Бебешка близнашка - 27 тема

• 89 285
  • 561
  •   1
Отговори
# 420
Много искам да се върна корта. Тенисът веднага ми оправя формата и тонуса, но никакво време не ми остава...

# 421
Много искам да се върна корта. Тенисът веднага ми оправя формата и тонуса, но никакво време не ми остава...
"Евала"Simple Smile

# 422
Аз пък си почмах танците, ама с един път седмично нищо не става. Не е като шест часа седмично....

# 423
"Евала"Simple Smile

Кавичките май съвсем на място са сложени.  Grinning

# 424
  • София
Аз пък съм с диастаза и корема няма как да се оправи изцяло, кожата и стриите също. Килата са ми ок

# 425
"Евала"Simple Smile

Кавичките май съвсем на място са сложени.  Grinning
Много харесвам този спорт.
Аз нищо не тренирам,освен дигане на бебета.

# 426
Софинка, ти си много млада и със сигурност доста по-стегната от някои от нас   Simple Smile

И аз играех тенис като студентка, после ходих също по веднъж седмично, после и таебо играех, сега вече нищо, но и енергия нямам вече.

# 427
  • България
Фен съм на тае-бо.Във всички градове, в които съм живяла съм го тренирала.Много искам да отида и сега някой път , ей така да си видя формата,но все не съм се наканила сериозно.

# 428
На тенис мисля да се върна съвсем скоро. Вече го уговорих с ММ. Само партньорите трябва да уредя Grinning
Да сменя малко темата.
Какви бяха първите бански на децата ви? Ще ходим на хотел с басейн и се чудя как да ги екипирам. Купих памперси за вода, но само с тях няма ли да е грозно? Чудя се дали да не им сложа бански отгоре? На момченцата купувате ли горна част ?

# 429
  • София
Момичета, еднакъв режим ли имат вашите деца? newsm78

# 430
Моите не, но работя по уеднаквяване  Grinning Сега вече се хранят едновременно и обедния сън е по едно и също време.

# 431
Да, еднакъв. Е, дрямките си ги взимат по различно време вече, но основните неща хранене, къпане, нощно лвгане са заедно. Аз държа на режима и будя за храна.

# 432
Да, еднакъв. Е, дрямките си ги взимат по различно време вече, но основните неща хранене, къпане, нощно лвгане са заедно. Аз държа на режима и будя за храна.

+ 1

Като изключим буденето за храна. Това никога не съм го правила.

# 433
  • София
Момичета, еднакъв режим ли имат вашите деца? newsm78
Абсолютно еднакъв

# 434
И аз не будя за хранене освен ако пътуваме някъде. Вечер ги оправяме последователно, няма как едновременно. Тогава им давам мляко и се гушкаме  Grinning
Девойката ми спи по два пъти, а младежът по един път през  деня.

Общи условия

Активация на акаунт