На пазар във Варна - 45

• 31 443
  • 740
  •   1
Отговори
# 75
  • Варна
Tempo

# 76
  • Варна
 eli70o0, за съжаление има прекалено малко от дрехите на марката... Tired

# 77
  • Варна
Ами да. Другият вариянт е магазините на globalbrandsstore (ако не се лъжа fusion бяха само за обувки, а scandal имат и дрехи), но и там е така. Малко модели поддържат. Другаде изобщо не се сещам къде в града продават марката. Нямат магазини като adidas, nike.

# 78
  • Варна
Уж обърнах целия интернет да ги търся...надеждата ми остана във физическите магазини, но явно и там или ги няма или има по 5 дрехи...благодаря bouquet

# 79
Момичета ,не е за тук но  Embarassed кои автобуси ,ходят до терапията ?

# 80
Благодаря Ви за отговорите за арабски магазин. Весели празници!

# 81
  • Вестерос
Момичета ,не е за тук но  Embarassed кои автобуси ,ходят до терапията ?
209 спира пред паркинга на терапията

# 82
А предполагам ,името на спирката е Медицински.к-с ,нали?

# 83
  • Вестерос
Честно казано не знам  Embarassed Като тръгне да излиза от Левски завива на дясно (това ако идваш от Владиславово, Младост, Цветния) и малко след това спира, вижда се терапията. Питай кондукторката.

# 84
  • Варна
Момичета ,не е за тук но  Embarassed кои автобуси ,ходят до терапията ?
Номер 12 също.

# 85
Благодаря ,момичета !
Много ми помогнахте bouquet
Весели празници!

# 86
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
В някоя от предходните теми се спомена панорамна снимка на зъби.Моля за препоръка къде и ориентировъчни цени?Само снимка без зъболекарски услуги.

# 87
  • Варна
В някоя от предходните теми се спомена панорамна снимка на зъби.Моля за препоръка къде и ориентировъчни цени?Само снимка без зъболекарски услуги.
В Стоматологията на 3ия етаж или в медицински център Хелиос. В Стоматологията работят и със ЗК, т.е., ако имаш направление се дължи само потребителска такса. Ако ли не, цената е около 25-30 лв по спомен.

Последна редакция: ср, 28 дек 2016, 00:32 от flufi

# 88
  • Варна
В МЦ Хелиос си правя аз и последно беше 25лв. Това е преди ~ 3 години. Ако не ти е спешно ще ходя след нова година и ще ти кажа каква е цената сега, ако е променена, но и да е вдигната едва ли ще е с много.

# 89
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да,Ели все си е толкова цената в Хелиос.Няма и много хора и бързо става.Аз съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт