На пазар във Варна - 45

• 31 450
  • 740
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
Евтини ръкавици съм купувала от Джъмбо преди.

Къде има големи възглавници за диван?Само възглавници търся от тези, на които се обляга човек, а не малките декоративни.

Виждала съм в брошурата на Jysk.
Може да я видиш в нета, дали такъв размер ти трябва.

# 106
Накрая в JYSK намерих що годе сносно одеяло за 35лв голям размер. Намалено от 99лв Shocked на 35лв.

И все пак търсех нещо с вълна, но нямах време повече да обикалям.

# 107
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
А,има ли голям избор цветове ,че ми трябва един капризееен?

Тук вече ще те излъжа, защото не помня.

missNoir, благодаря!Jysk ми е наблизо и гледах каталога, просто събирам и други идеи, за да не пропусна нещо.

# 108
Ще проверя ! Трябват ми тъмносини и кремави Wink
Весел празник!  Hug

# 109
Mомичета,къде да търся ръкавици от плат на сносни цени,не ми се дават повече от 15лв,даже 10 по-добре Wink

От Декатлон, по 9лв., черни със сензори за тел., много удобни, плътно прилягат и топлят.

# 110
  • На ръба..
Понеже леглото ни е не е стандартен размер, искам да дам някъде да ми ушият протектор за матрака или чаршаф с цип пак за тази цел. Къде мога да свърша тази работа?

# 111
  • Варна
Понеже леглото ни е не е стандартен размер, искам да дам някъде да ми ушият протектор за матрака или чаршаф с цип пак за тази цел. Къде мога да свърша тази работа?

Питайте тук

# 112
  • Варна
Аз си поръчах в магазинчето за спално бельо до гаражите на Колхозния пазар.

# 113
  • На ръба..
Много ви благодаря  Hug

# 114
  • Варна
Зад Бизнес хотела също има шивачки катж работят с платовете на Дилиос, но на половин цена. Нещо Нина беше името. Ще потърся ФБ им. Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. За протектор обаче не знам дали имат, въпреки че не шият само платове, т.к. и ховлии с бродерия за кръщенето на малкия съм поръчвала от там.

# 115
  • На ръба..
Зад Бизнес хотела също има шивачки катж работят с платовете на Дилиос, но на половин цена. Нещо Нина беше името. Ще потърся ФБ им. Поръчвала съм няколко пъти и съм доволна. За протектор обаче не знам дали имат, въпреки че не шият само платове, т.к. и ховлии с бродерия за кръщенето на малкия съм поръчвала от там.
Мисля, че ги знам, до магазина за дом. потреби ли са?

# 116
  • Варна
Ще дадете ли по-конкретно координати на шивачките зад Бизнес хотела, че съм на тази тема Simple Smile

# 117
  • На ръба..
Ще дадете ли по-конкретно координати на шивачките зад Бизнес хотела, че съм на тази тема Simple Smile
На ул. Русе в частта и м/у ул. Ал. Дякович и ул.Солун има паркинг, точно с/у паркинга има магазин за спално бельо.

# 118
  • Варна
Момичета, искам да рамкирам 2 картини 40*50 см и се чудя къде да ги дам. Не са скъпи, не искам да давам мн пари, просто да са в рамки. Laughing

# 119
  • Варна
На ул. Русе в частта и м/у ул. Ал. Дякович и ул.Солун има паркинг, точно с/у паркинга има магазин за спално бельо.
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт