Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 5

• 121 891
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
  • Бургас
Момичета , онзи ден получих ето тези https://ru.aliexpress.com/item/Top-Sale-2016-Women-s-Flats-Shoes … 010608.0.0.c8vQkV
Мисля че са естествена кожа, много меки и удобни. Аз съм 41, понякога взимам и 42 номер, от тези си поръчах 10.5 и са ми добре. Ако някой желае може да се възползва. Peace
По принцип съм доста запасена от към обувки, предимно от немския Амазон. Тези от алито ги взех по препоръка, и наистина си заслужават.
Лъчи, можеш ли да измериш "стелката", ако не те затруднява? И друго - с какво стъпало си: по-тясно, нормално или широко, та да се ориентирам дали да взимам с един номер по-големи или тези? Praynig

# 106
Не е тайна Laughing има таблица - 7XL отговаря на 50EU и 24UK. Предпочитам да има аванс за поправка, отколкото да ми е тясна. Иначе нося 22UK блузи.

# 107
  • у дома
Не е тайна Laughing има таблица - 7XL отговаря на 50EU и 24UK. Предпочитам да има аванс за поправка, отколкото да ми е тясна. Иначе нося 22UK блузи.

Благодаря,ще чакам отзиви,когато пристигне...аз поради бюста ми нося блузи  24UK ,в дънки и поли се пъхвам спокойно и в  22UK.

# 108
  • Бургас

Стелката е 25,7 см, отвътре я измерих. Широки са 10 см. Моя крак е широчък , и са ми добре. Кожата е мека и според мен ще се отпусне като се поносят.

# 109
  • Бургас

Стелката е 25,7 см, отвътре я измерих. Широки са 10 см. Моя крак е широчък , и са ми добре. Кожата е мека и според мен ще се отпусне като се поносят.
Благодаря ти bouquet Определено съм за по-големи и поръчах току-що 11-ка. Дано съм уцелила, че изглеждат много приятни патъчките Flutter

# 110
  • Sofia
Как се поръчва от този сайт?
Трябва ли да се преведат парите или като пристигнат тогава се плаща?

# 111
  • Бургас
По принцип парите се блокират от сайта, когато ти пристигне пратката си ги изтеглят. Ако не пристигне, ти връщат сумата по картата. Поръчва се, като първо се регистрираш на сайта и после може да поръчваш, като всеки онлайн магазин. Има тема за Алиекспрес, може да видиш там. Заповядай: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=968013;topicrefid=19

# 112
  • Sofia
мерси

# 113
Пристигна китайската рокля и обещах да пиша. Поръчах я на 14 април, което си е направо светкавично!
Първо - става ми и си отговаря на размерите. Горната част ми е малко голяма и както се опасявах, ще се наложат поправки, но не са много. Изпълнението е добро, платът също е приличен, даже много. Цветовете са същите като на снимката в сайта. Става за висока жена, аз съм 174 см и дългата част ми е до глезените почти. Но моделът не е за целта, за която я поръчах. Това е рокля, с която да си се вея на морето или лятото из квартала. Снимана така в движение, не се забелязва, но в статично положение дупката отпред на горната пола е нескопосана. Имам идея как да се поправи, ще видим дали ще стане. Ширините, които се виждат отстрани(тази къдра, която е под ръката, която държи полата), всъщност са пришити по дължина волани, ето тук се вижда, на една пола, която е съвсем леко разкроена. На по-слаба жена ще стои по-богата полата на по-голям размер, но горната част задължително трябва да се поправя. Деколтето е до ластика и е невъзможно да се носи така и там трябва ремонт. Под мишниците ми е широка и виси, трябва да се обере на ширина. Общо взето - може да се носи с малки корекции. Не стои плашещо и на голяма жена като мен. Вероятно на слаба и висока, направо ще си стои хубавко.
Та няма да я водя на сватба тази рокля. Търся бежов или бял панталон, ето такъв модел(без колана).

# 114
  • Някъде там
Бижу тук погледна ли?
http://lila.style/ Има такъв тип панталони.

# 115
Има, да, "Деним" и "Милано" са точно моделът, който търся, но няма как да обуя панталон от деним. А вторият е черен...
Благодаря  Hug

# 116
  • Някъде там
Има, да, "Деним" и "Милано" са точно моделът, който търся, но няма как да обуя панталон от деним. А вторият е черен...
Благодаря  Hug
Скрит текст:
Този не е ли същия?

# 117
Може би не съм уточнила - търся кремаво, светло бежово, екрю.

Платих този. Дано е читав. Като почнат да слагат за големите размери по снимките кльощави... Confused
Дано си паснат цветовете с блузата.

Последна редакция: сб, 29 апр 2017, 13:37 от Бижy

# 118
Днес гледах бежов такъв в Уайкики , но щом си поръчала вече...Дано пасне  Peace

# 119
  • у дълбоката провинция
Ами аз имам Кларкс, 43 номер, махнах накрая и стелката- е пак ми стискат, ревеше ми се
А тези http://ccc.eu/bg/woman/catalog/Lasocki%20Comfort%20/380726 41 са ми добре  Thinking и си ги взех

Възможно ли е да премерите стелката?Така ми се иска да е 27.5см :;

Общи условия

Активация на акаунт