Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 5

• 121 579
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Искам да похваля всички неща, които пристигнаха от поръчките ми! Чантата и двата чифта обувки са чудесни, определено са подходящи за пухкави стъпала като моите.
Бежовата блуза също е с идеална дължина и ширина. Материята не е кой знае какво - някакъв вид фино трико е, но за топъл юни на юг е идеална и изглежда съвсем прилично. Много съм доволна. Ако някой се интересува от подробности, на ЛС, ще отговоря с удоволствие.
И линкове към обувки, чанта и блуза.
https://www.amazon.co.uk/dp/B00ZJRAAFY/ref=cfb_at_prodpg
https://www.amazon.de/gp/product/B01MSME29L/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
https://www.amazon.de/gp/product/B01ARRADFW/ref=oh_aui_detailpag … ie=UTF8&psc=1
https://www.yoursclothing.co.uk/nude-double-layered-mesh-lightwe … h-angel-sleeves-p

Последна редакция: ср, 03 май 2017, 20:03 от Бижy

# 121
Всичко е прекрасно! На сватбата- много настроение и игра! Не е много скъпо!

# 122
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Бижу, много са хубави! Особено сандалите на Алегра с чантата.
Сандалите на Jana не са ли малко тесни на височина отпред при пръстите?
Или така ми се струва?

Със здраве и настроение да си носиш всичко!

# 123
Сандалите на Jana не са ли малко тесни на височина отпред при пръстите?
Или така ми се струва?
Не ти се струва, малко е недомислено това, защото са за широко стъпало, пък формата на обувката(тук се вижда добре), е като да влезе дървен клин в нея, което е идиотско, но лакът е мек и пръстите ми влизат, въпреки че са като кебапчета. След един час носене, предполагам, че ще се оформят съвсем и ще застанат както трябва. Peace
И благодаря и на двете ви! Hug

# 124
Благодаря за новата тема! До сега четох в Дневника на отслабващите, че не могат да свалят от 57 на 52 кг и се приютявам тук.
Какви проблеми имат хората...

# 125
Момичета, какви други обувки сте си купували и сте доволни? Аз напоследък започнах да взимам по-голям номер, че не мога да си напъхам пухкавото краче в моя си номер... И после пада едно спъване, ама...

# 126
Ами аз имам Кларкс, 43 номер, махнах накрая и стелката- е пак ми стискат, ревеше ми се
А тези http://ccc.eu/bg/woman/catalog/Lasocki%20Comfort%20/380726 41 са ми добре  Thinking и си ги взех

Възможно ли е да премерите стелката?Така ми се иска да е 27.5см :;
Извинявай че не съм отговорила, но все забравям да измеря, то и сега не съм измерила де
По принцип съм с крак около 26,5 см и си взимам обувки със стелка 27 см. Тези са ми точно, пръста ми явно опира плътно отпред, защото се боядисва в черно, но не ми убиват.
Според мен не рискувай с онлайн поръчка, аз ги пробвах на място и то само защото се мотаех с приятелка
Ако търсиш 27,5 стелка според мен има малък шанс да са ти добре, но по-вероятно да не са

# 127
Аз напоследък взех да се зазяпвам все повече по рокли и поли. Обаче като си помисля, че лятото имам проблем с протриване между бедрата...малко ми се изпарява желанието за инвестиции в рокли. Sad
Имате ли подобен проблем? А решение, ако - да? Мажа със стик, ползвам пудра, но е с временен ефект и лятото избягвам полите и роклите, а така ми се носят...Имам няколко, но ги слагам рядко поради въпросния проблем.
Четох, че много подходящи били къси качествени клинове за тичане. Някой знае ли къде може да се намерят такива в  големи номера?  newsm78

# 128
  • Бургас
В по-пухкавия си период и аз съм била протрита до кръв, ако съм била с рокля или пола, но после започнах да слагам тънки памучни клинчета (водеха се бельо с дълги крачоли Laughing) отдолу и проблемът се реши. Стик или пудра не ми помагаха, защото обилното потене за нула време ги унищожаваше и ставаше по-зле. Така че определено клинове някакви е хубаво да си намериш. Къде - не мога да помогна, за съжаление Peace

# 129
  • Бургас
да, търсиш някое тънко клинче или от стягащото бельо, дето е с крачоли, аз миналата година поръчах от интернет и пристигна такъв дебел клин, че го сложих само веднъж и се сварих
иначе от Америка преди ми бяха донесли едно мазило, което е против протриване и пришки при спорт и беше много ефективно

# 130
Аз, за щастие не се потя много, дори и в топлото време, но този проблем ми се появява. Дори когато бях слаба, го имах. Sad Мхахах,  Laughing логично, сега (при 118см.ханш) се задълбочи, та му диря решение. Благодаря за споделеното. Peace

# 131
Сега може и да се смеете, но това е спасение - фуста от жарсе, която е като шорти. Продават ги по пазарите по 6-7 лв. Освен че държи хладно, не се протривате, а си е и подплата за по-прозрачните летни рокли и поли.
Ето за това говоря.
Тук е малко по-скъпо, но аз съм си купувала от пазар за колкото споменах, в екрю и в черно.
Ако ви е твърде грозен и груб подгъва, може да проявите творчество и да го направите така с дантела и да го скъсите малко да не е дълго до коленете и като бабешки гащи. Но върши чудесна работа, защото не запарява допълнително.

# 132
Аз нося оформящо бельо под полите лятото, за да не се протривам. Купувам си един модел с крачоли от много фина мрежичка, въобще нямам проблем със спарването. Нещо подобно :
Скрит текст:
Къде ще търся някакъв вариант за бременни обаче, хал хабер си нямам. Confused

# 133
  • Бургас
да, нещо подобно ни трябва,  кажи кой е производителя или откъде го купуваш

# 134
Нямам проблем с протриване, но имам някои неприятно прозрачни поли, други пък без подплата и лепят ужасно
Тия гащури изглеждат готино, ще щурмувам пазара

Общи условия

Активация на акаунт