Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 5

• 121 576
  • 739
  •   1
Отговори
# 135
Нямам идея кой е производителя, най- вероятно са турски или по-скоро даже китайски. Купувам от едно квартално магазинче за бельо в Пловдив, струва 6-7 лв.

# 136
  • Пловдив
Аз напоследък взех да се зазяпвам все повече по рокли и поли. Обаче като си помисля, че лятото имам проблем с протриване между бедрата...малко ми се изпарява желанието за инвестиции в рокли. Sad
Имате ли подобен проблем? А решение, ако - да? Мажа със стик, ползвам пудра, но е с временен ефект и лятото избягвам полите и роклите, а така ми се носят...Имам няколко, но ги слагам рядко поради въпросния проблем.
Четох, че много подходящи били къси качествени клинове за тичане. Някой знае ли къде може да се намерят такива в  големи номера?  newsm78

аз нося отдолу памучни клинове - къси от Лидл и мие супер удобно. Хем не си перя прелестите по клин , хем съм с рокля и си се движа безгрижно , а и най-важното без дасе протривам Simple Smile
п.с. без да правя реклама , но този четвъртък 11,05, ще ги има и в размер L и XL ... на цена 7-8 лв

# 137
  • Пловдив
Нямам идея кой е производителя, най- вероятно са турски или по-скоро даже китайски. Купувам от едно квартално магазинче за бельо в Пловдив, струва 6-7 лв.
Малко повече подробности къде точно се намира магазинчето, може ли?

# 138
Разбира се, ще ти пиша на ЛС. Grinning

# 139
# 140
Бижу, златна си ти  Hug bouquet

# 141
  • Пловдив

ама така не е честно , и аз искам , моля  Hug

# 142
И аз, и аз, и аз... bouquet

# 143
В Кичука, до пазара на старите Слънчеви лъчи има едно заведение "Самурай". Точно до него е залепено магазинчето, то е сбирщайн - има дрехи, бельо, чорапи. Та оттам си купувах и миналото, и по - предишното лято. Grinning

# 144
  • София

Тези имат и хубави чорапогащници, тънки и здрави!

# 145
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Миналата година си взех такова безшевно бельо
https://www.aliexpress.com/item/LG51613-Soft-Mid-Waist-Leggings- … /32606685890.html
Много ми е удобно!
Съжалявам, че не взех повече бройки.

Последна редакция: ср, 10 май 2017, 21:00 от dtra

# 146
Нищо не отваря този линк - page Not Found...

# 147
  • Пловдив

Може ли и на мен?

Опс ... от бързане не видях, че си написала  Embarassed А колко са най-големите?

# 148
Малко по-нагоре писах къде точно се намира  Grinning
Нищо  Hug

# 149
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Нищо не отваря този линк - page Not Found...

Оправих го, мисля...

Общи условия

Активация на акаунт