Ние, по-пухкавите, какво? Да ходим голи и боси ли? 5

• 122 036
  • 739
  •   1
Отговори
# 360
В Русе в бившия спортен магазин ( след това Агресия, после вече не помня) има магазин на русенска фирма Карина.  Има каквото се сетите ( поли, панталони, рокли, официлани рокли, костюми, официални костюми) във всички възможни номера и на смешни цени. Полите и панталоните бяха по около 20 лева, за 60 лева може да се намери прилична рокля, под 100 лева са официалните рокли със сака и т.н.

# 361
  • Пловдив
Е напоследък съм голям карък.Поручах това размер 22 ми огромно ми е.
https://direct.asda.com/george/women/shirts-blouses/floral-split … 3,default,pd.html
Ама аз съм си за бой-все се презастраховам да не ми е малко в бюста.
Лошото че и жилетка пуснах такъв размер.

# 362
Е напоследък съм голям карък.Поручах това размер 22 ми огромно ми е.
https://direct.asda.com/george/women/shirts-blouses/floral-split … 3,default,pd.html
Ама аз съм си за бой-все се презастраховам да не ми е малко в бюста.
Лошото че и жилетка пуснах такъв размер.

Извинявай, но не мога да разбера сантиметрите на 22, нещо не ги намирам на сайта им.
На мен ми харесва, напиши точните сантиметри и ако става, да ти го купя, ако наистина не те устройва.. Мерси в аванс!

# 363
Аз да кажа че в Мега мол в Х и М има много намалени неща, с ровене се намират и големи размери, главно блузи и бомбъри загледах. Намалените неща са с 50 % допълнително намаление на касата.

# 364
Момичета, помагайте - хубави панталони ми трябват, за талия 89 и ханш 110, цял уикенд обикалям и всичко е или бабешко или ме стиска. И някаква по-елегантна рокля, да може да се носи на повод. Къде да търся?

# 365
В кой град? Нали знаете, че София не е България.

# 366
tonynette, извинете ме, в емоцията забравих да напиша. Точно за София става дума.

# 367
  • София
tonynette, извинете ме, в емоцията забравих да напиша. Точно за София става дума.

Твоите мерки на какъв западен номер отговарят? Можеш да погледнеш в Миролио на графа и Ulla Popken в Сердика център

# 368
Благодаря, Rima Simple Smile Ще се разходя до Сердика значи. Не знаех, че са отворили магазин на Ула! До сега съм вземала английско 18 (но не съм на 100% наясно още, с тези габарити съм откакто родих бебчо)

# 369
Здравейте,момичета!
Имам няколко неизползвани панталона 58-ми размер,бг проузводство- на Карина и на Свети,нови - няколко са плътна материя,за по- студено време и няколко по- тънки пролетно-есенни / черни и тъмно сиви/...костюм на Карина 58-ми размер / обличан веднъж , тъмно кафяв със златиста нишка/ ...имам и няколко якенца за макси дама, пролетно-есенни.
Пиша поста, тъй като знам колко трудно е да си намерим дрехи.Ако някоя от вас се интересува - нека пише,ще дам размери и снимки.

# 370
  • Sofia
Здравейте. Имам нужда от костюм с панталон, отделно черно сако и червена риза. Размер около 52-54. Някакви идеи къде в София да търся с минимум обикаляне и загуба на време? Изрових нета, риза не намерих.  Cry

# 371
Здравейте. Имам нужда от костюм с панталон, отделно черно сако и червена риза. Размер около 52-54. Някакви идеи къде в София да търся с минимум обикаляне и загуба на време? Изрових нета, риза не намерих.  Cry
Черни сака 52-54
Червена риза
Костюми с панталон

# 372
Здравейте. Имам нужда от костюм с панталон, отделно черно сако и червена риза. Размер около 52-54. Някакви идеи къде в София да търся с минимум обикаляне и загуба на време? Изрових нета, риза не намерих.  Cry
Костюми и панталони има в Модена(магазинът в Скай сити, за другите не знам), но 52-54 по бълграска номерация. Имаше разни неща в червно, но не знам дали има ризи.

# 373
# 374
  • Sofia
Благодаря. Честно казано предпочитам физически магазин, за да мога да меря. По спомени по Пиротска едно време имаше много такива магазини, но не съм минавала от години. Съществуват ли още?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт