MasterChef България сезон 3, тема 1

• 87 225
  • 888
  •   1
Отговори
# 840
Аз пък много харесвам Божана и смятам, че тя е единият сигурен финалист.
Не гледах много внимателно първите епизоди и не разбрах защо толкова не се харесва на хората всъщност  newsm78

# 841
Много ми хареса вчерашния епизод. Относно свинското - явно Билла са имали месо за разчистване  Mr. Green
Вчера много ми харесаха Куку, Иван и Божана. Мисля, че и като готвене се представиха добре и като поведение също.
Божана с тези умения и с това поведение би се справила много добре в професионалната кулинария.
Иван вчера много ми хареса как насмете Димитър  Mr. Green На такива трябва винаги да има някой да им нашока репата  Mr. Green

Аз Севда си я харесвах още в миналия сезон и си бях за нея. И вчера ми хареса. Има хора, които не се справят добре да говорят пред публика и камери. Тя си заявява умения, а с поведението си не е засегнала никогао, хич не ми пука дали се разревава и мачка престилката. Пък за мастър шефовете от журито такъв рев би бил по-скоро минус и биха се възползвали да го разкарат този участник ако не е добър кулинар. Така че явно си умее жената.

Нормално е да защитаваш твоята градска bouquet
Но тя беше фалшива и никой не е в състояние да ме убеди в обратното!!! Когато беше пред журито - то беше едно мачкане на престилка, едно хапане на устни, един кравешки поглед и вечната й  поза на многострадалната Севда.... НО когато беше горе на балкона беше съвсем друг човек и съвсем друго излъчване, което не бих искала да окачествявам, защото излизам вече много извън темата!
А съвсем отговорно заявявам, че беше чиста политика на продуценти и сценаристи да я направят Мастър шеф - първият Мастър шеф-вегетарианец!!! А пък и гениална - готви превъзходно без да опитва.... Хайде бе...
Но така или иначе коментираме третия сезон, така че приключвам със недоразумението с кравешки поглед Севда.

# 842
# 843
И Иван го няма....

# 844

Хе-хе!  bouquet
Не е защото ми е градска, Божана не ми е градска ама ме кефи Wink
Всеки има право на мнение, ама си малко крайна в изказа. На мен и работата и образованието ми е изисквало да правя нещо сама с ума и ръцете си и да го представям и защитавам пред жури. Лично не ми е било проблем и не съм си глътвала граматиката, но имам колеги, които са супер талантливи и много отракани като седим на страни и гледаме другите как се пържат, обаче пред журито губят ума и дума и така яко сгъват. Може би затова изобщо не вкарвам поведението на Севда пред журито в уравнението. Wink

# 845

Хе-хе!  bouquet
Не е защото ми е градска, Божана не ми е градска ама ме кефи Wink
Всеки има право на мнение, ама си малко крайна в изказа. На мен и работата и образованието ми е изисквало да правя нещо сама с ума и ръцете си и да го представям и защитавам пред жури. Лично не ми е било проблем и не съм си глътвала граматиката, но имам колеги, които са супер талантливи и много отракани като седим на страни и гледаме другите как се пържат, обаче пред журито губят ума и дума и така яко сгъват. Може би затова изобщо не вкарвам поведението на Севда пред журито в уравнението. Wink
Абсолютно съм съгласна с теб. До момента,в който не се сетя как изглеждаше по различен начин пред журито и горе на балкона ... smile3525

# 846
# 847
Оп, оп намерих профила на Ася и познайте къде е работи или е работила - https://www.facebook.com/Lazy-Life-Food-103281423090558/?pnref=lhc
Охо, много, много любимо местенце!!  Heart Eyes Често го посещаваме!  Peace Но аз не намерих връзка с Ася?! Thinking Но ако има действително, то има страхотна школа!! Дай конкретно..

# 848
# 849

jd , благодаря! bouquet

# 850
 Simple Smile И какво излиза, че Ася си е от бранша

# 851
Изглежда само аз харесвам Иван!
Не ме замеряйте с камъни.

Оооо, той ми е фаворит Simple Smile Стабилен, тежък, работи със замах. Както бях писала и преди - точно така си представям един баща, отгледал сам дъщеря си. Рамото и гърбът, от което има нужда всяко момиче, нямало щастието да бъде отгледано от мама.  Peace

Божана продължава да ме дразни изключително много. Дано не спечели тя, че съвсем ще се откажа да гледам предаването (за малко да прекратя гледането предсрочно миналия сезон - Севда тогава ми идваше в повече, тя пък взе, че спечели...)  ooooh!

Куку ми е сладур.  bouquet

Димитър - е, той ме дразни повече и от Божана.  #2gunfire

Останалите са ми на една линия.  Rolling Eyes

# 852
Simple Smile И какво излиза, че Ася си е от бранша

Точно това имам предвид! Вече ми е ясно защо я бутат - протеже на chef Петров ли беше или греша?

# 853
Димитър ми е най-дразнещ, но и той със заяждаснията си и кометарите си зад кадър рецитира, което ме кара да мисля, че е режисирано неговото поведение. Освен ако не ги карат да правят по няколко дубъла и те да губят естественото си държание.

# 854
Ася не е ли сервитьор в това заведение?

Общи условия

Активация на акаунт