно, независимо от трудността й, и според мен всеки един от тях заслужава да вземе първото място. Simple Smile

# 820
Тоя па Митето да се скрие некъде.Какво се прави на много добър.Да се хвали когато има покритие а не когато няма.

# 821
Изглежда само аз харесвам Иван!

И аз.  Simple Smile
Вярно, че има някои дразнещи реплики, но на фона на съскането на останалите...  Laughing
Досега е показал, че голямото му самочувствие има сериозно покритие, за разлика от някои други. И все пак, когато нещо не му се получи, е достатъчно самокритичен, вместо да хвърля вината на някой друг. Още нещо, което виждаме при някои други участници.
Третото, с което ми допада, е, че е праволинеен. Още от началото показа, че ще се бори мъжки. И няма да го играе "бял и добър", за да печели симпатиите на останалите, за да го побутват и спасяват. Защото до края на предаването повечето от "беличките и добрички" участници така хубаво ще започнат да си съскат и да си правят номерца, че...  Mr. Green
И накрая – нека не забравяме, че гледаме не кулинарно състезание, както многократно беше изтъквано, а телевизионно шоу. Коментираме типажи и образи, създадени от сценаристи, а не действителните личности. Тоест, да не се вживяваме чак толкова много, предлагам аз, и да не бъркаме ролите с актьорите, които ги изпълняват.

Теодора също много ми харесва, много приятно и позитивно излъчване има тази жена.

Куку е сладур, но ми се струва, че повече играе ролята на свежа атракция, отколкото на сериозен претендент за титлата.

Петър също е от по-впечатляващите участници, макар и леко скучен на фона на някои клоуни.

Останалите участници доста преиграват на моменти и създават усещане за фалш и инсценировка. Особено ме дразни Божана, защото, ако не се лигавеше толкова, само щеше да е в неин плюс. Иначе готви добре момичето и може много да израсне, стига да започне да се държи по-сериозно. Всъщност, тя е още един от участниците, които са ми симпатични. Което не пречи да не си затварям очите за недостатъците ѝ, нали?

Не ми харесва и ролята, която са определили за Цецо – на плейбоя. Мисля, че като готвач може да покаже повече, отколкото като сваляч.

Димитър няма да го коментирам, защото не съм сигурна доколко играе роля, доколко виждаме истинската му същност. То, че играе, играе, ама колко?

Друго, което лично на мен ми прави много неприятно впечатление, е, че като че ли има някакво негласно разделение на отбори на шефовете. Като че ли участниците са лично подбрани (или пробутани?), защо не и подготвени, от някой от тях и затова им се обръща персонално внимание. И по време на готвене, и при опитване на ястията... Все едно гледам някое музикално шоу от рода на "Х-фактор" или "Гласът на България", с тази разлика, че там се знае кой участник под крилото на кой от менторите е, докато тук са ни оставили да гадаем.

# 822
  • Варна/Лондон
Аз пък се сетих как Роси подскочи от радост...преди да я пратят на балкона. Много смешно ми стана. Laughing

# 823

Аспарагус, доколкото си спомням, към момента на излъчването на предаването, не на снимките, набираха персонал за ресторанта в Слънчев бряг.

Информацията, с която аз разполагам е, че са имали и ресторант,в който тя е готвила и се е упражнявала..... В което лошо няма, стига да не беше все пак шоу за любители  Peace

# 824
Никой не ме дразни, защото съм сигурна, че дразгите ги създават сценаристите. Иван и Димитър се нападат режисирано и няма чак такава драма, каквато ни я представят. Трябва да има дразнители, иначе няма да е интересно.
Любимците са ми Божана, Куку, Теди и Цецо.
Абсолютно на същото мнение съм Peace
Аз пък харесвам Севда и се радвам, че тя спечели МШ 2, хареса ми поведението й в епизода.
Много ме е яд, че побързаха да премахнат епизодите от МШ 1 в YouTube Sad Случайно попаднах на тях онзи ден и успях да се насладя на почти половината, докато не дръпнаха шалтера...
Защо са такива скръндзи и не дават на феновете възможност пак да ги гледат :/

Общи условия

Активация на акаунт