Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 5

• 121 518
  • 739
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Да се похваля, купих си блузка от тук :
https://www.maxifashion.bg/collections/smart-collection/size3xl
Много добро качество, а и се свързах с магазина на страницата им във фейсбук и обсъдих ,кой размер да си поръчам по моите мерки. Притесняваше ме дали в сайта отговаря - отговарят. Сега си харесах още една блузка, точа сеи наа една ризка Simple Smile дано не се сметне за реклама, но наистинс съм супер доволна.

# 151
  • Sofia
Аз търся стягащ и поддържащ корема 3/4 клин за много пълна жена с ханш 160см
С голям корем е и мислих че ще намеря лесно в магазините за бременни,но няма.

# 152
Доли, провери ли в Макси Мод на ул. Иван Шишман. Той си е специализиран магазин за ХХХХL. Не съм ходила скоро, но би трябвало да има вече летни клинове.

# 153
  • Sofia
Не съм ходила там,ще мина Peace мерси

# 154
Каква съм бяла птица, мислех че пиша в Пловдивската тема. Извинявай Доли, объркАх се тотално.

# 155
  • Sofia
Ха ха,щях да ходя утре на Шишман да търся магазина Joy
Няма проблем Peace

# 156
  • София /Абсурдистан
Аз напоследък взех да се зазяпвам все повече по рокли и поли. Обаче като си помисля, че лятото имам проблем с протриване между бедрата...малко ми се изпарява желанието за инвестиции в рокли. Sad
Имате ли подобен проблем? А решение, ако - да? Мажа със стик, ползвам пудра, но е с временен ефект и лятото избягвам полите и роклите, а така ми се носят...Имам няколко, но ги слагам рядко поради въпросния проблем.
Четох, че много подходящи били къси качествени клинове за тичане. Някой знае ли къде може да се намерят такива в  големи номера?  newsm78

аз нося отдолу памучни клинове - къси от Лидл и мие супер удобно. Хем не си перя прелестите по клин , хем съм с рокля и си се движа безгрижно , а и най-важното без дасе протривам Simple Smile
п.с. без да правя реклама , но този четвъртък 11,05, ще ги има и в размер L и XL ... на цена 7-8 лв
Има и лайт вариант за проблема - вземаш чорапогащник, резваш го над колената и готово Simple Smile Защото ако клинчето не е достатъчно тънко, в жегите държи топло, а по- тънко от чорапогащник няма и върши идеално работа. Аз да се похваля - свалих 12 кг,но ще продължавам да следя темата Simple Smile

# 157
  • Бургас
С отрязан чорапогащник съм си докарвала още по-големи проблеми - краищата се навиват и отиват все по-нагоре и тъй като образуват плътен ръб триенето става още по-неприятно. А и не попиват и дишат както памучен тънък клин. Peace

# 158
И аз съм пробвала с отрязан чорапогащник, постоянно се вдигат "крачолите", търсех къде да се скрия да ги изпъна и ефектът и при мен е обратен.
Веднъж пробвах и това беше.

# 159
На мен и стягащото бельо ми се навива и не нося
Може би е индивидуално

# 160
  • в огледалото на живота
Оф,аз проблем с претриване нямам и слава богу,обаче как се потя лятото...навсякъде..не е истина.
То длани,мишници,под бюста,чак ходилата ми са мокри понякога.
Не е по темата за дрехи,но някой изпробвал ли камъка дето толкова го хвалят против изпотяване?

Все му се каня и все го подминавам... newsm78

# 161
Дев, аз имам камък за изпотяване. Доволна съм, но имай предвид, че не спира изпотяването, само се премахва миризмата от него. Аз не се потя много и ми е екстра, но за това, за което го искаш, според мен няма да ти свърши работа.

# 162
  • Пловдив
Оф,аз проблем с претриване нямам и слава богу,обаче как се потя лятото...навсякъде..не е истина.
То длани,мишници,под бюста,чак ходилата ми са мокри понякога.
Не е по темата за дрехи,но някой изпробвал ли камъка дето толкова го хвалят против изпотяване?

Все му се каня и все го подминавам... newsm78

Да, аз го ползвам , много съм доволна, но както е казала _Жана_ действа само на миризмата, потенето си остава .
Не мисля, че има нещо ефективно , защото за да спреш да се потиш трябва да се спре секрецията на потните жлези , което не знам как ще се случи на цялото тяло , защото казвате , че проблема не е само под мишниците.

# 163
То не е и много полезно да спреш потенето
Залагам на материи и цветове, с които не личи толкова много

# 164
  • в огледалото на живота
Благодаря ви  Hug
Принципно ползвам стикове и смея да кажа,че стопират донякъде потенето.
Обаче бях чела инфо,че запушвали каналите на жлезите и честно казано ме обхваща параноя.

Разбира се,ежедневно ползвам душ,ама знам ли.... Tired

Да,проблемът е по скоро здравословен мисля.Свързано е с тиреоидната жлеза за жалост.

Синтетика не използвам,само памук.Зимата съм що годе добре,мине ли Т над 30С обаче става ад....

Май нямам голям избор.

Общи условия

Активация на акаунт