На пазар във Варна - 45

• 31 449
  • 740
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Някой да е купувал проточен бойлер или по-точно прилича на батерия от Немски магазин и да е ползвал?

# 91
  • Край морето... при пясъка и сините вълни

В Стоматологията на 3ия етаж или в медицински център Хелиос. В Стоматологията работят и със ЗК, т.е., ако имаш направление се дължи само потребителска такса. Ако ли не, цената е около 25-30 лв по спомен.
В МЦ Хелиос си правя аз и последно беше 25лв. Това е преди ~ 3 години. Ако не ти е спешно ще ходя след нова година и ще ти кажа каква е цената сега, ако е променена, но и да е вдигната едва ли ще е с много.
Да,Ели все си е толкова цената в Хелиос.Няма и много хора и бързо става.Аз съм доволна.

Благодаря, момичета!Значи ще пратя ММ в Хелиос след НГ.  bouquet

# 92
  • Варна
Търся магазин за ВИК материали в близост до Колхозния пазар и околните улички?

# 93
  • In transit
На колхозния пазар да знаете къде предлагат зехтин от каламата, метални туби по 5 литра за около 30лв?

# 94
  • Варна
Търся магазин за ВИК материали в близост до Колхозния пазар и околните улички?
Магазин "Вулкан" на ул. "Д-р Пискюлиев".

Къде има интересни постери?

# 95
  • Варна
  Къде има интересни постери?

http://plakati.bg/

# 96
  • Варна
На колхозния пазар да знаете къде предлагат зехтин от каламата, метални туби по 5 литра за около 30лв?
Има един магазин само за маслини и продават , мисля, три марки зехтин, но дали има от каламата, не знам и май бяха и доста по - скъпи.

# 97
  • In transit
Има един магазин само за маслини и продават , мисля, три марки зехтин, но дали има от каламата, не знам и май бяха и доста по - скъпи.

мерси, след малко отивам и ще кажа после какво има Simple Smile

edit: Магазинчето намерих, но в момента няма такъв зехтин. След нова година казаха.

Последна редакция: чт, 29 дек 2016, 16:02 от Mikkey

# 98
  • Варна
Къде мога да намеря цялата гама козметика Тьопфер, по-точно Колд крема търся? В ДМ, Сладури, Депо бебе център няма!
Търся също така разновидностите на кафява захар Dark Demerara. Вече я няма в Пикадили, Кауфланд, Метро. Да сте засичали някъде?  Тъкмо си хареса нещо човек и спират да го зареждат!? bouquet

# 99
  • Варна

Търся също така разновидностите на кафява захар Dark Demerara. Вече я няма в Пикадили, Кауфланд, Метро. Да сте засичали някъде?  Тъкмо си хареса нещо човек и спират да го зареждат!? bouquet
Купувам от магазин Дрога или други различни здравословни магазини из града.

# 100
  • In transit

Купувам от магазин Дрога или други различни здравословни магазини из града.
В Била видях преди няколко дни.

# 101
  • Варна
Благодаря Ви!  bouquet

# 102
Mомичета,къде да търся ръкавици от плат на сносни цени,не ми се дават повече от 15лв,даже 10 по-добре Wink

# 103
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Евтини ръкавици съм купувала от Джъмбо преди.

Къде има големи възглавници за диван?Само възглавници търся от тези, на които се обляга човек, а не малките декоративни.

# 104
А,има ли голям избор цветове ,че ми трябва един капризееен?

Общи условия

Активация на акаунт