Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 5

• 121 479
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
По принцип много обилно потене под мишниците, може да се регулира с инжекции ботокс. Временно е, естествено, не е и евтино, но ако е твърде много, това е спасение.
На мен проблемът ми е с краката... Лятно време толкова се потят, че всички сандали ми правят пришки! А в някои направо се пързалям, та ще се пребия! Купих един дезодорант против изпотяване на Scholl и ще опитам с него, ако не ще търся някакъв вид дезодорант за туристи, който бил много ефикасен.
Добре че поне не ми миришат краката с това потене ooooh! и е само през лятото.

# 166
  • София
Аз се спасявам с дрехи и обувки от изяло естествени материи, отделно от този ролон съм изключително доволна, заслужава си всяка стотинка и е много икономичен.
http://www.enzo.bg/clinique/anti-perspirant-dezodorant/

# 167
  • Пловдив
Аз съм ползвала Одорекс и за крака и за мишници и  бях много доволна, мъжът ми ги ползва все още за краката.

# 168
Да, и аз четох преди малко за него. Чувала съм за този за под мишници, че е много ефикасен, ще си купя за крака. Peace

# 169
  • Пловдив
Момичета от Пловдив, дайте идея от къде да си купя официална рокля. Като държа да не е разкроена надолу, а да е права по тялото, дължина до под коляното. И да не е много скъпа. Искам да я меря, за да видя как ще ми стои и да ми е точна, затова не поръчвам по нета.
Поводът е доста официален, та се чудя дали ще е подходящо да съм с панталон и туника, или ще е нелепо Thinking
Скрит текст:
приемът на президента по случай 24 май

# 170
  • Пловдив
Момичета от Пловдив, дайте идея от къде да си купя официална рокля. Като държа да не е разкроена надолу, а да е права по тялото, дължина до под коляното. И да не е много скъпа. Искам да я меря, за да видя как ще ми стои и да ми е точна, затова не поръчвам по нета.
Поводът е доста официален, та се чудя да е е подходящо да съм с панталон и туника, или ще е нелепо Thinking
Скрит текст:
приемът на президента по случай 24 май

На Иван Вазов , точно след оградата на Лиляната , има едно магазинче с големи номера дрехи. Има и официални и по ежедневни, погледни там. Бутик Роска , ако ти говори нещо, преди бяха на Радио и Телевизията.

# 171
  • Пловдив
Не ми говори нищо, но ще потърся, благодаря deer  bouquet

# 172
  • София /Абсурдистан
Купувала съм от Роска, но моделите не са хубави, а и са ушити безобразно лошо. Всичко преправях и довършвах. Повече не бих купила нищо от тази фирма.

# 173
  • Пловдив
Купувала съм от Роска, но моделите не са хубави, а и са ушити безобразно лошо. Всичко преправях и довършвах. Повече не бих купила нищо от тази фирма.
Възможно е, не съм ходила. На мен ми го препоръчаха и обясниха ,точно както и аз. Всеки магазин с големи размери си струва да бъде проверен Wink
Иначе се сетих и за още един малко по-надолу ,обаче посока гарата и на адругия тротоар. Има един магазин в една от къщите влиза се по едни метални стълби отстрани на къщата. Има рокли костюми, ризи, поли,панталони. От там съм си взималаи май си ги шият те.

Сещам се пак на Иван Вазов , между съда и библиотеката. Има един магазин на две нива. Има сполучливи неща , а и размери.
Последния магазин е в Илиенци. Влизате от лявата врата ,вървите напред и второто или третото магазинче от дясно. Понякога има сполучливи попадения и в магазинчето между двата входа.

# 174
  • Пловдив
От магазинчето в Илиенци съм си купувала доста дрешки, аз го харесвам, но няма толкова официални. А това между двата входа съм го отрязала заради отношението на продавачката и напъните и да продаде нещо на всяка цена. При положение, че съм доста широка в ханша (нормално за килцата ми) тя 10 минути се опитваше да ме агитира да ми продаде една туника, която точно там се разширява и стига до колосални размери малко по-надолу. След като не можа да ме увери, че изглеждам с 10 години по-млада и с 20 кила по-лека се врътна, измъкна я от ръцете ми и ми даде пълен игнор. Аз пък оттогава дадох игнор на магазина и  Laughing

# 175
  • Пловдив
Опитайте в магазина между съда и библиотеката на Иван Вазов. Wink

# 176
  • Пловдив
Ще видя, благодаря  bouquet

# 177
  • Бургас
какъв е този камък, който коментирате за изпотяването, къде да го търся

# 178
Моят е от Iherb, този :
https://www.iherb.com/pr/Crystal-Body-Deodorant-Travel-Stick-Deo … -1-5-oz-40-g/5665
и го ползвам близо две години. Иначе съм чела във форума, че има и в ДМ.

# 179
какъв е този камък, който коментирате за изпотяването, къде да го търся
Ето много подробности. http://m.bg-mamma.com/index.php?topic=359477
Да,  има и в ДМ този http://hardwarebg.com/forum/attachment.php?attachmentid=68460&d=1397379909

Общи условия

Активация на акаунт