На пазар във Варна - 45

• 31 478
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
  • Варна
Да ми кажете някъде хубави дебели т.нар. термо-клинове. Гледах един модел на пазар Чаталджа, ама нещо не ми допада варианта, който предлагат.

# 136
Знаете ли, къде продават пластмасови бутилки по 0,330/0,500мл. на дребно /тези, които са за еднократна употреба/?

bouquet

# 137
Някой с информация дали във Вълчи дол ски пистата работи,  дават ли ски под наем и т.н?

# 138
Някой с информация дали във Вълчи дол ски пистата работи,  дават ли ски под наем и т.н?
Мисля, че бях питала, имало влекче, ама рента за ски – не

# 139
Мисля, че бях питала, имало влекче, ама рента за ски – не
Уф, няма как да купя ски...Тъпото е, че няма и от кого да взема. Явно само с чувалите ще си останем. А цените знае ли някой какви са? Има ли къде да се спре с кола?

# 140
http://varna.topnovini.bg/node/653115
Ако продават ски, втора употреба във Варна, може да се навият да ти дадат под наем. Обади се, ако проучиш нещо! Wink
Пътищата са затворени, да не се засилиш днес или утре!

Последна редакция: нд, 08 яну 2017, 10:54 от milanda

# 141
От АПИ казаха сутринта, че са отворени.

# 142
Откъде мога да купя шейна, на Кауфланд са свършили...

# 143
От АПИ казаха сутринта, че са отворени.
Те казват, че са, но на практика не е така! Вълчи дол е блокиран от 3 дни, до вчера дори и ток за нямали. Имам приятелка там, каза че е много зле при тях и са изолирани отвсякъде. Това е от вчера вечерта, освен ако днес не са почистили ударно, което много ме съмнява.

# 144
  • На ръба..
Откъде мога да купя шейна, на Кауфланд са свършили...
От декатлона купихме, имаше много.

# 145
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
То във това време е нормално да има търсене на шейни и съответно да са свършили почти навсякъде.

# 146
  • Варна
за Вълчи Дол съм сигурна, че сутринта по радиото казаха, че пътя е затоврен и дори са без ток и вода!

аз искам да попитам къде продават само калъфки са възглавници? освен в JYSK. купихме си възглавници от там, но са в нестандартен размер и сега се чудя как да ги облека  newsm78 дори там не стават калъфките им  Confused

# 147
  • Варна
Момичета, знаете ли дали само утре е неучебен ден?
Търсих информация в нета, но само за утре намерих.

# 148
  • In transit
казаха, че засега само утре. Утре ще решат за по нататък.

Калъфки за възглавници има в магазинчетата, където продават спално бельо, в Икея също съм виждала, в Метро, в Кауфланд. Стандартния размер на българските калъфки е 50/70см.

# 149
Ако има промяна, тя ще бъде съобщена в понеделник към обяд, след сесия на Общински съвет и след това оповестено в сайтовете.

Общи условия

Активация на акаунт