Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 5

• 122 742
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Има намаление 70% в магазина на Миролио - за големите размери имаше и спортни и ежедневни модели, панталони, рокли, поли, сака. Имаше и много красиви официални рокли - гледам, че някой по - горе питаше.

# 316
  • Бургас
Магазин Миролио в Сливен ли беше? И къде по точно, ако може някой да сподели адрес.

# 317
Сайт имат ли?

# 318
Магазин Миролио в Сливен ли беше? И къде по точно, ако може някой да сподели адрес.

Не, в София, на графа, точно срещу църквата Св. Св. седмочисленици /пазара по средата/.

# 319
  • Бургас
В Сливен до Била имаше някакъв магазин, може ли някой да ми напомни как се казваше и къде точно се намира? Благодаря предварително

# 320
  • София

Мисля, че и в Сливен имат, там им е и фабриката!

# 321
  • Бургас
Има Миролио в Сливен, намира се срещу Била. Магазините са два, единия е с плетиво, другия с конфекция.
Аз лично днес нищо не си избрах от там.

# 322
Не, в София, на графа, точно срещу църквата Св. Св. седмочисленици /пазара по средата/.
Толкова пъти минавам от там и не знам...Кой точно магазин  newsm78
В Лидл от понеделник ХХL https://www.lidl.bg/bg/Offers.htm?id=111

# 323
Магазина на Миролио в София е срещу черквата "Св Седмочисленици", да...Ако идвате от площад Гариблди в посока бул. "В. Левски" се пада от дясната страна на ъгъла с ул. "6-ти септември". И аз минах преди дни оттам, видях сериозни намаления, но от това, което ме интересуваше (официални рокли), бяха останали предимно по-големи номера от моя. Peace Изкушавам се утре пак да се пилна до там, едни сака ме впечатлиха...но, не съм решила още дали искам поредното спортно сако, че не е като да нямам такива.

Unknow lady , да, имат и сутиени, бикини, бански, безшевни...на доста голяма площ им е бельото.
Гледам, че се изчерпват сравнително бързо, но и зареждат периодично.  

# 324
  • София /Абсурдистан

Unknow lady , да, имат и сутиени, бикини, бански, безшевни...на доста голяма площ им е бельото.
Много благодаря!  Дали имат магазин някъде в Младостите ?

# 325

Много благодаря!  Дали имат магазин някъде в Младостите ?

Нямам представа, Гугъл показва само тези двата. Но пък онзи в Надежда е близо до метро станция "Хан Кубрат".

# 326
В Х И М има допълнителни 30 % на вече намалени дънки, плетива, дрехи с дълъг ръкав
Доста изгодно, но трябва ровене и обикаляне на няколко магазина Wink

# 327
  • Ню Йорк
В Х И М има допълнителни 30 % на вече намалени дънки, плетива, дрехи с дълъг ръкав
Доста изгодно, но трябва ровене и обикаляне на няколко магазина Wink

Има симпатични неща, но цените са ужасно надути. Последно влизах в H&M в Лондон и там е в пъти по-евтино. Не знам какво им става на търговците тук, по 500% печелба ли слагат  newsm78

# 328
Аз пък обратно- рядко има симпатични неща, главно от серията LOGG  и детско взимам, а цените биват, особено на намаления...памучни тениски 3 лева, дънки 10-12 лева, къси гащи 5-10 лева и т.н. ме устройват
За съжаление повечето им дизайнерски решения от актуалните колекции са ми кичозни и безумни Simple Smile Но тениски, сака, чинос, дънки- взимам Simple Smile

# 329
  • Ню Йорк
Точно преди седмица влизах в H&M в някой МОЛ беше и си купих 2 блузи, тип тениски, най-прости и струваха  точно 60 лева. За мен това е нереално скъпо при положение, че в Англия това няма да е повече от 10 паунда или казано 22-23 лева.
Пак в същия МОЛ влязох и в LC Waikiki, там блузите бяха по 15 лева парчето, имаше и големи номера, но ужасно грозни, шарени, с пайети, капси. Взех 2 малко по-семпли и на първото пране едната се разпадна цялата, апликацията се изрони /явно лепена с лепило/. Обясних си шаренията с факта, че фирмата е турска.

Общи условия

Активация на акаунт