Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 5

• 121 470
  • 739
  •   1
Отговори
# 180
  • Пловдив
Моят е от Iherb, този :
https://www.iherb.com/pr/Crystal-Body-Deodorant-Travel-Stick-Deo … -1-5-oz-40-g/5665
и го ползвам близо две години. Иначе съм чела във форума, че има и в ДМ.

Аз ползвам този на ДМ и тяхната марка Балеа, различен по етикет - зелен от тези от горния линк. Като цяло си изглежда като ролонче,но вътре е цилиндричен камък.

# 181
Аз да се похваля - свалих 12 кг
Поздравления, страхотен резултат!  bouquet  А как и за колко време ги свали?

# 182
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
Поздравления!
И мен ме интересува как и за колко време? (Може и на лични, за да не оспамваме темата)

# 183
Дами, да ви споделя, получих панталона от еВау и е ушит перфектно! В момента е 3 лири Shocked и доставката до англ. адрес е толкова. Малко по-плътен е, отколкото очаквах, на мен ми е до кокалчето на глезена, не като на модела от картинката.
Ако пазарувате от там, не се двоумете, много е хубав! Отговаря на размера си точно.
http://www.ebay.co.uk/itm/Savoir-7-8-Slim-Leg-Trousers/311701803 … 57872.m2749.l2648

# 184
Аз напоследък взех да се зазяпвам все повече по рокли и поли. Обаче като си помисля, че лятото имам проблем с протриване между бедрата...малко ми се изпарява желанието за инвестиции в рокли. Sad
Имате ли подобен проблем? А решение, ако - да? Мажа със стик, ползвам пудра, но е с временен ефект и лятото избягвам полите и роклите, а така ми се носят...

Здравейте на всички Simple Smile, за изпотяването и протриването мажа или с обикновен вазелин, или с това кремче - по-добре ми действа  Peace

# 185
  • София /Абсурдистан
Поздравления!
И мен ме интересува как и за колко време? (Може и на лични, за да не оспамваме темата)
Благодаря  Hug
Писах ви на лични и на двете.

# 186
Поздравления за страхотния резултат. Може ли и на мен да напишете диетата, имам голяма нужда! Heart Eyes

# 187
Аз напоследък взех да се зазяпвам все повече по рокли и поли. Обаче като си помисля, че лятото имам проблем с протриване между бедрата...малко ми се изпарява желанието за инвестиции в рокли. Sad
Имате ли подобен проблем? А решение, ако - да? Мажа със стик, ползвам пудра, но е с временен ефект и лятото избягвам полите и роклите, а така ми се носят...

Здравейте на всички Simple Smile, за изпотяването и протриването мажа или с обикновен вазелин, или с това кремче - по-добре ми действа  Peace

Мазането май е с временен ефект. Аз ползвам за лятото бельо с по-дълги крачоли, тип боксерки, но маааалко по-дълги, има такива които са плътно по бедрото, има и ефирни. В момента не мога да намеря снимка да ви ги покажа, но са спасение.
Нещо подобно http://www.opalbg.com/images/photos/lastichni_gashti/m622.jpg
Аз имам такива, както и такива, които се ветреят като много къса поличка Grinning

# 188
От края на 2015 до късната пролет на миналата година свалих 17 кг с диетата на Ваня Червенкова и 13 вече си върнах... Embarassed

# 189
  • Ню Йорк
От края на 2015 до късната пролет на миналата година свалих 17 кг с диетата на Ваня Червенкова и 13 вече си върнах... Embarassed

И аз почнах декември на 2015, но за късмет не съм върнала нищо. Диетата на Червенкова според мен е леко прехвалена, самата тя има десетки пластични операции, не я слушайте какво разправя Wink

# 190
На мен разделното хранене във всякаква диетична форма ми действа безотказно и свалям с добри темпове, но започна ли да смесвам храните, каквото и да е количество, си трупам неудържимо...На приливи и отливи съм, и теглото ми варира с десетина кг в кратки срокове от доста години. Знам, че не е хубаво, но това е положението.

# 191
  • Бургас
момичета, била съм и 50кг, и 100 кг, от дългогодишна борба с килограмите да ви кажа, че чудодейни диети няма, няма голямо значение какво точно ядете, а количеството и калориите, имах приятелка, която ядеше само бисквити, солети и шоколад и беше като манекенка, аз последните месеци свалих 15 кг. с ограничаване на въглехидратите  и захарта, като гледам калориите ми да са до 1500 на ден, както и с повечко движение - гледам поне 2 часа на ден да вървя пеша 

# 192
  • Ню Йорк
момичета, била съм и 50кг, и 100 кг, от дългогодишна борба с килограмите да ви кажа, че чудодейни диети няма, няма голямо значение какво точно ядете, а количеството и калориите, имах приятелка, която ядеше само бисквити, солети и шоколад и беше като манекенка, аз последните месеци свалих 15 кг. с ограничаване на въглехидратите  и захарта, като гледам калориите ми да са до 1500 на ден, както и с повечко движение - гледам поне 2 часа на ден да вървя пеша 

Е то при отслабването има едно простичко правило - отрицателен калориен баланс. Ти ако ядеш по-малко от това което изразходваш все ще отслабваш, дори и с макдоналдс да се храниш. Друг е въпроса кое е здравословно и кое не Wink

# 193
  • Бургас
Аз свалих 40кг с 90-дневната и смея да твърдя, че това даже не е диета, а режим на хранене и един вид "превъзпитание" на метаболизма и хранителните навици. Не ги свалих чак толкова бързо, но:
-не се лишавах от никоя група храни, включително и сладкото
-започнах да ям много зеленчуци и плодове
-започнах да се храня в пъти по-разнообразно и да откривам вкуса на нови неща и комбинации
-свикнах да се храня така!
Сега съм все още по-пълна отколкото бях като по-млада и по-здрава ( с Хашимото съм и покрай него ги бяха натрупала и задържала доста години килцата), но се чувствам в пъти по-добре, изглеждам по-добре, дископатията (почти) я забравих и ако не се поддавам на лакомията (често), си задържам вида и теглото. При това и без грам спорт, щото съм мързел и посмъртно не мога да се самостимулирам Embarassed
Чудодейни диети (особено бързи такива) няма, нито хапове и колкото по-бързо се свалят килограми, толкова бързо се и връщат (че и с горница), когато се върнем към старите начини на хранене... трудна работа е, ама зависи от мотивацията най-често Peace

# 194
  • Sofia
За какъв период ги свали 40-те кг?

Общи условия

Активация на акаунт