На пазар във Варна - 45

• 31 404
  • 740
  •   1
Отговори
# 60
Можете ли да споделите от къде купувате по - изчанечени ароматни свещи или такива ръчна изроботка?
в Мимоко

# 61
  • Варна
Здравейте!

Трябва да направя една снимка за календар ,къде има фотоателие около Левски ,Цветния  квартал?

# 62
  • варна
НА РОЗА  в цветния правят календари - до парфюмерията

# 63
  • ул. "Мечтание"
Здравейте! Simple Smile

Търся от къде могат да се купят солни лампи на прилична цена.
В Балев доста са ги посолили цените.  Laughing

Благодаря предварително!
Весели празници!

# 64
В Практикер имаше преди.

# 65
  • Варна
Къде има избор на покривки за маса ( памучни, ленени...)? Съвсем навреме се сетих ooooh!

# 66
  • Вестерос
В подлеза на образцов дом, но повечето са за отгоре там, не за вечеряне върху тях.

# 67
  • Варна
В подлеза на образцов дом, но повечето са за отгоре там, не за вечеряне върху тях.
Благодаря, за вечеря  ми трябва, но ще отида да погледна, ако работят днес.

# 68
  • Varna
Здравейте,откъде мога да купя фондан,бои и други декорации за коледните сладки,защото не ми остана време за нищо Praynig

# 69
  • Вестерос
Декорация купувам от всеки по--голям магазин на др.йотгер сърчица, елхички, звездички, перли, както и от големи магазини купих боя за сладки. За фондан не мога да помогна, аз си го правя сама 1 белтък към 1 ч.ч. пудра захар, разбиваш на ниска степен с миксер 6,7 минути, добавяш няколко капки лимонов сок и после пак разбиваш 5 минути. разделям си го и към всяко добавям боята.

# 70
Къде има избор на покривки за маса ( памучни, ленени...)? Съвсем навреме се сетих ooooh!
Хубави покривки има в магазин до Ню Йоркър.Улицата към гарата, в ляво, в самото начало.

# 71
Фондан има в сладкарската къща зад гробищата.

# 72
  • Варна
Хубави покривки има в магазин до Ню Йоркър.Улицата към гарата, в ляво, в самото начало.
   bouquet   Благодаря!

# 73
Декорация купувам от всеки по--голям магазин на др.йотгер сърчица, елхички, звездички, перли, както и от големи магазини купих боя за сладки. За фондан не мога да помогна, аз си го правя сама 1 белтък към 1 ч.ч. пудра захар, разбиваш на ниска степен с миксер 6,7 минути, добавяш няколко капки лимонов сок и после пак разбиваш 5 минути. разделям си го и към всяко добавям боята.

много благодаря за споделената рецепта  Laughing

# 74
  • Варна
Момичета, виждали ли сте по магазините дрехи на le coq sportif  Thinking Търсих онлайн, но намирам 1-2 сайта и то с много малко дрехи... Tired

Общи условия

Активация на акаунт