На пазар във Варна - 45

• 31 473
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Ще дадете ли по-конкретно координати на шивачките зад Бизнес хотела, че съм на тази тема Simple Smile
На ул. Русе в частта и м/у ул. Ал. Дякович и ул.Солун има паркинг, точно с/у паркинга има магазин за спално бельо.
Точно те са Simple Smile Нещо Нина ми се върти в главата.

Едит-точно Нина е. http://www.nina-ood.com/

# 121
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Къде мога да си купя Одрински кори(за баница)?

# 122
  • Варна
В Била по принцип има. На Колхозния на бараката за сирена, дето е от едно време също винаги има.

# 123
Къде мога да си купя Одрински кори(за баница)?

Виждала съм и в Макао в Конфуто.

# 124
  • Варна
Къде могат да ми махнат онези кожни образувания, които излизат по врата, не им знам името?
За доктор Юлиян Пенев се сещам, но там трябва цял ден да чакам, а имам само едно.
Махала съм в Пикасо, но той не съществува, а и се сещам, че здраво ме одрусаха, защото им платих за преглед 30-40 лв и отделно за всяко образувание плащах.

# 125
  • In transit
Къде могат да ми махнат онези кожни образувания, които излизат по врата, не им знам името?
За доктор Юлиян Пенев се сещам, но там трябва цял ден да чакам, а имам само едно.
Махала съм в Пикасо, но той не съществува, а и се сещам, че здраво ме одрусаха, защото им платих за преглед 30-40 лв и отделно за всяко образувание плащах.
В ефекто знам, че правят. Между другото имам спомен, че тия израстъци по врата са признак на ИР. Изследвала ли си кръвна захар?

# 126
  • Варна
Да, но миналата година и всичко беше наред.
Какво е ИР?

# 127
  • In transit
Инсулинова резистентност

# 128
  • На ръба..
 Aesthetic Club също премахват, Др. Михайлова.

# 129
  • Вестерос
Кожните образования са папиломи, вид папиломи, вирусно е, почти всеки има. Някои сами падат. Виж в гугъл за тях. Активизират се при по-ниска имунна система.

# 130
  • Варна
Благодаря ви, момичета!
И на мен са ми казвали, че са вирусни.
Ще проуча и доктор Михайлова.

# 131
Да, но миналата година и всичко беше наред.
Какво е ИР?
Трябва да се изследва инсулинът. И обикновено чрез обременяване с глюкоза. 

# 132
Вирусни че са не бях чувала, но при мен си отидоха точно след като взех мерки с режим срещу ИР. В един момент бяха станали много. Не мисля, че премахването им ще реши проблема - потърсете причината.

# 133
  • Варна
Ами, преди малко тоз папилом взе, че падна  Simple Smile
Но, така или иначе, веднъж годишно си пускам кръвни изследвания и като дойде време ще имам предвид и това.

# 134
  • Варна
Mомичета,къде да търся ръкавици от плат на сносни цени,не ми се дават повече от 15лв,даже 10 по-добре Wink

В магазините Фиола

Общи условия

Активация на акаунт