На пазар във Варна - 45

• 31 484
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
за Вълчи Дол съм сигурна, че сутринта по радиото казаха, че пътя е затоврен и дори са без ток и вода!

аз искам да попитам къде продават само калъфки са възглавници? освен в JYSK. купихме си възглавници от там, но са в нестандартен размер и сега се чудя как да ги облека  newsm78 дори там не стават калъфките им  Confused

По-нестандартен размер / по-голям / на калъфки съм виждала в магазин "Мадара" на доста приемливи цени.

# 151
Последно магистралата отворена ли е, в какво състояние е, някой знае ли?

# 152
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Мъжо снощи се прибра, но се е включил от Провадия. Пътя бил кофти ама бавничко ако се кара става.

# 153
СЪС ЗАПОВЕД НА КМЕТА НА ОБЩИНА ВАРНА ЗА НЕУЧЕБЕН ДЕН СЕ ОБЯВЯВА 10.01.2017 ГОДИНА.

# 154
  • Варна
Къде е публикувано официално? В сайта на Общината няма оповестено. В момента се заседава. Може ли линк?

# 155
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
И аз не открих официално обявено.

# 156
  • Варна
Може би да е информация пряко от заседанието и канцеларията на Кмета. Редно е да се посочи източника.

# 157
# 158
  • Варна
Шейни има и в Хиполенд.

От АПИ май обявиха, че са огворени всимки пътища само, за да спрат мрънкането и оплакванията.
Тази сутрин в 10ч най-любезно ви се обадиха от стоматологичния кабинет, че зъболекарката ми от Приселци не може да дойде на работа. Пътя Варна-Бургас може и да е изчистен, но до там и незнайно как се очаква хората да се включат в него. Същото ще е и на другите места и както е в града. Булевардите са чисти и до там.

# 159
СЪС ЗАПОВЕД НА КМЕТА НА ОБЩИНА ВАРНА ЗА НЕУЧЕБЕН ДЕН СЕ ОБЯВЯВА 10.01.2017 ГОДИНА.
Бях заспала и не съм ви видяла въпросите, извинявайте! Simple Smile
Аз съм учителка и получихме служебен имейл.

# 160
Късно снощи се прибрах от В.Търново. Пътишата бяха изчистени, на места дори до асфалт/

# 161
  • Варна
Здравейте! Знаете ли къде продават телешки опашки?

# 162
  • Варна
По-големи калъфки съм виждала и в магазина на "Белотекс" - намира се до Стоматологията. Има и стандартни, аз такива съм купувала.
На Белотекс не препоръчвам възглавниците, обикновени.

p.p А моят въпрос - освен Техномаркет и Технополис откъде във Варна си купувате климатици?

Последна редакция: ср, 11 яну 2017, 20:16 от stenly

# 163
  • Варна
p.p А моят въпрос - освен Техномаркет и Технополис откъде във Варна си купувате климатици?
Фирми за климатици бол. Ние купихме оъ Климамаркет Ефендулов. Но мъжът се занимава. Пращаха ни оферти по мейла. Не знам дали имат шоурум. Иначе точно срещу Пикадили парк са Климаком и ММС инк. С шоуруми. В Чайка до Паркетен свят май бяха Антонов клима.
Препоръчвам Ви по-голяма фирма, защото имат техника за монтаж. На нас една по-малка фирма ни предлагаше безумна идея за монтажа на външното тяло, защото нямаха специална стълба. Другите имали 8 такива... та, сложиха го там, където искахме.

# 164
  • На ръба..
Мисля от D&B клима взехме нашия, техника беше идвал да поддържа климатиците в офиса и го бях питала да препоръча магазин, оказа се че и продава. Драго се казва, цената, която даде не се различаваше от другите магазини.
Друг магазин за климатици има като се тръгне от Ню Йоркър надолу към гарата, в самия ъгъл на първата пресечка е магазина ама все не улучвах да има човек вътре и гледах офертите залепени на витрината  Laughing
После на ул. Райко Жинзифов под македонския дом улицата и там има, от там бяхме взели 2 Дайкина за офиса, даяниха 10 годинки.

Общи условия

Активация на акаунт